- 30 August 2013
- 33
Παιδιά καλησπέρα. Έπειτα από εκτενή έρευνα στην αγορά Hi-Fi ηχοσυστήματος κατέληξα στα ηχεία δαπέδου Tannoy Revolution DC6T SE (δείτε τα εδώ).
Θα ήθελα να μου προτείνετε τον δικάναλο ενισχυτή που κατά τη γνώμη σας θα οδηγήσει καλύτερα τα ηχεία αυτά.
Οι απαιτήσεις που έχω από το μηχάνημα είναι:
--Να αποδίδει τουλάχιστον 70 - 100W RMS @ 8Ω ανά κανάλι
--Να αποδίδει εξίσου καλά και στις χαμηλές εντάσεις (μιας και κατά κύριο λόγο τα ηχεία θα παίζουν χαμηλά με 10-20W)
--Να έχει είσοδο HT Passthrough για μελλοντική διασύνδεση με AVR
--Να έχει είσοδο Phono MM + MC για μελλοντική σύνδεση με πικάπ
--Με τιμή γύρω στα 1.500 (εννοείται ότι αν υπάρχει κάτι φθηνότερο και καλό θα προτιμηθεί)
Θα μου άρεσε επίσης (αν δεν επηρεάζεται η ποιότητα του ενισχυτή) να έχει και ρυθμιστικά τόνου bass & treble καθώς και έξοδο για sub-woofer...
Σας ακούω!
Θα ήθελα να μου προτείνετε τον δικάναλο ενισχυτή που κατά τη γνώμη σας θα οδηγήσει καλύτερα τα ηχεία αυτά.
Οι απαιτήσεις που έχω από το μηχάνημα είναι:
--Να αποδίδει τουλάχιστον 70 - 100W RMS @ 8Ω ανά κανάλι
--Να αποδίδει εξίσου καλά και στις χαμηλές εντάσεις (μιας και κατά κύριο λόγο τα ηχεία θα παίζουν χαμηλά με 10-20W)
--Να έχει είσοδο HT Passthrough για μελλοντική διασύνδεση με AVR
--Να έχει είσοδο Phono MM + MC για μελλοντική σύνδεση με πικάπ
--Με τιμή γύρω στα 1.500 (εννοείται ότι αν υπάρχει κάτι φθηνότερο και καλό θα προτιμηθεί)
Θα μου άρεσε επίσης (αν δεν επηρεάζεται η ποιότητα του ενισχυτή) να έχει και ρυθμιστικά τόνου bass & treble καθώς και έξοδο για sub-woofer...
Σας ακούω!