Ποια Μ ?
Υπαρχει καποια σε αυτα τα χρηματα με full HD?
H R86 kai h S3000 αυτες ειναι μονο αξιολογες αλλες δεν υπαρχουν?
Θα σου πρότεινα πλάσμα αλλά θα παίζεις ps οπότε....Sony KDL-40S3000 ή Samsung 40R86
Έχει ξαναειπωθεί και αναλυθεί. Εν συντομία αν την ξεχάσεις σε pause σε κανα game και φύγεις από το σπίτι ή την αφήσεις ανοιχτή στο desktop του HTPC με τα στατικά εικονίδια χωρίς screensaver μπορεί να αποκτήσεις μόνιμους "φίλους" στην τηλεόραση. Γενικά οι Plasma λόγω της τεχνολογίας τους δεν είναι φίλες με πολύωρες στατικές εικόνες.Επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω την Panasonic 42'' PX70E (τριπλάρει κτλπ)
κυρίως για τηλεοπτικά προγράμματα, κανένα mkv 720p και μελλοντικά και λίγο ps3....μπορείς να το κάνεις λιανά αυτό;
Θα υπάρχει πρόβλημα με την plasma και το ps3 η με το htpc;
Εχω μερικες ερωτησεις ....
Στις πλασμα με μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας πρεπει να αλλαξεις λαμπα?
Το ιδιο συμβαινει και στισ lcd?
Γιατι για playstation πρεπει να ειναι lcd και οχι plasma?
Η LG 50PC55 PLASMA TV ειναι καλη?
Εχω μερικες ερωτησεις ....
Στις πλασμα με μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας πρεπει να αλλαξεις λαμπα?
Το ιδιο συμβαινει και στισ lcd?
Γιατι για playstation πρεπει να ειναι lcd και οχι plasma?
Η LG 50PC55 PLASMA TV ειναι καλη?
Φίλε μου ρωτάς και ενώ σου απαντάμε ξεκάθαρα ξαναρωτάς τα ίδια!!!Ρε παιδια αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι η μονη διαφορα σε plasma kai lcd ειναι οτι στισ πλασμα μπορει να εμφανισετι burn in ενω στις lcd oxi? Εχω διαβασει καποια πραγματα εδω στο forum... αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος .
Τι προτεινετε εσεις για ps3 ταινιες αλλα και λιγο tv plama h lcd? Με τα χρηματα που διαθετω εως 1350 ε τι αξιζει να παρω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.