Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Η τσαντουλα ήρθε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.
Πανάλαφρη και παρά το μικρό της μέγεθος, χωράει πολύ πράγμα.
Κατόρθωσα να βάλω την sony με τον τηλεφακο, 3 φακους, drone, χειριστηριο, μπαταριες, φιλτρα, φανακι κλπ + το χ gimbal στο μπροστινο τμήμα ενω χωραει και το μεγαλο iPad.
Ανοίγει από το πλάι για εύκολη πρόσβαση στη κάμερα.
Το πόσο αντοχή έχει και πόσο αναπαυτική είναι, θα το διαπιστώσω στη πορεία.
Πάντως είναι αυτό που έψαχνα.
View attachment 242675
View attachment 242676
View attachment 242677
View attachment 242678
View attachment 242679
Τάκη μεγειά, δείχνει πολύ καλοφτιαγμένη! Ερώτηση: δεν είναι λίγο μεγάλη για 2η χειραποσκευή?

Δεν ειναι οχι.

Εγω χρησιμοποιω την μεγαλυτερη της αδελφη ως 2η χειραποσκευη μια χαρα, δεν μου εχει πει τιποτα καμια εταιρεια.

• Like
Reactions: cacau
Εγώ χρησιμοποιώ την ακόμα μεγαλύτερη Mindshift Backlight 26L και οταν πλησιάζω στο γκισέ του τσεκ ιν, κάνω τον άνετο και ανάλαφρο, ότι κουβαλάω ένα πούπουλο.
Μέχρι στιγμής πιάνει :p

E ναι αφηνεις μονον την μια γωνιτσα του backpack να φαινεται σαν ενα σακιδιακι για τα απολυτως απαραιτητα :ROFLMAO:
Ευτυχώς που το τσεκ ιν και ο έλεγχος χειραποσκευών δεν έχουν οπτική επαφή μεταξύ τους, τουλάχιστον στα αεροδρόμια που έχω χρησιμοποιήσει :p (αν και πλέον στα περισσότερα δε σε βάζουν να αδειάσεις την τσάντα).

Ψαχνοντας πολυ τις sling τσαντες για να αντικαταστησω την παλια μου kata T214 κοιταζω διαφορες.

Αυτες οι κακασχημες τσαντες δεν μοιαζουν ασχημες αλλα κοιταζω μπας και υπαρχουν Ελλαδα να τις δω απο κοντα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

PressPass Crossbody/Sling Bag Series​

Think Tank

Ψαχνοντας πολυ τις sling τσαντες για να αντικαταστησω την παλια μου kata T214 κοιταζω διαφορες.

Αυτες οι κακασχημες τσαντες δεν μοιαζουν ασχημες αλλα κοιταζω μπας και υπαρχουν Ελλαδα να τις δω απο κοντα

PressPass Crossbody/Sling Bag Series​

Think Tank
Μόνο ο Μανιός αν τις έχει Ναθ.

Δεν τις εχει στο site του ......και δεν τις εχει σε στοκ ρωτησα ηδη.

Εχεις πετυχει καμια τετοια τσαντα σαν την παλια ΚΑΤΑ ρε συ ? να παιρνει μεσα 3 φακους και ενα σωμα να τα εχεις κολλημενα καπως πανω σου , οχι σε τσαντα messenger τωρα . Ηταν ιδανικη η τσαντα αυτη η torso απορω που δεν την ξανα ειδα ποτε σαν σχεδιο.....

Τελικα βγαζει και κατι αλλες η ΤΤ σε torso/ sling

Τις Turnstyle και τις Photocross που μοιαζουν πιο κοντα σε αυτο που χρειαζομαι ενιοτε.

Εχω εδώ και χρόνια μια Turnstyle 5 , είναι το μικρότερο μοντέλο για να έχεις μαζί μια μικρή μηχανή με αντίστοιχα μικρο φακό και έξτρα 2 φακουδάκια m43 , την φορώ είτε στην μέση είτε ως sling , πολύ βολική τσάντα.

Το μόνο πρόβλημα που έχω με το λουρί της που δεν μπορώ να το κλειδωσω μόνιμα στο μήκος που θέλω και εύκολα μου γίνεται μεγαλύτερο , αυτό το διόρθωσαν στα νέα μοντέλα v2.0

Last edited:
Oι Photocross (που ειναι οι παλιες Mindshift Photocross) ειναι λογικα συνεχεια των αντιστοιχων backpacks . Eλαφρια υλικα για χρηση σε σπορ αμεση προσβαση σε ολο το φαρδος του εξοπλισμου.....ισως ειναι κοντα σε αυτο που θελω αρκει να ειναι καλα ενισχυμενη.

The Problem With Camera Bags​

PhotographyExplained

Γενικά ισχύει. Πανάκριβες χωρίς να είναι πάντα βολικές. Έχει απόλυτο δίκιο για πεζοπορία - φωτογράφους τοπίου και γενικά αυτό που λέμε outdoor. Διαφωνώ βέβαια στο κομμάτι που αναφέρει για το άνοιγμα από την πίσω μεριά αλλά οκ είναι υποκειμενικό.

Ωστόσο, για χαλαρή βόλτα είτε αυτό ειναι στην πόλη/εκδρομή είτε τύπου μονοήμερη δυστυχώς είναι χρήσιμες οι άτιμες, αρκεί να βρει ο καθένας τη σωστή που θα τον βολεύει χωρίς να χρειάζεται να είναι backpack. αν και υπάρχουν μικρά και τίμια backpack π.χ. Case Logic Era medium.

Υ.Γ. συμφωνώντας λοιπόν με το γενικότερο μήνυμα του βίντεο, σήμερα παρέλαβα τη Wandrd Prvke Lite :P

• Like
Reactions: Kosh