Εγώ έχω το Ulanzi Travel Sling Bag V2Καλημέρα, με την πρόσφατη αγορά μιας fujifilm x-s20 την οποία σκέφτομαι να συνδυάσω με τον Tamron 17-70 f2.8, θέλω μια απλή τσάντα μεταφοράς (sling κατά προτίμηση) για αυτό το setup. προς το παρόν με ενδιαφέρει να είναι compact και άνετη για ταξίδι και επειδή θα μείνω για καιρό με τον φακό αυτό, δεν με ενδιαφέρει να έχει χώρο και για άλλο φακό. Καλό θα είναι να μπορέσω να την παραγγείλω άμεσα για ένα ταξίδι που θα κάνω αρχές Δεκεμβρίου.
Υπέπεσα στον πειρασμό...Πριν κάμποσες σελίδες έχω ανεβάσει μια ανάρτηση για την 10λιτρη K&F Concept: https://avclub.gr/threads/protaseis-gia-fotografikes-tsantes.6773/page-82#post-1059045177
Στο site της εταιρείας πουλιέται στα 34$ τελική - εφαρμόζοντας σχετικό κουπόνι με δωρεάν αποστολή.
Σε πόσο χρόνο σου ήρθε; Και κάτι ακόμα… είναι υπερβολή να πάρω μια 128 V60 από μια 64 V30;Πριν κάμποσες σελίδες έχω ανεβάσει μια ανάρτηση για την 10λιτρη K&F Concept: https://avclub.gr/threads/protaseis-gia-fotografikes-tsantes.6773/page-82#post-1059045177
Στο site της εταιρείας πουλιέται στα 34$ τελική - εφαρμόζοντας σχετικό κουπόνι με δωρεάν αποστολή.

Ήρθες χθες και η δική μου τσαντούλα και δεν θα άλλαζα λεξη απο την κριτική σου. Πού βρισκουμε αυτα τα ωραία πολύχρωμα διαχωριστικά που προσέθεσες;Προ καιρού έπεσα σε μια νυχτερινή προσφορά (στα ~25€) της K&F Concept, και ψώνισα έτσι για δοκιμή ένα πάμφθηνο sling, περισσότερο για να δω αν με βολεύει στην χρήση. Απ' όταν παρέλαβα οι συγκυρίες δεν επέτρεψαν να το πάω καμιά σοβαρή βόλτα, αλλά εδώ και μερικές μέρες το δοκίμασα:
View attachment 247544
Τα υλικά του είναι αναπάντεχα καλά - ειδικά αν σκεφτείς πόσο κοστίζει - και έχει πολλές τσέπες με "υποτσέπες", διχτάκια κ.λπ. Εντύπωση μου έκαναν τα φερμουάρ που μάλλον είναι τα πιο εύκολα που έχω δοκιμάσει ποτέ, ενώ η όλη κατασκευή είναι αδιάβροχη, οπότε δεν χρειάζεσαι έξτρα κάλυμα. Ο ιμάντας ΔΕΝ έχει μαξιλαράκι αλλά είναι φαρδύς και στιβαρός, ενώ το κούμπωμα στην τσάντα έχει διπλή ασφάλεια, πρέπει να πατήσεις το "κουμπί" στην φαρδιάπλευρά και ταυτόχρονα τα πλαϊνά "αυτιά" για να απελευθερωθεί:
View attachment 247545
Χωράει αρκετά πράγματα, ειδικά αν πρόκειται για μικρό σύστημα m4/3:
View attachment 247546
...Χωρίς να τρίβονται και να κοπανάνε μεταξύ τους, ενώ μπαινοβγαίνουν αρκετά άνετα - μάλιστα η ΟΜ5 χωράει όρθια με τον Lumix 100-300 φορεμένο, και υπάρχει λίγος χώρος ακόμα να στριμώξεις κάποιον (πολύ μικρό) prime σε πουγκί. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις το χώρισμα που βρίσκεις στο πακέτο, παρά μόνο ανοιχτό στον πάτο για προστασία. Τα πλαϊνά είναι αρκούντως χοντρά, η πάνω πλευρά όχι - έχει απλά μια λεπτή χνουδωτή επένδυση. Το ένθετο:
View attachment 247547
...Οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια κλασσικά χωρίσματα:
View attachment 247548
Στην εμπρός τσέπη, υπάρχουν 2 θήκες μπαταρίας με χρωματική σήμανση πράσινο/κόκκινο, μια πιο μεγάλη για φίλτρο, ένα κλιπ για κλειδιά ή... ότι. Πίσω έχουμε άλλη μια πιο μικρή για κινητό, κ.λπ. ενώ υπάρχει και καλή χειρολαβή. Στην κάτω πλευρά έχει και ιμάντες για τρίποδο.
Σε 2-3 βόλτες που την πήγα, διαπίστωσα στην πράξη την ευκολία χρήσης κυρίως λόγω των εξαιρετικών φερμουάρ - τα οποία ίσως παραείναι εύκολα και αθόρυβα - της άμεσης πρόσβασης στο άνοιγμα χωρίς κάποιο ενοχλητικό καπάκι, και της δυνατότητας να την κουβαλάς ως sling ή ως τσάντα ώμου - ο ιμάντας είναι αρκετα μακρύς και εύκολος στην ρύθμιση.
Στα μείον, ο περιορισμένος χώρος για οτιδήποτε μη φωτογραφικό τύπου tablet, μπουκαλάκι νερού κ.λπ. ενώ παράλληλα οι τσέπες είναι... τσέπες - δεν έχουν περιθώριο να ανοίξουν για να χωρέσεις κάτι παραπάνω. Γενικώς τα 10 λίτρα μάλλον είναι... κινέζικα. Για όσους ζορίζονται βέβαια, είδα στο link που έβαλα πιο πάνω ότι βγήκε και έκδοση 12L που χωράει αυτά που λείπουν εδώ, με γενικές διαστάσεις 37Χ25.
Γενικώς για τα λεφτά του καλή περίπτωση, αν είχε κανονικά χωρίσματα και πιο προσεγμένη προστασία σε πάτο/πάνω πλευρά θα άξιζε πολλά ανεξαρτήτως χρημάτων.
Ως έχει θέλει λίγο... customization.![]()
εμένα είναι η πρώτηΔεν εχετε κρατησει διαχωριστικα απο παλιοτερες τσαντες σας ? Ειναι το μονο που κραταω οταν παροπλιζω παλιες τσαντες και παντα μου φαινονται χρησιμα σε μελλοντικη αναδιαταξη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.