Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Καλημέρα, έκανα χτές το βράδυ την παραγγελία από το ahappydeal.com πήρα τελικώς τον uf-2100 και 2 μπαταρίες Trustfire 2400 mah Protected. Σύνολο όλα μαζί + μεταφορικά 21,89ευρώ. Με το που παραλάβω θα ανεβάσω φωτογραφίες να δούμε τι παίζει ποιοτικά.-bye-

Ενδιαφέρεται κανείς για τον XENO E03 XM-L (AA & 14500), σε τιμή ΚΑΤΩ από $20???
Για ρίξτε μια ματιά στο Group Buy που "στήνεται" εδώ...

Γειά χαρά, ήρθε σήμερα ο Xtar wp2 II απο manafont, έκανε δλδ 12 εργασιμες. Αρκετά καλό το πακετάρισμα,ακόμα δεν έχουν έρθει φακός και μπαταρίες να τεστάρω. Μέσα στο κουτί του ήταν ο φορτιστής και ο μετασχηματιστής για τη πρίζα, δεν είχε όμως κάποιο manual είναι φυσιολογικό αυτο;

Παιδιά επιτέλους ήρθε ο κινέζος. Καλη συσκευασια λιγο ζουλιγμενο το κουτί του φακού αλλά ήταν απο μαλακό χαρτόνι πολύ λεπτο. Όλα δουλεύουν άψογα.Να θυμίσω αγοράστηκαν απο ahappydeal που δεν έχει free shiping, οι τιμές λοιπόν μαζί με τα έξοδα αποστολής ήταν: Φακός 13,5ε και μπαταρίες 7,07ε . Βάζω μερικές φωτογραφίες και οτι άλλο θέλετε μου λέτε και το τσεκάρω! -bye-

DSC_9121.jpgDSC_9127.jpg

Last edited:
εγω θα ρωτησω ποσο καλα κομμενα κια μακρια ειναι τα πασα ασε αυτην την εκδοση...

α και το αλλο, το φωτακι για το λαπτοτ καταπληκτικο...εχω ενα για το καλοκαιρι γιατι με αναμενο ως στο δωματιο η ζεστη δεν παιζεται!

Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

εγω θα ρωτησω ποσο καλα κομμενα κια μακρια ειναι τα πασα ασε αυτην την εκδοση...

α και το αλλο, το φωτακι για το λαπτοτ καταπληκτικο...εχω ενα για το καλοκαιρι γιατι με αναμενο ως στο δωματιο η ζεστη δεν παιζεται!

Φιλε Kospap δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς πασα , αν εννοείς οι ακρες στα μέταλλα πισω στο κουμπί και μπροστά στο κάτοπτρο ειναι καλές αλλά τις νίωθεις και λίγο μυτερές στην αφή

Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Γειά χαρά και πάλι, πάσα μάλλον εννοείς τις βολτες στα καπάκια, βιδωνουν και ξεβιδωνουν απροβλημάτιστα απλώς έχει λίγο "κραδασμούς" κατα την διαδικασια σαν να μην ειναι πεντακαθαρα τα σπειρώματα ενα πραμα. Παιδιά απ'όσο έχω καταλάβει αυτός ο φακός δεν είναι regulated , στο site ¨ομως γράφει οτι είναι στα 1200ma, τι ακριβώς σημαίνει αυτο : http://www.ahappydeal.com/products/product_46027.htm

Αν δε βαριέστε ρίχτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας, για extra photos τι να έβγαζα?

Καταρχήν με γειά! Ο φακός είναι τίμιος για τα χρήματα που ζητάει - εγώ έφερα 4 και τους έδωσα όλους!
Ο kospap ρωτάει (φαντάζομαι) εκτός από ποιοτικά, πόσο "μεγάλο" είναι το κομμάτι με τα σπειρώματα (δλδ αν βιδώνει λίγο/πολύ η κεφαλή στο σώμα)

Αν θες, βάλε ακόμα μια κοντινή φωτό με τα τρια μέρη του φακού ΞΕΒΙΔΩΜΕΝΑ, δίπλα σε έναν χάρακα!

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

δικια μου μακακια....ηθελα να ρωτησω ποσες βολτες εχει το σπιερωμα..

τωρα για αυτο που ρωτας...ειναι λιγο περιεργο το πως δουελευει....βασικα απο τις φτο εδω φαινεται οτι α ηλεκτρονικα δεν ειναι παρα ενας ταλαντωτης
http://forolinternas.com/viewtopic.php?f=10&t=2522
με αλλα λογια δημιουργγουν εξαιρετικα γρηγορα αναβοσβηματα του φακου (PWM) κια δεν τον αφηνουν να παει περα απο ενα οριο. (που ειναι εμγαλυετρο με μπαταριες IMR)
στην ουσια συμεπριφερεται σαν direct drive. οποτε μονο regulated δεν ειναι...το φως θα πεφτει οσο πεφτουν οι μπαταριες
απλα το φαινομενο δεν θα ειναι τοσο εντονο γιαιτι ο φακος θα κοψει αρκετα μολις ζεσταθει και η εξτρα απωλεια φωτος απο τις μπαταριες θα ειναι μικροτερη απο αυτο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

1.jpg

Η φωτογραφία που ζητήσατε, τι συμπεράσματα βγαίνουν;

Eχει κανενας τον dereelight cl1h να μου πει εντυπωσεις?Με 3 modes θα ειμαι ικανοποιημενος,υπαρχει αλλος λογος να προτιμησω τον cl1h-t απο τον cl1h v4?Θελω να του επισημανω να προσεξει τα σπειρωματα γιατι ειχα ενα θεμα με τον shorty και παιδευτηκα πολυ μεχρι να λυσω το προβλημα,καποιος με καλα αγγλικα μπορει να βοηθησει πως να το γραψω?Με xm-l φυσικα να προτιμησω SMO η θα εχει δαχτυλιδια?

Το 3SM σημαινει high-medium-low με αυτη την σειρα?Απο throw να μην περιμενω και πολλα ετσι δεν ειναι?Αυτονομια πανω απο 1 ωρα στο high?Συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Για παραγγελία από manafont ποιο τρόπο αποστολής διαλέγετε;

Standard Air Mail - FREE OF CHARGE
Registered Air Mail - $2 extra for each order

Στην πρώτη περίπτωση αν δεν έρθει το πακέτο σου δίνει τα χρήματα πίσω μέσω paypal;

Re: Απάντηση: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

ο Μονος λογος ειναι να μηνσ βολευουν τα modules ο συνδυασμος (μπαταριων & Modes).
αλλα ρωτα τους αν παιρνει και αλλα

ενταξει εμεις να σου γραψουμε καλα αγγλικα...αυτοι ομως θα ξερουν αν τα διαβασουν? μην το νομιζεις.

τα σπειρωματα ειναι καλα αλλα λεπτα. σε δυο κομματια που εχω δεν ειχα προβλημα.

το ξερει οτι μεχρι το καιφαλι αυτος κια ο DBS εχουν το ιδιο σωμα ετσι? δεςφωτο μου στο νημα με τους φακους υπαιθρου κια παρατηρησε τα λογοτυπα.

αυτα θα σε ενδιαφερουν
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?327065-Review-Dereelight-DBS-T-(tactical-thrower)
http://indafoto.hu/autoart/dereelight

για τα μοδες δοκιμασα την δικια μου μοναδα (με XRE). δεν μπορω να νγαλω ακρη με τη σειρα. αλλα εχει μνημη που αποθηκευει το τελευταιο αν μεινει ΣΒΗΣΤΟΣ για μερικα δευτερολεπτα. οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα

ασχετο...ερχονται χριστουγεννα,, να αρχισουμε τις προτασεις αγορας απο τους πιο εμπειρους με μοντελα ανα κατηγορια?

παναγιωτη προτεινω να ξεκινησει νεο νημα. Και ισως να μαζεψουμε ολες τις προτασεις σε ενα ποστ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Για παραγγελία από manafont ποιο τρόπο αποστολής διαλέγετε;
Standard Air Mail - FREE OF CHARGE
Registered Air Mail - $2 extra for each order
Στην πρώτη περίπτωση αν δεν έρθει το πακέτο σου δίνει τα χρήματα πίσω μέσω paypal;

Αν το δεματακι είναι αξιοπρεπούς αξίας (και όχι κάτι των $10), πάρε registered (έχει και tracking σε Κίνα και Ελλάδα) για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο, τετοια περίοδο (γίνεται χαμός σε αεροδρόμια & ταχυδρομεία)

Eυχαριστω πολυ για tην ανταποκριση φιλε Kospap,μου φαινεται καλη λυση ο cl1h γιατι εχω και τον shorty με xp-g r5 και θα μπορω να κανω συνδυασμους,ειναι και upgraded και μικρος σχετικα που με ενδιαφερει.Απο αυτονομια και throw ξερουμε τιποτα?