Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Kαι εδω η συγκριση με την τσαντα που αντικαθιστα την KATA T214 που λογω διαρυθμισης χωραει και εναν ακομα φακο μεσαιου μεγεθους

1000004697.jpg1000004696.jpg

1000004704.jpg

Μεγαλη υποθεση η βαριας χρησης χειρολαβη στο πανω μερος της τσαντας για να την αρπαζεις και να κινεισαι γρηγορα με ασφαλεια

1000004708.jpg1000004705.jpg1000004706.jpg

Και οι 3 τσεπες με φερμουαρ ασφαλειας οι δυο απο αυτες τερατα σε μεγεθος και χωρο και η μια απο αυτες η αναδιπλουμενη θηκη μεταφορας laptop.

Και βεβαια ο βαριας χρησης ιμαντας ωμου πλατης .

1000004707.jpg1000004709.jpg

1736945962708.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

1736945991151.png

• Like
Reactions: gkpapad
Λοιπόν μιας και από προχθές έχω και full frame εξοπλισμό για πρώτη φορά - ανάθεμα τις προσφορές - και δοκιμάζω στην 6αρα wandrd μου έχω να πω ότι :

Η Sony A7IV με τον 85αρη 1.8 χωράει κανονικά σε αρκετές "στάσεις" απλώς σε κάποιες είναι λίγο πιο σφιχτό το κλείσιμο αλλά σίγουρα όχι κάτι περιοριστικό.

Ταυτόχρονα αν και δεν μπορώ να το τσεκαρω αυτή τη στιγμή καθώς δεν έχει έρθει ακόμα, χωράει και ο 24-50 2.8 δίπλα στο σώμα αλλά έχω την αίσθηση ότι δε θα χωράει κουμπωμενος στο σώμα με τον φακό να κοιτάει προς τα κάτω. Δεν είναι πρόβλημα γιατί σίγουρα όταν έρθει θα τη φτιάξω έτσι ώστε να χωράνε όλα απλώς θεωρω απίθανο να χωράει full frame σώμα τύπου R6 με δύο φακούς 2.8 κλασικού εύρους. Θυμάμαι ότι αυτό είχε αναφερθεί για αυτό έβαλα αυτή την περίπτωση. Αναμενόμενο βέβαια αλλά για επιβεβαίωση.

Θα επανέλθω όταν έρθει και ο 24-50 με φωτογραφίες.

Σε συνέχεια του post αυτού και με τον 24-50mm στα χέρια μου.

Εν τέλει χωράει με την A7IV σε κάθετο προσανατολισμό αλλά είναι σφιχτό το κλείσιμο. Δεν έχω και το πιο "μαλακό" strap οπότε δε βοηθάει και αυτό αφού κάπως πρέπει να στριμωχτεί. Χωράει ξάπλα όμως αυτός ο συνδυασμός με τον 85mm δίπλα του οπότε μια χαρά καθώς αυτό θα είναι το γενικό φόρτωμα. Φυσικά χωράνε και τούμπαλιν οι φακοί. Επιφυλάσσομαι για εικόνες όταν έχω τον 85αρη πίσω στα χέρια μου αφού προς το παρόν είναι εκτός Ελλάδας για έλεγχο decentering, ωστόσο βάζοντας παρόμοιων διαστάσεων φακό από άλλο σύστημα είδα πως είναι οκ.

Σε κάθε περίπτωση μιας και είναι η πρώτη - και ελπίζω τελευταία - αλλαγή/προσθήκη συστήματος που κάνω ειδικά και λόγω μεγαλύτερους μεγέθους Fuji X --> Sony FE, είναι επίφοβο το να μη χωράει ο νέος εξοπλισμός σε προηγούμενες και επί σειρά ετών βολικές τσάντες. Εν προκειμένω δεν τίθεται τέτοιο θέμα αλλά ήταν οριακό. Αγοράζετε με σύνεση. Σιγά το νέο θα πει κάποιος και δικαίως. :P

The Airport Roller Derby V2 is a 4-wheel rolling camera case that is easy to maneuver in tight spaces and requires minimal effort to push or pull.

Key features​

• Meets most International and U.S. carry-on requirements
  • Fits a 16” MacBook Pro and 12.9″ iPad Pro in dedicated, padded pockets
  • Lock and cable to secure and tether the bag
  • Wheel Features:3-ways to roll: upright at your side, back wheel tilt, or side wheel tilt
  • 4 dual-wheel sets provide 360-degree maneuverability in tight spaces
  • Large rear wheels enable effortless, tilted two-wheeled rolling
  • User-replaceable wheels
  • 2-position locking handle extends to 38”– 42.75” for better ergonomics when pushing or pulling
  • Lockable YKK RC Fuse zippers

Pack With Me! My Travel Photography and Tech Bag​

Michael Soledad
Μόνο εμένα μου φαίνονται πανάκριβες και πολύ άσχημες αυτές οι Wandrd? Είναι και θέμα γούστου βέβαια....

Πανασχημη ειναι θεμα γουστου εμενα η εμφανιση της μου κινησε το ενδιαφερον και την πηρα αλλα παρολο το περιορισμενο της μεγεθος δινει πολλες λυσεις αποθηκευσης και μεταφορας για χρηση χωρις να σκεφτεσαι την προστασια που ειναι κορυφαια . (life time warranty εγγυηση αν και δεν βλεπω πως μπορει να παθει κατι αυτο το τανκ)

Πανασχημη ειναι θεμα γουστου εμενα η εμφανιση της μου κινησε το ενδιαφερον και την πηρα αλλα παρολο το περιορισμενο της μεγεθος δινει πολλες λυσεις αποθηκευσης και μεταφορας για χρηση χωρις να σκεφτεσαι την προστασια που ειναι κορυφαια . (life time warranty εγγυηση αν και δεν βλεπω πως μπορει να παθει κατι αυτο το τανκ)
Η Κατασκευή μπορεί να είναι κορυφαία, δεν διαφωνώ, την έχω πιάσει άλλωστε, άλλα πολύ άσχημη βρε παιδί μου, και ακριβή, σε καμιά προσφορά Black Friday βγάζει βρίσκες άντε κάτι σχετικά καλές τιμές. Βέβαια όπως είπαμε είπαμε είναι και θέμα γούστου...

Υ.Γ. Πες με περίεργο άλλα είναι λες και κρατάω ισοθερμική τσάντα φαγητού από τον Σλαβενίτη των 20 ευρώ!! Αφου λεω τώρα θα την ανοίξει κάποιος και θα βγάλει από μέσα το τάπερ με την φασολάδα...χαχα

Last edited:
Στην τσαντα για εξοπλισμο θες δυο πραγματα

προστασια και αντοχη (θεικα υλικα) και ευχρηστια στην χρηση (στον τροπο που πιανει, ασφαλιζει και ανοιγει ωστε να εχεις τα υλικα σου ευκολα στα χερια σου χωρις κινδυνο να σου πεσουν)

Αυτη τα συγκεντρωνει ολα στον υπερθετικο βαθμο. Για τα υπολοιπα πας στην Λουι Βιτον :)

Στην τσαντα για εξοπλισμο θες δυο πραγματα

προστασια και αντοχη (θεικα υλικα) και ευχρηστια στην χρηση (στον τροπο που πιανει, ασφαλιζει και ανοιγει ωστε να εχεις τα υλικα σου ευκολα στα χερια σου χωρις κινδυνο να σου πεσουν)

Αυτη τα συγκεντρωνει ολα στον υπερθετικο βαθμο. Για τα υπολοιπα πας στην Λουι Βιτον :)
Απλά ο καθένας έχει και άλλες ανάγκες, π.χ. δεν έχω ακριβό εξοπλισμό, ούτε βαρύ εξοπλισμό, ούτε τον κουβαλάω πάντα, οπότε θέλω κάτι όμορφο και απλό, και αν το βαρεθώ κάποια στιγμή το αλλάζω χωρίς πολύ σκέψη ...π.χ. έχω την παρακάτω τσαντούλα εδώ και περίπου 1,5 χρόνο....είναι όμορφη για μένα, ποιοτική, χωράει μέχρι και 2 μπουκάλια νερό, πολλές θήκες, βουτυρένια φερμουάρ, αδιάβροχη και δεν μου έχει πάθει τίποτα ακόμα και σε χρήση σε χιόνια, βροχές και ακραίες θερμοκαρασίες...την πήρα μόλις 40 ευρώ...ε και να μου χαλάσει μετά από κάποιο καιρό, σιγά τώρα, τίποτα δεν στοίχισε και ευκαιρία να ανανεωθώ και να πάω σε κάτι φρέσκο!!
https://arctichunter.gr/product/arctic-hunter-τσάντα-ώμου-k00576-για-φωτογραφική-μηχαν/

Απλά ο καθένας έχει και άλλες ανάγκες, π.χ. δεν έχω ακριβό εξοπλισμό, ούτε βαρύ εξοπλισμό, ούτε τον κουβαλάω πάντα, οπότε θέλω κάτι όμορφο και απλό,

Αρα λογικο αυτη η τσαντα να μην ειναι στα γουστα σου. Αν την χρειαζοσουν θα την λατρευες, αν εισουν επαγγελματιας θα την λατρευες δυο φορες.

Και εγω στην θεση σου κατι αλλο θα επαιρνα .

Αρα λογικο αυτη η τσαντα να μην ειναι στα γουστα σου. Αν την χρειαζοσουν θα την λατρευες, αν εισουν επαγγελματιας θα την λατρευες δυο φορες.

Και εγω στην θεση σου κατι αλλο θα επαιρνα .
Αν ήμουν επαγγελματίας ή έστω είχα ακριβό και βαρύ εξοπλισμό προφανώς θα έψαχνα το καλύτερο για τον εξοπλισμό μου, άλλα δεν είμαι σε καμία από αυτές τις κατηγορίες. Οπότε πιο πολύ δίνω έμφαση στην εμφάνιση και μετά στα υλικά κλπ....αν δεν μου αρέσει κάτι στο μάτι, όσο καλό και ποιοτικό και αν είναι δεν το αγοράζω...

Υ.Γ. Πάντως γενικά έχω αγοράσει ακριβές τσάντες στην ζωή μου και σε όλες ανεξαιρέτως θεωρώ ότι ήταν πολύ ακριβές για αυτό που πρόσφεραν και δεν άξιζαν την διαφορά χρημάτων από μια φτηνότερη....βέβαια ο καθένας έχει άλλα κριτήρια όπως είπαμε.