Re: Απάντηση: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού
@kospap Απο ότι είδα imr έιναι κάποιος τύπος μπαταρίες 18650 που επιτρέπει να τραβήξεις μεγαλύτερο current. Σε xml-t6 18650 flashlights στο High mode βλέπω μετρησεις 2-3amps αντε ίσως σε κάτι πιο τρελά 4 το πολύ 5 amps. Αν αυτό που εχω διαβάσει ειναι σωστό λοιπον για max 5 amps, και επισης σωστός είναι ο ΔΑΝΟΣ σε αυτό το τεστ, τοτε θεωριτικά πάντα,οι μπαταρίες που έχω εως τωρα trustfire flames 2400mah δίνουν 6,5amps απο το γράφημα που έχω Link αμέσως μετά. Τότε ποιός ο λόγος για imr? Ρωτάω γιατι μαλλον κάτι σκέφτομαι λάθος, αλλίως δε θα είχαν λόγο ύπαρξης οι IMR μπαταρίες.
βασικα λαθος γραφημα χρησιμοποιεις..αυτο δειχνει τη μετρημενη αντοχη στα φορτια και το οριο που η πλακετα προστασιας κοβει.
μεχρι αν φτασεις αυτο το οριο η μπαατρια θα εχει γονατισει απο πολλου.
Αυτο που θες ειναι τα παρακατω γραφηματα στο τοπικ που το βρηκες που δειχνουν την αντοχη της καθε μπαταριας στο εκαστοτε φορτιο.
τωρα απο το μυαλο μου. φγιαιτ δνε καθομαι να βγαλω το σημειωματαριο μου,
με παρομοια πλακετα (Kaidomain μπλε) με του -2100 πηρα 2,7-2,8Α με AW2900 Και 3,25A με IMR****
με παρομοια πλακετα (Kaidomain πρασινη) με του -2100 πηρα 2,2-2,5Α με διαφορες μπαταριες και 3A με IMR
με πλακετα με 8x7135 τσιπακια πηρα 2,2Α με διαφορες μπαταριες και 3A με IMR.
ολα τα φορτια ειναι πολυ μεσα στην θεωρητικη αντοχη των μπαταριων λιθιου-ιοντων κοβαλτιου (2C, δηλαδη 5,2Αμπερ με μια Samsung 2600 που χρησιμοποιω) αλλα και παλι δεν πηρα το 100% που μπορουσε να δωσει η πλακετα.
Φθηνες IMR ισως βρεις κινεζικες αποε δω και απο εκει και καποιες στην πραγαμτκοτητα ειναι I
NR (αλλη χημεια), Οποτε αγορασε AW
**** αλλα τα πραγματα ειναι πιο πολυπλοκα....γιατι κερδισα μονο 100 λουμεν με την αλλαγη τυπου μπαταριας οταν εχανα 200+ μονο απο τον διακοπτη