Ενδιαφέρουσα, θα την ψάξω.
Αυτή πως σου φαίνεται;
Αυτή πως σου φαίνεται;
Είχα πάρει την αντίστοιχη στη σειρά πολύ φθηνά γύρω στα 60-70 ευρω , μην περιμένεις την ποιότητα αυτών που σου έβαλα πιο πάνωΕνδιαφέρουσα, θα την ψάξω.
Αυτή πως σου φαίνεται;
Θέλω μια πλατης πουνα χωράει μια sony a6700 με 3-4 φακους (εναν 70-350, οι αλλοι prime), κανενα iPad, ενα gimbal και τα ρεστα.
Τα στριμώχνω και τώρα σε μια τέτοια, αλλά ψάχνω κάτι καλύτερο.
Την είδα, αλλά δεν με τρέλανε το design της.Ισως στην θεση σου να κοιταζα και την OnegoAir που ειναι λιγο της αισθητικης της peakdesign και εχει βελτιωθει απο το πρωτο μοντελο που ειχαν βγαλει.
Ειναι ιδιαιτερο ειναι η αληθεια. Αν εμοιαζε περισσοτερο στην peak design θα την ειχα παρει αλλα αυτο το προστατευτικο πετο δεν μου πολυαρεσε και εμενα .
Παντως στην περιπτωση σου ισως ηταν καλυτερη λυση η πιο μεγαλη με το τσαντακι μεσα (εχω τον μπαμπα της εγω και οταν χρειαστηκε να βαλω μικρο drone μεσα βολεψε πολυ μιας και επαιρνα στην βολτα μονο το τσαντακι που ανοιγει και αυτο απο την μερια του δινοντας λιγο χωρο ακομα
Κατω απο το καθισμα δεν χρειαστηκε ποτε να την βαλω παντα στα ντουλαπακια απο πανω την βαζω μιας και ειναι η βασικη μου χειραποσκευη.Την είδα τη μεγάλη αλλά παραείναι ογκώδης και ενδέχεται να μην χωράει κάτω από το κάθισμα του αεροπλάνου.
Κατω απο το καθισμα δεν χρειαστηκε ποτε να την βαλω παντα στα ντουλαπακια απο πανω την βαζω μιας και ειναι η βασικη μου χειραποσκευη.
Ειναι πολυ ποιοτικες παντως και με πολλες παραλλαγες εσωτερικης διαρθρωσης
Ολα αυτα μας απασχολουν τους πρισσοτερους και γιαυτο δεν υπαρχει η τελεια τσαντα και εχουμε 3-4 για διαφορετικες καταστασεις. Π.Χ. Για βουνο ειχα την sport της Lowepro , παναλαφρη στο 1 κιλο , αδιαβροχη , με ειδικη θηκη για ποτιστηρι νερου και ενα σωροι ιμαντες να κρεμασεις οτι θελεις. Δεν μπορουσες ομως να την πας πουθενα αλλου απο εμφανιση ενω και οι ιμαντες σε μπερδευουν αν δεν εχεις κατι να τους βαλεις . Οποτε αλλη τσαντα για δρομο , αλλη για ταξιδι με αρκετο εξοπλισμο, αλλη για βουνο , αλλα για βραδυνη εξοδο minimal κλπ. κλπ.Εάν θέλουμε μια backpack τσάντα για να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό μας από το σημείο Α στο Β θεωρώ ότι οι περισσότερες θα κάνουν την δουλειά.
Τα <<προβλήματα/ προβληματισμοί>> ξεκινούν όταν θέλουμε και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, θέματα που αντιμετώπισα σε πρόσφατο ταξίδι με αεροπλάνο.
Για παράδειγμα πλαϊνή πρόσβαση, οργάνωση για διάφορα accessories, να χωράει και μη φωτογραφικά ή ογκώδη εξοπλισμόά και να είναι και άνετη για πολύωρη μεταφορά αλλά όχι ογκώδης και ότι άλλη ανάγκη μπορεί να έχει ο κάθε χρήστης.
Προσωπικά, την πρόσβαση στις peak design όπως και στην Lowepro Fastpack BP 250 AW III της θεωρώ προβληματικές. όταν πρέπει να ανοίγεις ολόκληρα κομμάτια. Κύρια εάν χρειάζεται να το κάνεις συχνά. Ειδικά, για μικρό εξοπλισμό όπως τα λιλιπούτεια panasonic (12-35mm, 35-100mm,20mm με gx8 + ricoh gr) που έχω τώρα για ταξίδια αλλά και για κάθε μέρα όλο και συχνότερα.
Επίσης, θα απέρριπτα τσάντες που ανοίγουν από μπροστά καθώς έτσι εάν ενδεχομένως να χρειαστεί να ακουμπήσεις σε βρωμιά το μέρος που θα λερώσει είναι αυτό που θα φορέσεις μετά στην πλάτη.
Έχοντας την shimoda action εκτίμησα το ότι το πίσω μέρος ανοίγει στο πλάι, το βρίσκω πιο πρακτικό από το να ανοίγει κατά μήκος αυξάνοντας έτσι το μέγεθος.
Αν δεν είχα ήδη αρκετές και μου περίσευαν χρήματα για αστική χρήση/ ταξίδια θα πήγαινα για την shimoda urban καθώς συγκεντρώνει πολλά δικά μου θέλω.
Στα θετικά το ότι στους ιμάντες στο επάνω μέρος έχει λουράκια που ρυθμίζεις το μήκος και επίσης δεν ρίχνουν όλο το βάρος στους ιμάντες. Βολικό όταν η τσάντα έχει η βάρος.![]()
Shimoda Urban Explore 20 Backpack - Anthracite
The Urban Explore Series was designed for today's creator. Whether photo, video or other creative avenues, the new series has the function, form and comfort to have you carrying this bag everywhere. Its features were designed to accommodate today’s most commonly used creator tools including the...uk.shimodadesigns.com
Επίσης, πολύ καλή και μινιμαλ λύση για ταξίδια η f-stop dalston για μικρό σχετικά εξοπλισμό. Έχω το αντίστοιχο σλινγκ.
Εξαιρετική κατασκευή, ελαφριά 0,7, διακριτική και όχι ιδιαίτερα ογκώδης και με πλαινή πρόσβαση. Λίγο περίεργη η πρόσβαση αλλά ασφαλής. Αρνητικό δεν έχει εξωτερικές θήκες, λουριά και σχετικά λεπτούς ιμάντες και πάνελ πλάτης.
ίσως την χτυπήσω από παραεισγωγή για το επόμενο ταξίδι γιατί για 160 την θεωρώ ακριβή για το πορτοφόλι μου.
Προσωπικά, την πρόσβαση στις peak design όπως και στην Lowepro Fastpack BP 250 AW III της θεωρώ προβληματικές. όταν πρέπει να ανοίγεις ολόκληρα κομμάτια. Κύρια εάν χρειάζεται να το κάνεις συχνά. Ειδικά, για μικρό εξοπλισμό όπως τα λιλιπούτεια panasonic (12-35mm, 35-100mm,20mm με gx8 + ricoh gr) που έχω τώρα για ταξίδια αλλά και για κάθε μέρα όλο και συχνότερα.
Επίσης, θα απέρριπτα τσάντες που ανοίγουν από μπροστά καθώς έτσι εάν ενδεχομένως να χρειαστεί να ακουμπήσεις σε βρωμιά το μέρος που θα λερώσει είναι αυτό που θα φορέσεις μετά στην πλάτη.
Έχοντας την shimoda action εκτίμησα το ότι το πίσω μέρος ανοίγει στο πλάι, το βρίσκω πιο πρακτικό από το να ανοίγει κατά μήκος αυξάνοντας έτσι το μέγεθος.
Αν δεν είχα ήδη αρκετές και μου περίσευαν χρήματα για αστική χρήση/ ταξίδια θα πήγαινα για την shimoda urban καθώς συγκεντρώνει πολλά δικά μου θέλω.
ίσως την χτυπήσω από παραεισγωγή για το επόμενο ταξίδι γιατί για 160 την θεωρώ ακριβή για το πορτοφόλι μου.
Η τσαντουλα ήρθε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.Ο κύβος ερρίφθη, παράγγειλα την PGYTECH OneMo Lite.
Εντυπώσεις όταν παραλάβω.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.