Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Συγνώμη pepper καταρχήν.
Xronis επιλογές πάντα υπάρχουν αν και θα πρεπει η pentax να ξεκαθαρίσει την πολιτική πράγμα που με την αλλαγή "μαμάς" πήγε πίσω. Οι ελείψεις φακών αλλά και φλας (κυρίως νορμαλ ζουμ σε οriginal pentax) είναι γνωστές όπως γνωστά είναι και τα δυνατά της σημεία (τεράστια λίστα με "φθηνούς" καλούς-αριστους mf primes). offtopic μια και στα υπόλοιπα που έγραψες συμφωνώ απόλυτα

Μια διορθωση σε όσα έγραψε ο Pepper
O Tokina 11-16 και ο Tamron 24-70 δεν υπάρχουν για pentax Κ-mount εκτός αν έχω χάσει επεισόδια

Εγώ μίλησα για παλιούς χειροκίνητους Pentax-K

Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

τελικά φίλοι, το κοίταγα μήνες τώρα... και τελικά παρήγγειλα τον sony nex F3. Υποθέτω θα είναι καλύτερη απο την fuji F31 !!!!!

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

τελικά φίλοι, το κοίταγα μήνες τώρα... και τελικά παρήγγειλα τον sony nex F3. Υποθέτω θα είναι καλύτερη απο την fuji F31 !!!!!

μια περίοδος της κατηγορίας και του avforum γενικότερα, κλείνει πλέον. Ο yannakas μας (το μας διότι ολοι τον παρακολουθούμε στην αγωνιώδη αναζήτησή του) μετά από αρκετό χρόνο, περισσότερο από ένα ημερολογιακό βρήκε πλέον τη μηχανή των ονείρων του. Πλέον κλείνουμε το κεφάλαιο αναζήτηση, έχει καλό βίντεο έχει χάλια βίντεο, τραβά φωτογραφίες, δεν τραβά φωτογραφίες. Τώρα πια θα μετακινηθεί στο θέμα νεχ και στη διπλανή κατηγορία φωτογραφιών. Τώρα πλέον σήριαλ στο φόρουμ έχουμε μόνο στις diy κατηγορίες.

Γιαννάκα να τη χαρείς την κάμερά σου και να τραβάς ωραία βίντεο και φωτογραφίες. Με το καλό να την παραλάβεις.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 για την υπομονή σου.

ευχαριστώ Βλάση!!

και πάνω απ' όλα ευχαριστώ για την υπομονή σας που σας έπρηξα τόσο καιρό με την αναποφασιστικότητά μου!!

Αναμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες βέβαια!

βεβαίως, βεβαίως....

και φυσικά σύγκριση με τoν foveon αισθητήρα! (ως sigma fan)

Άποψη από τους έμπειρους. Canon s90 στα 250 ευρώ καινούργια σε κατάστημα. Αξίζει ή παρωχημένη ; Με λίγο παραπάνω βρίσκω καλύτερη compact ;

με τον κιτ φακο, δε θα δεις ολες τις αρετες της.
Θελει φωτεινο φακο, οπως τον sony sel 50mm - 30mm f/1.8 , zeiss 24mm 1.8 ή τουλαχιστον τον φτηνο sigma 30μμ φ/2,8

O kit ειναι αξιολογος φακος για ημερα , αλλα για βραδυνα και εσωτερικα , θελεις κατι πιο δυνατο

ευχαριστώ Γιάννη για τις συμβουλές σου
Για οικονομία λέω να δοκιμάσω με αντάπτορα για πενταξ mount, τον sigma 30mm F1,4 που κάθεται στο ράφι

Κάποιος μια γνώμη;
Σαν προσφορά;

sony nex F3 ή olympus e-pm1 ή samsung nx1000 ή panasonic gf3 (φθηνότερες τιμές απο εξωτερικό)

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

ευχαριστώ Γιάννη για τις συμβουλές σου
Για οικονομία λέω να δοκιμάσω με αντάπτορα για πενταξ mount, τον sigma 30mm F1,4 που κάθεται στο ράφι

Πολυ καλος φακος, αλλα να ξερεις οτι αν δεν εχει δαχτυλιδι διαφραγματος δε α μπορεις να αλλαξεις το διαφραγμα.
Ακετα περιοριστικο αν ειναι μονιμως στο 1.4

Κάποιος μια γνώμη;
Σαν προσφορά;

νομίζω ότι παρότι είναι παλιά, βάζει κάτω πολλές νέες compact. Τώρα, για την τιμή, νομίζω ότι είναι καλά τα 250. 320 έχει η 95.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.564596&sid=1
Νομίζω ότι είναι τέλεια τιμή για αυτή την compact.
για εναν φιλο που ενδιαφερετε για μια απλη compact για να τραβαει πιστευετε οτι ειναι μια τιμια προταση για τα χρηματα που κοστιζει?