Για τα ηχεια ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Μαλλον θα προτιμησω καποια Quad ή B&W. Τουλαχιστον με αυτα αποκλειεται να την πατησω.
Το ειχα διαβασει αυτο απο καιρο.
Για τα ηχεια ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Μαλλον θα προτιμησω καποια Quad ή B&W. Τουλαχιστον με αυτα αποκλειεται να την πατησω.
είσαι επιφυλακτικός από τα reviews?
Με τα ηχεία δεν πρόκειται να την πατήσεις ποτέ εφόσον ακούσεις πριν αγοράσεις.
Και να ακουσεις, νομιζω παλι δεν εισαι σιγουρος. Γιατι θα ακουσεις ηχεια σε καποιο χωρο, με καποιον ενισχυτη, με καποια πηγη που θα παιζει καποιο CD, για καποια λιγη ωρα.
Και με δεδομενο οτι το δικο μου αυτι εχει ακουσει μονο Wharfedale με NAD, δε νομιζω να βγαλω συμπερασμα που να ειναι πιο σωστο απο τα review...
Υπάρχει περίπτωση να την πατήσεις με τα Audio Spectrum; Τι εννοείς δηλαδή; Μπορεί να είναι λιγάκι ακριβούτσικα αλλά τα αξίζουν τα λεφτά τους.
Μάλλον με τα Κινέζικα πλέον Quad έχεις πιο πολλές πιθανότητες να την πατήσεις...
Οσον αφορά τα B&W για να πάρεις πραγματικά καλό ηχείο εκεί πρέπει να τα "χώσεις" αρκετά...
Οσο για την Κινα, ολα στην Κινα φτιαχνονται. Τι να κανεις.
Τα Quad γενικα θεωρουνται πολυ καλα. (Τα θεωρουν τα review δηλαδη).
Mη δίνεις σημασία. Τα Quad συνεχίζουν να είναι "designed and engineered" στην Αγγλία.
...
Απλά για κάποιους τα παραπάνω θετικά δεν είναι στις πρώτες τους προτεραιότητες.
To Αrtemis είναι πιο ουδέτερο και αναλυτικό ηχείο, έχει λιγότερους περιορισμούς γενικά απο τα Quad L, και θα κάτσει στους περισσότερους πιο καλά - οπότε μπορώ να το προτείνω ευκολότερα σε κάποιον που δε γνωρίζω τα γούστα του.
Αν έπρεπε να πάρεις ένα ηχείο χωρίς να το ακούσεις θα σου έλεγα να πάρεις το Artemis. Αν έχεις τη δυνατότητα ακροάσεων, βάλε και τα Quad στη λίστα σου.
Α! Για το cd player Cambridge 840C που λέγαμε παραπάνω... To Full Review απο το The Absolute Sound: Click!
Επισης, τι σημαινει "Απλά για κάποιους τα παραπάνω θετικά δεν είναι στις πρώτες τους προτεραιότητες." ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.