Εγώ αναφέρω το δικό μου δευτερο σύστημα στο PC για όσους μας διαβάζουν και όχι για εσένα ειδικά.
Λοιπόν έχουμε PC>usb DAC>AMP>SPEAKERS
Καλώδια
IC=ATLAS EQUATOR
Ηχείων= kLOTZ
Ποιο τελικο εχεις?
οσο για ηχεια υπαρχουν απειρες επιλογες με οπη μπροστα,τι μεγεθος θελεις να εχουν ομως?
Σου συνιστώ θερμά,το νέο Benchmark pre-dac στα 24/192.Είναι ένα πολυμηχάνημα υψηλότατης απόδοσης.Ετσι με μία αγορά,παίρνεις ένα εξαιρετικό προενισχυτή και ένα επίσης εξαιρετικό dac με λίγα σχετικά χρήματα.Επίσης είναι και πολύ καλός ενισχυτής ακουστικών.
Τα nva από παλιά έχουν τη φήμη των πολύ διάφανων αλλά και δύσκολων να ταιριάξουν μηχανημάτων και χωρίς σπουδαία δυνατότητα οδήγησης. Χωρίς τη δυνατότητα να τα ακούσω δεν θα ρίσκαρα, γιατί το βλέπω να βγαίνει στις αγγελίες.
Αλήθεια και το θέμα dac είναι ένα ζήτημα, οπότε μη θεωρείτε ότι είναι εκτός θέματος η όποια σχετική συζήτηση-απορία εκφράζεται. Για να μαθαίνουμε είμαστε εδώ![]()
Έβλεπα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του Benchmark pre-dac. Είναι πιο ακριβό από το ποσό που θα ήθελα, καθώς στοιχίζει 1500 δολάρια στις USA. Έχει το πλεονέκτημα ότι το τροφοδοτικό του είναι 110 και 220 volt, οπότε αν κάποιος έχει επαφές με Αμερική μπορεί να το πάρει απευθείας (βάζω στοίχημα ότι στην Ευρώπη θα έχει 1500 ευρώ). Ήθελα να ρωτήσω κάτι σε όσους χρησιμοποιούν dac usb: Βλεπω ότι όλα τα usb dac έχουν μια είσοδο usb. Μπορούν να συνδεθούν δύο υπολογιστές με ένα usb splitter? Εννοείτε ότι κάθε φορά θα παίζει μόνο ο ένας.
πες μας για το dac γιατι το σαχάρωνα...
Στη Ευρώπη το Benchmark έχει τα μισά λεφτά και μάλιστα αναβαθμισμένο.
Και χωρίς το φόβο του τελωνείου....
............................................ Οι λαμπατοι εχουν μικρη ισχυ και εχοντας σε δεδομενο τη χαμηλη ευαισθησια των ηχειων (συνηθως 86-87db/w/m) δεν θα εχεις ενταση.Τα atc ειναι εξαιρετικα αλλα θελεις τουλαχιστον 100αρη ενισχυτη και με ρευμα για σοβαρη οδηγηση.
Τα μοδατα λαμπατα με τις usb δεν μου πολυγεμιζουν το ματι,ασε που τα περισσοτερα απο αυτα εχουν λαμπα μονο στη προενισχυση ενω το τελικο σταδιο ειναι απλο με μικρη τροφοδοσια.Δεν θα οδηγησουν ενα σχετικα αναισθητο ηχειο με ανεση. Καλη η "μουρη" και τα χρωμια αλλα ο ηχος ειναι το ζητουμενο. Ενισχυτακια τυπου trends κλπ αν δεν εχεις πολυ ευαισθητο τετραωμο ηχειο κανουν μονο για nearfield εφαρμογη (ειμαι παθων).
Δεν δοκιμαζεις και κανενα nadακο C315BEE,παμφθηνος,ευκολιες,ρευματακια,καλοηχος και δεν θα ζοριστει με μικρα ηχεια.Αν θελεις και κατι φανταχτερο.....ε παρτον σε silver-grey αποχρωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.