PROTASEIS AGORAS

Ποια Μ ?

Υπαρχει καποια σε αυτα τα χρηματα με full HD?

H R86 kai h S3000 αυτες ειναι μονο αξιολογες αλλες δεν υπαρχουν?

Ποια Μ ?

Υπαρχει καποια σε αυτα τα χρηματα με full HD?

H R86 kai h S3000 αυτες ειναι μονο αξιολογες αλλες δεν υπαρχουν?

H M είναι καλύτερη. Σε αυτη την τιμή είναι φοβερό value for money. Τώρα για το expansys δεν ξέρω και πολλά, άλλοι θα σου πουν περισσότερα.

Προσφατα απο κει αγορασε ενα μελος του φορουμ - αφου το ειχε "ψαξει " διεξοδικα - απο κει ( μια philips 42 η 47 πηρε αν θυμαμε καλα ) και ειχε εκφραστει με πολυ καλα λογια για το expansys

Η περιοχη που βρισκομαι εχει 13 % fpa οποτε αν υπαρχει κατι καλυτερο εως 1300-1350 ε σε 40-42 πειτε μου....Αν υπαρχει κατι και σε full HD

Άρα μήπως βρείς καμιά Sony KDL-40W2000.Παλιά μέν αλλά πολύ καλή δε.Για λίγα παραπάνω Samsung LE-40M86 ή Sony KDL-40V3000

Θα σου πρότεινα πλάσμα αλλά θα παίζεις ps οπότε....Sony KDL-40S3000 ή Samsung 40R86

Επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω την Panasonic 42'' PX70E (τριπλάρει κτλπ)
κυρίως για τηλεοπτικά προγράμματα, κανένα mkv 720p και μελλοντικά και λίγο ps3....μπορείς να το κάνεις λιανά αυτό;
Θα υπάρχει πρόβλημα με την plasma και το ps3 η με το htpc;

Επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω την Panasonic 42'' PX70E (τριπλάρει κτλπ)
κυρίως για τηλεοπτικά προγράμματα, κανένα mkv 720p και μελλοντικά και λίγο ps3....μπορείς να το κάνεις λιανά αυτό;
Θα υπάρχει πρόβλημα με την plasma και το ps3 η με το htpc;
Έχει ξαναειπωθεί και αναλυθεί. Εν συντομία αν την ξεχάσεις σε pause σε κανα game και φύγεις από το σπίτι ή την αφήσεις ανοιχτή στο desktop του HTPC με τα στατικά εικονίδια χωρίς screensaver μπορεί να αποκτήσεις μόνιμους "φίλους" στην τηλεόραση. Γενικά οι Plasma λόγω της τεχνολογίας τους δεν είναι φίλες με πολύωρες στατικές εικόνες.

Εχω μερικες ερωτησεις ....
Στις πλασμα με μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας πρεπει να αλλαξεις λαμπα?
Το ιδιο συμβαινει και στισ lcd?
Γιατι για playstation πρεπει να ειναι lcd και οχι plasma?
Η LG 50PC55 PLASMA TV ειναι καλη?

-Οι πλασμα δεν εχουν λαμπα εχουν αεριο στα Pixel το οποιο δεν αλλαζει ποτε γιατι δεν χρειαζεται να αλλαξει.
-Γιατι οι στατικες εικονες μπορει να σου αφησουν "καταλοιπα" (= "image retention" η κατα το κοινως λεγομενο "burn in"). Δες και το νημα για το "burn in".
-Εχω δει την 42LC55 και για τα λεφτα που ζηταει ειναι αρκετα καλη. Πιστευω το ιδιο ισχυει και για την 50αρα.

Δεν υπάρχει λάμπα για να αλλαχτεί σε LCD/plasma.

Ρίξε μια ματιά στο thread για burn in.

Ρε παιδια αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι η μονη διαφορα σε plasma kai lcd ειναι οτι στισ πλασμα μπορει να εμφανισετι burn in ενω στις lcd oxi? Εχω διαβασει καποια πραγματα εδω στο forum... αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος .
Τι προτεινετε εσεις για ps3 ταινιες αλλα και λιγο tv plama h lcd? Με τα χρηματα που διαθετω εως 1350 ε τι αξιζει να παρω?

Ρε παιδια αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι η μονη διαφορα σε plasma kai lcd ειναι οτι στισ πλασμα μπορει να εμφανισετι burn in ενω στις lcd oxi? Εχω διαβασει καποια πραγματα εδω στο forum... αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος .
Τι προτεινετε εσεις για ps3 ταινιες αλλα και λιγο tv plama h lcd? Με τα χρηματα που διαθετω εως 1350 ε τι αξιζει να παρω?
Φίλε μου ρωτάς και ενώ σου απαντάμε ξεκάθαρα ξαναρωτάς τα ίδια!!!
Ιδού λοιπόν η απάντησή σου. Έχεις PS3 και θέλεις να παίζεις παιχνίδια άρα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ πλάσμα γιατί αν την ξεχάσεις paused σε game ή παίζεις πολλές ώρες παιχνίδια με μπάρες ζωής κτλ που μένουν σταθερά στην οθόνη μπορεί να έχεις πρόβλημα να σου μείνουν σκιές στην οθόνη από τις σταθερές εικόνες.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις άλλα 150 ευρώ και να πάρεις την Samsung 40Μ86 από το MAKRO. Είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή για τα λεφτά της σε FULL HD το οποίο θα το εκμεταλλευτείς στο έπακρο με το PS3 τόσο στα μελλοντικά παιχνίδια που θα βγουν όσο και στα blueray. Εγώ αυτή θα έπαιρνα στην θέση σου...

Παω στο skroutz na cajv gia thn Samsung 40Μ86 αλλα δεν βγαζει αποτελεσματα γιατι?

Δηλαδη τα μοντελα που πρεπει να κοιταξω ειναι τα
Samsung 40M86
Samsung 40R86
Sony 40S3000
Sony 40w2000
Sony 40V3000