teomav
AVClub Addicted Member
αλλα με φρεσκες μπαταριες σε καμια περιπτωση τυρμπο για μερικα δευτερα, τουλαχιστον θα ειναι για μερικα λεπτα, και μετα κλοτσαει προστασια απο υπερθερμανση
αναλογα με το μοντελο
Εγω θα προτιμουσα αυτονΤο εχετε δει αυτο? τι λεει ?Σαν τιμουλα τα σπαει...:violent-smiley-030:
To ξερω 1000 ειναι υπερβολη.1000lm? αν βγάζει 200 καλά θα είναι !
To ξερω 1000 ειναι υπερβολη.
Παντως βγαζει περιπου 1,6Α στο max.Οποτε κατι παραπανω απο 550!
Αν υπολογισουμε τις απωλειες του driver πιστευω πανω κατω γυρω στα 500 ισως και λιγο παραπανω.Ο asot απο οτι ειδα τον εχει παραγγειλει και αυτος.Μολις ερθει θα τον μετρησουμε με τον Γιωργο και πιστευω θα ειναι περιπου στην τιμη που λεω πιο πανω.
Ασε που ειναι και xm-l,το προσεξες?
Εγω πιστευω οτι το φακουδακι θα τα υπερκανει τα λεφτα του.Οταν ερθει και δοκιμαστει...Οψομεθα!Κοιτα...δύσκολα θα πιστέψω κινέζο ότι είναι γνήσιο Cree...οι τύποι αντιγράφουν τα πάντα. Εξάλλου σε χονδρικη, το Cree XML εχει 5-6$ και αυτοί δίνουν όλο το φακό με 15 ?
καλος φακος για τα λεφτα του. περιπου 500-600 λουμεν, ευκολα λεινεται, καλος για μοντες , συμπαγη μεγεθος, γρυγορα ζεστενεται στο max. - που ειναι καλο (καλη απαγωγη θερμοτητας ). αυτα.Εγω πιστευω οτι το φακουδακι θα τα υπερκανει τα λεφτα του.Οταν ερθει και δοκιμαστει...Οψομεθα!
Καποιος αλλος γνωμη για τον συγκεκριμενο φακο?
Καταρχήν πόσα δίνεις/αν στα λεφτά αυτά περιλαμβάνονται κ μπαταρίες/ τι χρήση το θες και τι μέγεθος!
Εγω εχω παραγγειλει τον πρωτο.Τα 1000 ειναι λιγο αισιοδοξο νουμερο αλλα πιστευουμε οτι πραγματικα θα βγαζει γυρω στα 550.Δεν μου εχει ερθει ακομα βεβαια.Οταν(αν) ερθει με το καλο και τον δοκιμασουμε θα σου πουμε.Μέχρι 20-25 ευρώ, γενική χρήση σε camping και ψάρεμα, μέγεθος μέχρι 15 εκατοστά
Καλησπέρα σε όλους,
Ειμαι νεος στο forum και αναζητω έναν φακό γενικής χρήσης, χαμηλής τιμής, μικρού μεγέθους. Δε γνωρίζω πολλά πραγματα και θα ήθελα τη γνώμη σας για 3 μοντέλα που βρήκα http://www.dinodirect.com/led-flashlight-1000lm-3mode-cree-t6-super-bright.html?cur=EUR Προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές ανάμεσα στους τύπους που περιγράφετε αλλά δυσκολέυομαι. Ευχαριστώ
Λοιπόν, αυτόν τον UniqueFire UF-2100 τον πήρα και γω μέσω του Group Buy BLF (DinoDirect) και τον έχω εδω και 3 εβδομάδες περίπου.
Ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ (και αρκετά ποιοτικός) για τα περίπου 13 ευρώ που στοίχισε, με XM-L, σε πολύ συμμαζεμένο σώμα (το έχω ξαναδεί στον YEZL Z1).
Τραβάει περίπου 2Amp στο high, δίνοντας τουλάχιστον 600 OTF Lumens, οπότε στην ποδηλασία που τον χρησιμοποιώ είναι φανταστικός (γιατί είναι και flood). Βεβαια, κακά τα ψέματα ζεσταίνεται (ειδικά τις "ζεστες" καλοκαιρινές νύχτες), οπότε δεν τον αφήνω συχνά στο HIGH για πάνω από 10 λεπτά...
Συστήνεται ανεπιφύλακτα, ομως ο μελλοντικός αγοραστής θα πρέπει να επενδύσει και σε Φορτιστή + μπαταρίες για 18650.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.