Καλησπερα και συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια που κανετε
Διαβασα και τα 2 θεματα που εχετε ανοιξει και ομολογω οτι καθε λιγο αναθεωρουσα σχετικα με το τι χρειαζομουν πραγματικα.
Παρακαλω πολυ θα εκτιμουσα την υπομονη σας για τα παρακατω και θα εκτιμουσα παραλληλα και οποιαδηποτε βοηθεια μπας και καταλαβω τι θελω!!!
Εχω μια απλη κομπακτ Canon και θεωρω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξω και να παω σε κατι καλυτερο.
Επειδη καποια στιγμη δανειστηκα μια Dslr απο εναν φιλο και εβγαλα καποιες καταπληκτικες φωτο (σε σχεση με τις αλλες, μην τρελλαθουμε κι ολας) θεωρουσα οτι κατι τετοιο θα ηθελα. Ειχα εντυπωσιαστει και απο το ζουμ με τον τεραστιο φακο που ειχε και ψηθηκα.
Διαβαζοντας ομως διαπιστωσα οτι ειμαι πολυ τεμπελης για να κουβαλαω συνεχεια ενα τεραστιο ογκο και κυριοτερα να τον προσεχω σαν τα ματια μου.
Οποτε ειπα να παω σε μια πολυ καλυτερη κομπακτ.
Μετα ομως καταλαβα οτι ακομα και η καλυτερη κομπακτ δεν συγκρινεται ουτε με μια απλη Dslr.
Εκει ανακαλυψα την προταση της Super zoom. Στα ασχετα τελειως ματια μου , μου φανηκε σαν ενα συνδυασμο των 2 που κουβαλαει τα καλα αλλα και τα κακα των 2.
Μου αρεσε η ιδεα του ζουμ,χωρις να ανησυχω για τον φακο(αλλαγη,κουβαλημα). Φυσικα δεν ειναι τσεπης οποτε δεν ξερω ακομα αν δεν δω απο κοντα.
Και μετα ξαναγυρνουσα σε καποιες αλλες τυπου pen
Την ποιοτητα δεν νομιζω οτι θα ειμαι ικανος να την διακρινω. Προσωπικα θα ηθελα να φωτογραφιζω προσωπα, εκφρασεις κανα τοπιο, λιγο καλυτερες βραδυνες ληψεις (σε σχεη με το απολυτο σκοταδι) απλα πραγματα. Να ειναι οσο το δυνατον ελαφρυτερη (κι ας μην χωραει στην τσεπη)
Budget γυρω στα 500ευρω (εαν ειναι δυνατον ολα μαζι)
Απο το πολυ το διαβασμα καπου μπερδευτηκα ομως.
Εαν καταλαβατε τι θελω και τι ταιριαζει στις αναγκες μου καλυτερα απο μενα θα το εκτιμουσα
Εαν οχι και με νομιζετε τρελλο, συγχωρεστε με ειναι λογω της ασχετοσυνης μου
Ευχαριστω και παλι