Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

αλλα με φρεσκες μπαταριες σε καμια περιπτωση τυρμπο για μερικα δευτερα, τουλαχιστον θα ειναι για μερικα λεπτα, και μετα κλοτσαει προστασια απο υπερθερμανση

Τα μοντέλα στα οποία το turbo mode είναι πάνω από 500 λούμενς,συνήθως έχουν διακοπή μετά από περίπου 20 λεπτά πέφτοντας στην αμέσως μικρότερη σκάλα.Αυτό δεν είναι βλακεία αλλά για την προστασία του φακού από υπερθέρμανση με αποτέλεσμα την καταστροφή του.Σε κάποιες περιπτώσεις όταν χρησιμοποιείς μπαταρίες με protection κύκλωμα μπορεί να διακόψουν την λειτουργία του φακού και αυτές για να μην καταστραφούν από υπερθέρμανση.

Είναι μια πρακτική ωφέλιμη για την ζωή της μπαταρίας και του φακού μας.

1000lm? αν βγάζει 200 καλά θα είναι !
To ξερω 1000 ειναι υπερβολη.
Παντως βγαζει περιπου 1,6Α στο max.Οποτε κατι παραπανω απο 550!
Αν υπολογισουμε τις απωλειες του driver πιστευω πανω κατω γυρω στα 500 ισως και λιγο παραπανω.Ο asot απο οτι ειδα τον εχει παραγγειλει και αυτος.Μολις ερθει θα τον μετρησουμε με τον Γιωργο και πιστευω θα ειναι περιπου στην τιμη που λεω πιο πανω.
Ασε που ειναι και xm-l,το προσεξες?

Last edited:
To ξερω 1000 ειναι υπερβολη.
Παντως βγαζει περιπου 1,6Α στο max.Οποτε κατι παραπανω απο 550!
Αν υπολογισουμε τις απωλειες του driver πιστευω πανω κατω γυρω στα 500 ισως και λιγο παραπανω.Ο asot απο οτι ειδα τον εχει παραγγειλει και αυτος.Μολις ερθει θα τον μετρησουμε με τον Γιωργο και πιστευω θα ειναι περιπου στην τιμη που λεω πιο πανω.
Ασε που ειναι και xm-l,το προσεξες?

Κοιτα...δύσκολα θα πιστέψω κινέζο ότι είναι γνήσιο Cree...οι τύποι αντιγράφουν τα πάντα. Εξάλλου σε χονδρικη, το Cree XML εχει 5-6$ και αυτοί δίνουν όλο το φακό με 15 ?

Κοιτα...δύσκολα θα πιστέψω κινέζο ότι είναι γνήσιο Cree...οι τύποι αντιγράφουν τα πάντα. Εξάλλου σε χονδρικη, το Cree XML εχει 5-6$ και αυτοί δίνουν όλο το φακό με 15 ?
Εγω πιστευω οτι το φακουδακι θα τα υπερκανει τα λεφτα του.Οταν ερθει και δοκιμαστει...Οψομεθα!
Καποιος αλλος γνωμη για τον συγκεκριμενο φακο?

Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Εγω πιστευω οτι το φακουδακι θα τα υπερκανει τα λεφτα του.Οταν ερθει και δοκιμαστει...Οψομεθα!
Καποιος αλλος γνωμη για τον συγκεκριμενο φακο?
καλος φακος για τα λεφτα του. περιπου 500-600 λουμεν, ευκολα λεινεται, καλος για μοντες , συμπαγη μεγεθος, γρυγορα ζεστενεται στο max. - που ειναι καλο (καλη απαγωγη θερμοτητας ). αυτα.
review - http://forum.fonarevka.ru/showthread.php?t=5637&highlight=UF-2100&language=en

Καλησπέρα σε όλους,

Ειμαι νεος στο forum και αναζητω έναν φακό γενικής χρήσης, χαμηλής τιμής, μικρού μεγέθους. Δε γνωρίζω πολλά πραγματα και θα ήθελα τη γνώμη σας για 3 μοντέλα που βρήκα

http://www.dinodirect.com/led-flashlight-1000lm-3mode-cree-t6-super-bright.html?cur=EUR

http://www.dinodirect.com/trustfire...-3mode-led-flashlight-r5-a3-currency-EUR.html

http://www.dinodirect.com/trustfire...650-li-ion-batteries-tr-801-currency-EUR.html

Προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές ανάμεσα στους τύπους που περιγράφετε αλλά δυσκολέυομαι.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Καταρχήν πόσα δίνεις/αν στα λεφτά αυτά περιλαμβάνονται κ μπαταρίες/ τι χρήση το θες και τι μέγεθος!

Μέχρι 20-25 ευρώ, γενική χρήση σε camping και ψάρεμα, μέγεθος μέχρι 15 εκατοστά

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Μέχρι 20-25 ευρώ, γενική χρήση σε camping και ψάρεμα, μέγεθος μέχρι 15 εκατοστά
Εγω εχω παραγγειλει τον πρωτο.Τα 1000 ειναι λιγο αισιοδοξο νουμερο αλλα πιστευουμε οτι πραγματικα θα βγαζει γυρω στα 550.Δεν μου εχει ερθει ακομα βεβαια.Οταν(αν) ερθει με το καλο και τον δοκιμασουμε θα σου πουμε.

Καλησπέρα σε όλους,
Ειμαι νεος στο forum και αναζητω έναν φακό γενικής χρήσης, χαμηλής τιμής, μικρού μεγέθους. Δε γνωρίζω πολλά πραγματα και θα ήθελα τη γνώμη σας για 3 μοντέλα που βρήκα http://www.dinodirect.com/led-flashlight-1000lm-3mode-cree-t6-super-bright.html?cur=EUR Προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές ανάμεσα στους τύπους που περιγράφετε αλλά δυσκολέυομαι. Ευχαριστώ

Λοιπόν, αυτόν τον UniqueFire UF-2100 τον πήρα και γω μέσω του Group Buy BLF (DinoDirect) και τον έχω εδω και 3 εβδομάδες περίπου.
Ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ (και αρκετά ποιοτικός) για τα περίπου 13 ευρώ που στοίχισε, με XM-L, σε πολύ συμμαζεμένο σώμα (το έχω ξαναδεί στον YEZL Z1).
Τραβάει περίπου 2Amp στο high, δίνοντας τουλάχιστον 600 OTF Lumens, οπότε στην ποδηλασία που τον χρησιμοποιώ είναι φανταστικός (γιατί είναι και flood). Βεβαια, κακά τα ψέματα ζεσταίνεται (ειδικά τις "ζεστες" καλοκαιρινές νύχτες), οπότε δεν τον αφήνω συχνά στο HIGH για πάνω από 10 λεπτά...
Συστήνεται ανεπιφύλακτα, ομως ο μελλοντικός αγοραστής θα πρέπει να επενδύσει και σε Φορτιστή + μπαταρίες για 18650.

Λοιπόν, αυτόν τον UniqueFire UF-2100 τον πήρα και γω μέσω του Group Buy BLF (DinoDirect) και τον έχω εδω και 3 εβδομάδες περίπου.
Ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ (και αρκετά ποιοτικός) για τα περίπου 13 ευρώ που στοίχισε, με XM-L, σε πολύ συμμαζεμένο σώμα (το έχω ξαναδεί στον YEZL Z1).
Τραβάει περίπου 2Amp στο high, δίνοντας τουλάχιστον 600 OTF Lumens, οπότε στην ποδηλασία που τον χρησιμοποιώ είναι φανταστικός (γιατί είναι και flood). Βεβαια, κακά τα ψέματα ζεσταίνεται (ειδικά τις "ζεστες" καλοκαιρινές νύχτες), οπότε δεν τον αφήνω συχνά στο HIGH για πάνω από 10 λεπτά...
Συστήνεται ανεπιφύλακτα, ομως ο μελλοντικός αγοραστής θα πρέπει να επενδύσει και σε Φορτιστή + μπαταρίες για 18650.

Ριχνοντας μια ματια στο νημα με τους φορτιστες-μπαταριες χαθηκα παλι. Εδω καμιά φτηνη πρόταση?