χαιρετε κυριοι!!!
χρειαζομαι τισ συμβουλες σας, καθως ηρθε η ωρα για μια compact αγορα...
η χρηση της θα ειναι για απλα οικογενειακά πλανα, τιποτα το ιδιαιτερο, ισως τα νυχτερινα/indoor να ειναι αξιοπρεπη... μπατζετ το πολυ 200
διαβαζοντας εδω ειδα την sony -WX1...
με βαση την τιμη βρισκω τις εξης
Sony Cyber-shot DSC-TX1
Canon SX130 IS
Canon Ixus 115 HS
Panasonic DMC-FX60
Canon Ixus 120 IS
παρακαλω ριξτε τα φωτα σας... ποια θα περνατε στη θεση μου???
υπαρχει καποια αλλη που μου ξεφευγει??
Δέν θά ήθελα νά δώσω μιά περιουσία σέ φακούς αλλά ούτε θά μ'άρεζε νά αλλάζω καί νά κουβαλάω συνέχεια.Για αυτό σκέφτηκα μιά πιό κόμπακτ λύση γιά γενική χρήση μέ τό συνδιασμό τών δύο αυτών μηχανών.Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ψάχνεις. Φωτογράφιση προϊόντων, δηλαδή pack shot? Μέσα στην πόλη, δηλαδή street photography? Η Canon 60D είναι από άλλο ανέκδοτο, και είναι κρίμα να την πάρεις να της βάλεις ένα (μόνο) φακό και τέλος... τζάμπα τα λεφτά.
Δέν θά ήθελα νά δώσω μιά περιουσία σέ φακούς αλλά ούτε θά μ'άρεζε νά αλλάζω καί νά κουβαλάω συνέχεια.Για αυτό σκέφτηκα μιά πιό κόμπακτ λύση γιά γενική χρήση μέ τό συνδιασμό τών δύο αυτών μηχανών.
Αν βρείς την WX1 πάρτην, ειδάλως το ξανασυζητάμε...
Ευχαριστώ γιά τίς απαντήσεις, γιά τόν θόρυβο τό έχω διαπιστώσει ότι είναι πρόβλημα στίς κόμπακτ στίς φτηνές , όμως ή τεχνολογία έχει αλλάξει στίς καλές κόμπακτ όπως ή G12.Υποθέτω ότι θά ανταποκρίνεται στά iso όπως μιά canon 1000D ίσως καί καλύτερα.
Όσο αφορά τόν τηλεφακό μού είναι χρήσιμος γιά πουλιά.Εκεί θές μπόλικο ζοομ.Άλλωστε ανέφερα ότι ενδιαφέρομαι γιά γενική φωτογράφιση θεμάτων.
Η fuji HS20 μέ καινούργια τεχνολογία αισθητήρα καί σταθεροποίηση http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_hs20exr/features/
Νομίζω ότι γιά τά λεφτά της είναι σούπερ.
Νά συμπληρώσω μόλις πριν λίγες ώρες είδα ότι βγήκε καί ή 600D.Έχω κόλημα μέ τήν σπαστή οθόνη καί βλέπω θετικά καί τήν 600.
ευχαριστω... προχώρησα σε παραγγελία οποτε αναμένω...
παιδια, ηPanasonic Lumix DMC-FS10 εχει σχεδον τα μισα λεφτα απο την WX1...
τοσο πολυ υστερει σε ποιοτητα?? (τη σκεφτομαι για δωρο σε ενα φιλο)
Μιά ακόμη ερώτηση.Ο τηλεφακός τής fuji μπορεί νά συγκριθεί μέ έναν αναλογο tamron ή sigma;Και για να δείτε γιατί πράγμα μιλάω εδώ υπάρχει μιά φωτό τέρμα ζοομ του προηγούμενου μοντέλου HS10 http://www.flickr.com/photos/steve_harmon/4504316540/ υπάρχουν πολλές νά δείτε μέ πουλιά καί άλλες.Τό σκεπτικό μου είναι αγοράζοντας τήν μηχανή αυτή στήν χειρότερη περίπτωση είναι σάν νά αγοράζεις έναν μεγάλο φτηνό τηλεφακό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.