Παντου τοσο εχει.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως με την j3 θαχει το καλυτερο αποτελεσμα συνολικα μονο αν προσθεσει φακους. Διαφορετικα καλυτερα να του προτεινεις compact.
Με την αναξιοπιστία της X-Z2 και με τον κουμπάρο μου σε αναμονή compact μέχρι 300 ευρώ νομίζω ότι η nikon 1 j3 προβάλει σαν φαβορί.
Τι λέτε?
Προτάσεις έχουμε?
Την nikon 1 j1 την είχα πέρυσι και μπορώ να πω ότι δεν ήταν κακή μηχανή αλλά νομίζω ότι η sony rx100 και η fuji x-m1 που έχω τώρα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.
Παραθέτω και μερικά δείγματα από πέρσι https://www.flickr.com/photos/91493582@N05/sets/72157634785183238/
ετσι οπως την εχεις διαφημησει μαλλον να πληρωσεις για να στην παρουνε πρεπει :smash:, γιατί ψήνομαι να σουτάρω την xz2. Αν την θέλει και κανένας ας στείλει πμ.
Παιδιά καλησπέρα. Ψαχνω μια compact μεχρι 300 ευρω για να την κανω δωρο στον πτερα μου. Δεν μπορει συνεχεια να κουβαλαει την d5300 και ψαχνω κατι για να μπορει να παιρνει συνεχεια μαζι και να ειναι και ποιοτικη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.