Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

οχι εγω ενουσα οπως στο 9.07 του πιο πανω βιντεο , με τελειως λυτο τον ιμαντα μεσης και την τσαντα στο ενα ωμο (εχεις βγαλει τον αλλο ιμαντα) την φερνεις μπροστα σου με την οπη μπροστα σου ενω κρεμεται απο τον ωμο (σαν sling), δες λιγο και τα κοντινα, νομιζω οτι τα υλικα δειχνουν πιο σωστα στο βιντεο αλλα δεν εχω και την τσαντα μπροστα για να κανω συγκριση...
ιδια βιντεακια εχει και στο επισημο site με την μεθοδο που περιγραφω, απλα δεν ξερω ποσο βολικο ειναι στην πραξη και αν μπορεις εκεινη την ωρα να κανεις χρηση της μηχανης ενω εχεις ανοιχτη την τσαντα.

Last edited:
Ευχαριστω Κωστα
Θα δοκιμασω εκ νεου. Ετσι οπως δειχνει, προφανως γινεται, αλλα απο την στιγμη που εχεςι και τους δυο ιμαντες δεμενους (της μεσης και των ώμων μεταξυ τους), δεν ειναι τοσο ευκολο στην πραξη...

(οπτικα, ειναι ολοιδια παντως...)

Είπαμε γνήσια είναι ........
Εάν δεν έχεις σφικτά τον ιμάντα μέσης γίνεται Κώστα και Ντίνο .

tzo χωματόδρομος και βάρος στο τιμόνι δεν ταιριάζει .

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

tzo χωματόδρομος και βάρος στο τιμόνι δεν ταιριάζει .

300 γραμμάρια δεν ταιριάζουν στο τιμόνι, ενώ ταιριάζουν 3 κιλά στην πλάτη;

Ναι, καμια σχεση

(Χωρια που στην συγκεκριμενη φωτο, εχει κανα 2κιλο min. Δεν το σωζει το carbon τιμονι με τιποτε :D )

Γιαννη ειναι πρακτικο το θεμα. Για το mountain bike εννοω.

Για ποδηλαταδα ψυχαγωγιας στην πολη, ειναι ενταξει

Ακριβώς για την πρακτικότητα κι εγώ λέω. Αλυσοδεμένος με σακίδιο στην πλάτη τι σπορ να κάνεις;

Και αν τόσο είναι extreme η πλαγιά που κάνεις κατάβαση, τότε η DSLR τι δουλειά έχει;

Ακριβώς για την πρακτικότητα κι εγώ λέω. Αλυσοδεμένος με σακίδιο στην πλάτη τι σπορ να κάνεις;

Και αν τόσο είναι extreme η πλαγιά που κάνεις κατάβαση, τότε η DSLR τι δουλειά έχει;

Δεν εισαι αλυσσοδεμενος. Τουλαχιστον οχι αν εχεις την τσαντα για αυτη την "δουλεια".

Την θες γιατι θες να βγαζεις φωτος την υπολοιπη αγελη, και τα μερη που δεν πας καθε μερα.

Και ναι, ειναι υπερβολη να κουβαλας dslr, δεν θα την κουβαλαγα αν πηγαινα μονο για την χαρα του mtb ;-)

Αυτη βεβαια ειναι η δικη μου προσεγγιση στο όλο θεμα :-))

Πας χαλαρα ?
Ενα μπουφανακι, ενα τραπεζομαντηλο, 2-3 ταπερακια με κεφτεδες, πατατουλες, αυγουλακια, λιγο γουρουνοπουλο απο εχτες, ενα - δυο ποτηρακια.... Ειναι χρησιμο :grinning-smiley-043

μια σαμπρελα, πολυεργαλειο, φαρμακειο, διαφορα χωρανε....

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Και ναι, ειναι υπερβολη να κουβαλας dslr, δεν θα την κουβαλαγα αν πηγαινα μονο για την χαρα του mtb ;-)

Eλα την λυση στην εδειξα, παρε μια πολεμικη mirrorless και αφησε τα αρματα στο σπίτι :BDGBGDB55:

Η λυση του σακιδιου ειναι πολυπλευρη και χρησιμη για συνδιασμο σπορ και όχι μονο (ποδηλατο, μηχανοκινητος αθλητισμος, ορειβασια κλπ), θελεις κατι πολυ ελαφρυ, ανατομικο, αντιδρωτικο με αναπνεοντα υλικα, οσο το δυνατον αδιαβροχο και να συνδιαζει και μεταφορα αλλων αντικειμενων, αυτο συζηταμε εδω,
η λυση του Γιαννη ειναι τελειως διαφορετική προσεγγιση και εξυπηρετει μονο την μεταφορα της μηχανης πανω στο ποδηλατο.

Ούτε καν mirrorless. Μιλώντας για ποδήλατο, μια Ricoh GR στην τσέπη που έχει το πίσω μέρος της ποδηλατικής μπλούζας και είσαι κομπλέ. Μηδέν βάρος και όγκος και ποιότητα aps-c με οξύτατο φακό 28mm για τα τοπία και τους συναθλητές.

Ούτε καν mirrorless. Μιλώντας για ποδήλατο, μια Ricoh GR στην τσέπη που έχει το πίσω μέρος της ποδηλατικής μπλούζας και είσαι κομπλέ. Μηδέν βάρος και όγκος και ποιότητα aps-c με οξύτατο φακό 28mm για τα τοπία και τους συναθλητές.

Μα κοτζαμαν φωτογραφος, θα πηγαινω με pocket βρε Γιαννο ?
(ναι, το το φλας μαζι) :p

Εδω μιλαμε για την αγελη με τα κολάν :flipout::flipout::flipout:

Attachments

• IMG_4517.jpg
    IMG_4517.jpg
    217.7 KB · Views: 186
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

300 γραμμάρια δεν ταιριάζουν στο τιμόνι, ενώ ταιριάζουν 3 κιλά στην πλάτη;

Μα στο site που έδωσες λέει 470 g , βάλε και την μηχανή με κανά φακό ακόμη και πιάνει σχεδόν κιλό !!!
Τώρα για την πλάτη τα 3 κιλά ειδικά με mirrorless , πρέπει να προσπαθήσεις για να τα φθάσεις .

Ντίνο σου κοψε τα πόδια , τίποτε δεν τους μαθαίνεις ? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Παράδειγμα ήταν. Υπάρχουν και μικρότερες-ελαφρύτερες για το τιμόνι όπως και για πολλά άλλα μέρη του ποδηλάτου. Αναλόγως εξοπλισμού και συμβιβασμών.

Ποδηλασία με σακίδιο στην πλάτη δεν το καταλαβαίνω. Αν είναι κανείς τόσο extrem-άς που να μη θέλει ούτε γραμμάριο πάνω στο ποδήλατο, δεν θα θέλει ούτε σακίδιο στην πλάτη.

Για την απόλυτη φορητότητα με μια GR καλύπτεται και ο πιο απαιτητικός.

Παράδειγμα ήταν. Υπάρχουν και μικρότερες-ελαφρύτερες για το τιμόνι όπως και για πολλά άλλα μέρη του ποδηλάτου. Αναλόγως εξοπλισμού και συμβιβασμών.

Ποδηλασία με σακίδιο στην πλάτη δεν το καταλαβαίνω. Αν είναι κανείς τόσο extrem-άς που να μη θέλει ούτε γραμμάριο πάνω στο ποδήλατο, δεν θα θέλει ούτε σακίδιο στην πλάτη.

Για την απόλυτη φορητότητα με μια GR καλύπτεται και ο πιο απαιτητικός.

Ειναι αλλο να εχεις βαρος πανω στο ποληλατο και αλλο να το εχεις πανω σου...

Εδω για καθε λιγοτερο κιλο ποδηλατου πληρωνεις και ενα χιλιαρικο παραπανω.
Ενα κιλο το χανεις σε 10 μερες και εχεις και το χιλιαρικο στην τσεπη.

Δεν ειναι το ιδιο

To ξέρω, ποδηλάτης είμαι κι εγώ. Της πίστας το ποδήλατο φυσικά και το έχω γυμνό.

Το "καθόλου σακίδιο" εγώ υποστηρίζω, και κατ' επέκταση και καθόλου τσάντα γενικά στο ποδήλατο πίστας ή στο extreme mountain bike.

Μπορώ να το καταλάβω να κουβαλά κανείς βαρύ εξοπλισμό μόνο με τη λογική ότι αν δεν τραβήξει φωτογραφίες την Κυριακή με τον καλύτερο εξοπλισμό που διαθέτει, πότε θα τραβήξει. Αλλά μετά δεν μιλάμε πλέον για αθλητισμό, αλλά για αναψυχή, οπότε επιστρέφει αυτόματα η σκέψη μου σε μικρές θήκες σε σημεία του ποδηλάτου και χρήση μικρής μηχανής και όχι DSLR+Φακούς+Φλας σε σακίδιο πλάτης.