Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

βαζω και αυτη στο κολπο PRAKTICA Luxmedia 16-Z21 S και αυτη CANON POWERSHOT SX 150 IS

cacau σαν γνωστης που εισαι η διαφορα με την μηχανη που εχω θα ειναι αισθητη σε σχεση με την σαμσουνγκ? διαβαζω για τεστ των υπολοιπων που εγραψα και εκτος απο την πρακτικα που δεν μπορω να βρω τιποτα ολες οι αλλες εχουν βγει αχρηστες!

Η Canon SX δεν είναι άχρηστη, απλά η Samsung είναι (λίγο) καλύτερη και πιο μαζεμένη. Επισημαίνω ότι η μηχανή που έχεις φωτογραφικά είναι πολύ καλή, οπότε μην περιμένεις ορατή βελτίωση σε εκτυπώσεις κ.λ.π.

ναι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απλα ελεγα να παρω κατι καλυτερο αλλα απο την αλλη βλεπω οτι για να δω διαφορα πρεπει να δωσω πανω απο 400 οποτε μαλλον θα παραμεινω εδω που ειμαι και να ρισκαρω με την 720 στον αγιο δομινικο. παντως σε ευρωπαικες πρωτευουσες το εβγαλε το ψωμι της

Μια περίπτωση που αξίζει, είναι να προσπαθήσεις να χτυπήσεις μια Olympus XZ-1 από Olympus.de . Φεύγουν γύρω στα 270 , αν και έχω δει μια που την πήρανε 250. Άλλη κλάση, αλλά υπολόγισε ότι θα χρειαστεί μια εβδομάδα και βάλε για να έρθει...

Edit: +25 έξοδα αποστολής @#$%@#!!!

Περίμενα λίγη περισσότερη βοήθεια,αλλά οκ δεν είναι όλα τα folum ιδια...:ernaehrung004: Ευχαριστω,γι αυτή τη μικρή βοήθεια

Περίμενα λίγη περισσότερη βοήθεια,αλλά οκ δεν είναι όλα τα folum ιδια...:ernaehrung004: Ευχαριστω,γι αυτή τη μικρή βοήθεια

Δεν μας λες όμως και τίποτα, δηλαδή τί είδους φωτογραφίες σε ενδιαφέρουν, πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις, αν θες σκόπευτρο ή σε ενδιαφέρει το απολύτως μικρότερο μέγεθος-βάρος, πόσο σκοπεύεις να αναπτύξεις το σύστημά σου... Οπότε η δική μου πρόταση ήταν το καλύτερο value for money! Αν αντέχεις για παραπάνω παίρνεις μια NEX7 ή περιμένεις την OM-D και καθάρισες...

Γύρω στα 400-500 ευρώ πάνω κάτω....Έψαξα για την ΝΕΧ 5 μήπως και υπήρχε κατι σε stock αλλά τίποτα.Σκόπευτρο δεν χρεισιμοποιω δυστηχώς.....Το μέγεθος θα προτιμούσα μικρό σχετικά ώστε με έναν pancake φακό να είναι εύκολα φορητή.Μια καλή επιλογή θεωρώ είναι οι Panasonic GF1 ή GF2 με τον 20mm φακό..αλλά δεν βρίσκω την GF1 με αυτόν τον φακό πουθενά ούτε σκέτο το σώμα της καινούργιο η μεταχειρησμένο.Καμία βοήθεια?

Ξέρει κανένας αν υπαρχει πουθενά σώμα GF2 ή GF1 xωρίς φακό?

Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Ξέρει κανένας αν υπαρχει πουθενά σώμα GF2 ή GF1 xωρίς φακό?

Εδώ υπάρχει μια αγγελία. Ο Κώστας είναι φίλος και η μηχανή καινούργια:

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=46940.0

Αν δεν είσαι μέλος εκεί γράψου ή αν θες πες μου να σας φέρω σε επαφή.

Μίλησα μαζί του μάλλον θα την πάρω!!!Ευχαριστώ ελπίζω να μην με απογοητεύσει η μηχανούλα

Δεν λέει, ο σταθεροποιητής είναι ηλεκτρονικός, δηλαδή παρεμβαίνει στην λήψη, όχι στον φακό ή τον αισθητήρα...

Επειδή είμαι κι εγώ σην αναζήτηση μιας μικρής, καλύτερη επιλογή είναι με οπτικό σταθεροποιητή;

Στον φακό ή έστω στο σώμα, όχι μέσω λογισμικού που έχουν μερικοί πονηροί...

Συνήθως στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν γράφουν αν είναι από software οπότε υπάρχει ένα θέμα