Επιπλέον...
Το θέμα με τον έλεγχο της υγρασίας και το θερμοστάτη του...
Το συγκεκριμένο θέμα είναι που με προβληματίζει περισσότερο, μιας και από τα πλείστα test που έχω κάνει πάνω σε αυτό, δεν έχω καταφέρει να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα...
Μάλιστα, όταν πήρα το service της εταιρίας και εξέφρασα τους προβληματισμούς μου, μου ζήτησαν να δουν τη συσκευή και όχι, όπως περίμενα, να με καθησυχάσουν... γεγονός που διακυβεύει ολίγον τι την σωστή ή μη λειτουργία τη συσκευής...
Αναφέρομαι κι εγώ στο θέμα της συνεχόμενης λειτουργίας του αφυγραντήρα, μάλιστα, σε συνθήκες που δεν δικαιολογεί την συνεχόμενη λειτουργία του...
Πιο συγκεκριμένα, με χώρους όπου η υγρασία δεν ξεπερνά τους 70% RH (γύρω στο 65%) και το θερμοστάτη του αφυγραντήρα ρυθμισμένο στο 60%, διαπίστωσα από την αρχή της αγοράς και λειτουργίας του ότι οι στιγμές που σταματάει μέσα σε ένα χρονικό διάστημα μιας ημέρας (8 ώρες για παράδειγμα) ήταν, αφύσικα, ελάχιστες...
Έκανα αρκετά test με ρυθμισμένο το θερμοστάτη σε επιθυμητή υγρασία πάνω από τα επίπεδα που μετρούσα στο χώρο με αυτόνομο θερμοϋδρογράφο και ο αφυγραντήρας και πάλι δεν σταματούσε όπως περίμενα (σίγουρα, όμως, με περισσότερες παύσεις από ότι ήταν ρυθμισμένος στο 60% και κάτω)...
Μάλιστα, τον έκλεισα μέσα και σε ένα μικρό μπάνιο με τα ίδια αποτελέσματα... σαφώς, όμως, σταματούσε πιο συχνά και με μεγαλύτερες παύσεις ανάμεσα στη λειτουργία του...
Αυτό που περίμενα ήταν να βρω κάποιον συνάδελφο από εδώ μέσα ώστε μαζί να βρούμε τη λύση στο μυστήριο...
Εύχομαι να τελειώσει αυτό...
Τα δικά μου συμπεράσματα, πριν τον στείλω για service, ήταν και είναι (πλέον) ότι έτσι είναι η λειτουργία του και δεν είναι θέμα θερμοστάτη...
Θα ήθελα και τις δικές σου μετρήσεις και test, ώστε να βεβαιωθώ, όμως...