Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής
Καλημέρα παιδιά, αν και έχω διαβάσει αρκετές σελίδες εδώ, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
Για μια δεκαετία έχω μια Fuji FinePix S7000 που με ικανοποίησε αρκετά, αλλά τελευταία μάλλον με χαιρετά (αργοί πολύ και σανά χάλασε πολύ η ποιότητα στα jpeg), και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με επισκευές.
Τι θέλω:
Να βγάζω καλές φωτογραφίες στο Auto (και στην Fuji ποτέ δεν κατάφερα να ασχοληθώ με ρυθμίσεις)
Να έχει γρήγορη εστίαση (μεγάλο ποσοστό αυτόν που θέλω να τραβήξω είναι σε κίνηση)
Να μπορώ να έχω καλό αποτέλεσμα και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό ή βράδυ (όχι νυχτερινές, και ας είναι και με φλας)
Αν μπορεί να τραβάει και καλούτσικο video θα είναι πολύ ευχάριστο
Και το κυριότερο να είναι κοντά στα 250-300
Θα προτιμούσα κάτι σε μικρή διάσταση, αν και σε σχέση με την Fuji όλες θα μου φαίνονται ευχάριστα μικρές
Απο φακούς το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάθομαι να εναλλάζω φακούς για διάφορα στησίματα, θέλω έναν για τις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς όμως να αποκλείω την δυνατότητα να μπορεί να αλλάξει όμως ο φακός με κάποιον καλύτερο.
Παντός με τα μέχρι τώρα διαβάσματα εδώ μέσα μου κάνει ένα περίεργο κλικ η Olympus XZ‑2.
Για βοηθήστε μιας και δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα.