Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

http://www.olympus.com.gr/consumer/208_mju_730.htm

αυτη ειναι η προηγουμενη μου φωτογραφικη και ημουν ευχαριστημενος....βεβαια θα ηθελα να παρω κατι αρκετα καλυτερο αυτη την φορα σε αυτο το στυλ.....

Κάτι αρκετά καλύτερο σε αυτό το στυλ, δηλαδή αδιάβροχη με πρισματικό φακό (να μην προεξέχει δηλαδή), που να δικαιολογεί τα χρήματα που θα δώσεις δεν υπάρχει κατά την άποψή μου. Μείνε με αυτήν που έχεις, για την χρήση που κάνεις μια χαρά είναι.

Κάτι αρκετά καλύτερο σε αυτό το στυλ, δηλαδή αδιάβροχη με πρισματικό φακό (να μην προεξέχει δηλαδή), που να δικαιολογεί τα χρήματα που θα δώσεις δεν υπάρχει κατά την άποψή μου. Μείνε με αυτήν που έχεις, για την χρήση που κάνεις μια χαρά είναι.
το κακο ειναι οτι χαλασε γι αυτο θελω να αλλαξω.....:frown:

Διάβασε και το παρακάτω φίλε, παίρνεις μια καλή μηχανή από τις κορυφαίες compact και μια σακούλα από τις παρακάτω και είσαι άρχοντας!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63342

καλη φαση και αυτη αλλα οπως εχω πει και πιο πανω δεν ειμαι της θαλασσας αλλα θα τις εχω υποψην αυτες τις σακουλες....το προβλημα μου ειναι οτι παντα την μηχανη την ειχα στην τσαντα μου και ηθελα να ειναι ανθεκτικη και καλη....ομως μου λενε οτι αυτες οι μηχανες ειναι για πεταμα και εχω ξενερωση ασχημα....

Ποιος σου είπε ότι είναι για πέταμα;

Διάβασες αυτά που σου είπαν παρακάτω και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=68776

Υπάρχουν κορυφή μηχανές και με μια σακούλα όποτε θέλεις αφού δεν είσαι της θάλασσας την βουτάς για χαβαλέ.

Ποιος σου είπε ότι είναι για πέταμα;

Διάβασες αυτά που σου είπαν παρακάτω και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=68776

Υπάρχουν κορυφή μηχανές και με μια σακούλα όποτε θέλεις αφού δεν είσαι της θάλασσας την βουτάς για χαβαλέ.

μα λενε οτι δεν ειναι δυνατον 16ΜΡ να ειναι σε μια μηχανη με τετοιο φακο....οποτε με λιγα λογια βγαζουν χαλια φωτο αρα ειναι για πεταμα....φοβαμαι οτι αν παρω μηχανη σαν την SONY HX5V και την εχω στην τσαντα συντομα θα γινει κομματια και πανε τα λεφτακια μου.....

μα λενε οτι δεν ειναι δυνατον 16ΜΡ να ειναι σε μια μηχανη με τετοιο φακο....οποτε με λιγα λογια βγαζουν χαλια φωτο αρα ειναι για πεταμα....φοβαμαι οτι αν παρω μηχανη σαν την SONY HX5V και την εχω στην τσαντα συντομα θα γινει κομματια και πανε τα λεφτακια μου.....

πάρε και μια θήκη......

δηλαδη μεχρι 300ευρω ποια μου λετε να παρω για να βγαζω πολυ καλες φωτο?

πάρε και μια θήκη......

+1...νομίζω υπάρχουν ακόμα και μεταλλικές ή και αρκετά ανθεκτικές πλαστικές θήκες που θα στην κρατήσουν καινούρια..!!!

Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για βίντεο πάρε την Canon s90 και μια θήκη..! αυτή είναι η γνώμη μου..!

δηλαδη μεχρι 300ευρω ποια μου λετε να παρω για να βγαζω πολυ καλες φωτο?

Απάντησες μόνος σου παραπάνω. -bye-

Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για βίντεο πάρε την Canon s90 και μια θήκη..! αυτή είναι η γνώμη μου..! (καθαρά θέμα φωτογραφιών, υψηλής ποιότητας με πολλές manual ρυθμίσεις, αρκετά ανώτερη στο θέμα ποιότητας από τις περισσότερες κάτω από 300Ε[ίσως και η καλύτερη])
ή
Sony HX5V για ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με καλή ποιότητα τη νύχτα(!) και μέρα, Full HD βίντεο και πολλές άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις της Sony, ΑΛΛΑ χωρίς πολλές manual επιλογές. Εάν δεν επιθυμείς "πειραματισμούς" πιστεύω είναι ιδανική!

Καλά τι κουβαλάς στην τσάντα, τσιμεντόλιθους? :chinscratch: Τέλος πάντων, αν ζορίζεσαι πάρε μια θήκη όπως λένε και οι υπόλοιποι φίλοι. Έως 300 έχεις πολλές επιλογές σε compact: μια από τις περσινές κορυφαίες, την Canon S90, ή ένα πολυεργαλείο τύπου Sony DSC HX5V, Panasonic DMC TZ10. Για τις δύο πρώτες πρέπει να σπεύσεις, γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχουν. Η Canon φωτογραφικά είναι η καλύτερη με διαφορά αλλά μειονεκτεί στο βίντεο. Η Sony είναι η πιο εύκολη, δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε όσους δεν θέλουν να "μπλέξουν" με ρυθμίσεις και τεχνικά ζητήματα. Η Panasonic βρίσκεται κάπου στη μέση, πιο κοντά στην Sony σαν λογική, αλλά με περισσότερες δυνατότητες ρυθμίσεων.

Καλά τι κουβαλάς στην τσάντα, τσιμεντόλιθους? :chinscratch: Τέλος πάντων, αν ζορίζεσαι πάρε μια θήκη όπως λένε και οι υπόλοιποι φίλοι. Έως 300 έχεις πολλές επιλογές σε compact: μια από τις περσινές κορυφαίες, την Canon S90, ή ένα πολυεργαλείο τύπου Sony DSC HX5V, Panasonic DMC TZ10. Για τις δύο πρώτες πρέπει να σπεύσεις, γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχουν. Η Canon φωτογραφικά είναι η καλύτερη με διαφορά αλλά μειονεκτεί στο βίντεο. Η Sony είναι η πιο εύκολη, δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε όσους δεν θέλουν να "μπλέξουν" με ρυθμίσεις και τεχνικά ζητήματα. Η Panasonic βρίσκεται κάπου στη μέση, πιο κοντά στην Sony σαν λογική, αλλά με περισσότερες δυνατότητες ρυθμίσεων.

δεν εχω τσιμεντολιθους αλλα γενικα εχω βιβλια κλειδια και επειδη τρεχω ολη μερα δεν την προσεχω και τρελα γι αυτο φοβαμαι να παρω μια απο τις παραπανω....

Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για βίντεο πάρε την Canon s90 και μια θήκη..! αυτή είναι η γνώμη μου..! (καθαρά θέμα φωτογραφιών, υψηλής ποιότητας με πολλές manual ρυθμίσεις, αρκετά ανώτερη στο θέμα ποιότητας από τις περισσότερες κάτω από 300Ε[ίσως και η καλύτερη])
ή
Sony HX5V για ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με καλή ποιότητα τη νύχτα(!) και μέρα, Full HD βίντεο και πολλές άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις της Sony, ΑΛΛΑ χωρίς πολλές manual επιλογές. Εάν δεν επιθυμείς "πειραματισμούς" πιστεύω είναι ιδανική!
το παιχνιδι απο οτι βλεπω παιζεται αναμεσα σε αυτες τις 2....:chinscratch:

το παιχνιδι απο οτι βλεπω παιζεται αναμεσα σε αυτες τις 2....:chinscratch:

Σε λίγο Δεν θα παίζεται... θα τελειώσουν τα στόκ -bye-

Σε λίγο Δεν θα παίζεται... θα τελειώσουν τα στόκ -bye-

εσυ σαν Δημητρης ποια απο τις 2 μου προτεινεις????

εσυ σαν Δημητρης ποια απο τις 2 μου προτεινεις????

εγώ όταν βλέπω αυτού του είδους την ερώτηση καταλαβαίνω ότι αυτός που ρωτά έχει βραχυκυκλώσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε επιθυμεί ο άλλος να αναλάβει την ευθύνη για τη δική του απόφαση. Κι αυτό δεν είναι καλό.

Αν σε ρωτήσω εγώ, εσύ ως (με το όνομά σου γιατί σε βλέπω με ψευδώνυμο) θα με συμβούλευες να δείρω το παιδί μου, ή κάτι παρόμοιο θα αναλάμβανες την ευθύνη;

Γιατί να θέτεις τέτοια ηθικά διλήμματα σε άλλους;