Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Την ThinkTank την ειχα παρει περισυ απο εναν κορεατη (ebay) γυρω στα 130 αν θυμαμαι καλα, και ηρθε και σε μια βδομαδα μονο.... Και ειναι πααααρα πολυ καλη

Τη think tank 10 την εχω κι εγω και το μονο που δεν μου αρεσει, ειναι το βαρος της κενη... 1,5 κιλο !!!!!!

Για μενα, η καλυτερη λυση που βρηκα, ειναι... αγορα ενος insert (στο μεγεθος που οριζει ο εξοπλισμος μας) απο κανενα κινεζο με 10-20 δολαρια και μετα, αγοραζεις οτι τσαντα θελεις απο το εμποριο σε οτι τιμη θελεις... απο κατι converse σχολικες, μεχρι μεταμοντερνες freitag ή ψευτοκανβαδες σε ξεστοκαρισμα... χανεις λιγο σε εργονομια στο βαλε βγαλε, αλλα δεν πας και με την ιδια τσαντα δυο φορες στο θεατρο ρε αδερφε, εχεις να αλλαζεις αναλογως της περιστασης... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Να χωράει μόνο το σώμα και τον φορεμένο φακό, άντε και έναν 2ο. Και κάποια βασικά προσωπικά αντικείμενα (κινητό, κλειδιά πορτοφόλι κλπ). Να είναι οικονομική αλλά καλής σχετικά ποιότητας, όχι ψεφτοκινεζιά. Να είναι άνετη και να παρέχει μια σχετική προστασία στον εξοπλισμό μου. Για μεγαλύτερες εξορμήσεις έχω την DSLR Video Fastpack 350 AW της Lowepro. Αλλά δεν με βολεύει για μικρές βόλτες μέσα στην πόλη γιατί είναι αρκετά μεγάλη και δύσχρηστη στο βάλε-βγάλε.

Ξεκίνησες με το σώμα και τον φορεμένο φακό, άντε και ένα δεύτερο φακό.
Όταν συνέχισες με κινητά, κλειδιά κτλ. σόρυ, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ! -bye-

sportbilly.jpg

Εμένα μου αρέσουν πολύ τα crumpler, αλλά είναι κι αυτά τσιμπημένα.

Ntinos P ποια απ' τις 2 έχεις?

ilias, δεν είχα προσέξει οτι είναι τόσο βαριά η Retrospective! Η CityWalker είναι πιο ελαφριά και ίσως βολεύει καλύτερα. Ρίχνω και μια ματιά στην Lowepro, έχει κι εκεί κάποια ενδιαφέρον κομμάτια. H Urban Reporter ας πούμε... δεν κακή...
Αυτό που λες με τις κοινές τσάντες το έχω σκεφτεί, αλλά δεν νομίζω οτι θα βολέψει γιατί δεν είναι σχεδιασμένες για βάλε-βγάλε φωτογραφικού εξοπλισμού. Αλλά θα μου πεις... μπρος τα κάλλη τι είν ο πόνος; :flipout:

Σταθης, έλα υπερβολές! Αυτά που ζητάω είναι τα απολύτως βασικά και χωράνε σε όλες τς τσάντες που αναφέρθηκαν. Η μικρότερες CityWalker και Urban Reporter για παράδειγμα χωράνε μέχρι και τάμπλετ

partisan, Μάχιμος; :rifle:

οτι κάποτε θα είχα τόσο αναλυτική συζήτηση για τσάντες... :BDGBGDB55:

Καλημέρα!

Νέα σειρά τσαντών ώμου κι από την Tenba http://www.photographybay.com/2015/...-mirrorless/?awt_l=75Q9A&awt_m=J7zpkwV_If62xu . Aπό ότι φαίνεται για να κουβαλάμε τις mirrorless θα γυρίσουμε στις πιο απλές τσάντες. Back to the basics.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προσωπικά θα κοιτούσα και για μια τέτοια http://www.ebay.com/itm/DSLR-Camera...81?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item1c4079000d σχεδίαση .Ίσως και την ίδια.

Προσωπικά θα κοιτούσα και για μια τέτοια http://www.ebay.com/itm/DSLR-Camera...81?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item1c4079000d σχεδίαση .Ίσως και την ίδια.
Μια τσάντα που μου άρεσε και φαίνεται απίστευτα βολική είναι η Tamrac Velocity. Είναι sling αλλά μετατρέπεται σε ώμου, είναι μικρή και ελαφριά, ό,τι πρέπει γι' αυτό που θέλω. Θα ήθελα όμως να την δω απο κοντά και να τη δοκιμάσω, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά.

Την Lowepro Passport Sling την έχω εδώ και 3 χρόνια,μέσα πρωτομπηκε μια πενταξ κ20 τη χώραγε αν και φαινόταν φουσκωμένη.
Με τις Olympus (mirrorless) που ήρθαν έπειτα σαφώς ταιριάζει καλύτερα,χωράει μικροπράγματα
και γενικά είμαι ευχαριστημένος για καθημερινή τσάντα.
Να μη ξεχάσω την έξυπνη επέκταση του όγκου της.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ναϊλονιά είναι βέβαια, αλλά πανάλαφρη. Το προτιμώ από το να κουβαλώ 1,5 κιλό καραβόπανα (canvas).
Αν είναι για 1,5 κιλό προτιμώ δέρμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ναϊλονιά είναι βέβαια, αλλά πανάλαφρη. Το προτιμώ από το να κουβαλώ 1,5 κιλό καραβόπανα (canvas).
Αν είναι για 1,5 κιλό προτιμώ δέρμα.

αυτή από την άλλη που έχει 2 δολλάρια παραπάνω και είναι το μοντέλο ΜΚΙΙ έχει καμιά διαφορά (σοβαρή?)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ίδιες διαστάσεις είναι. Οι μόνες διαφορές στη MKII είναι το διακοσμητικό φρύδι και ότι το insert διπλώνει διαφορετικά, ώστε να προσαρμόζονται καλύτερα οι μικρότερες mirrorless.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Την Lowepro Passport Sling την έχω εδώ και 3 χρόνια,μέσα πρωτομπηκε μια πενταξ κ20 τη χώραγε αν και φαινόταν φουσκωμένη.
Με τις Olympus (mirrorless) που ήρθαν έπειτα σαφώς ταιριάζει καλύτερα,χωράει μικροπράγματα
και γενικά είμαι ευχαριστημένος για καθημερινή τσάντα.
Να μη ξεχάσω την έξυπνη επέκταση του όγκου της.
Mια χαρά φαινόταν και με Pentax αν και δεν είναι αυτό που λέμε κομψή τσάντα.

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

NtinosP είσαι τελικά ευχαριστημενος (έως τώρα) με την καινούργια πορτοκαλί; ;;;

περιμενω και εγω να μαθω το ιδιο

Ηρθε, και μου μοιαζει εντελως σωστη.
Δεν προσεξα (μεχρι στιγμης) τιποτε το στραβο

Ηλια, D750 με φορεμενο 24-70 και εναν 70-200. Αυτα χωραει (στο φωτογραφικο compartment...)

750 με φορεμενο 70-200 δεν χωραει, εκτος και αν χαραμισεις ολο τον χωρο (δλδ χωρις αλλο φακο)

Μου αρεσει πολυ, ηταν ακριβως αυτο που ηθελα. Τη Κυριακη θα την δοκιμασω και στο βουνο (με ποδηλατο) και θα ενημερωσω ποσο ανετη ειναι στην πλατη

Ευχαριστω πολυ τον Κωστα & τον Βλαση που μου την προτειναν. Απιθανη η τιμης της στο ebay.

Attachments

• _DSC1381.jpg
    _DSC1381.jpg
    225.2 KB · Views: 251
  • _DSC1382.jpg
    _DSC1382.jpg
    136.1 KB · Views: 244
  • _DSC1384.jpg
    _DSC1384.jpg
    157.1 KB · Views: 246
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

ευχαριστώ πολύ, λέω να πάρω και εγώ μια -bye-

Αμεσα!

Αν δεν εισαι σιγουρος, 10:00 με 18:00 καθημερινα ειμαι Πειραια, pm me αν θες να την χουφτωσεις :D

Μεγειά και καλές βόλτες . Περιμένω να μου πεις εάν και πόσο άνετη είναι ,μιας και δεν την έβγαλα από το σπίτι ακόμη (νομίζω και τις ετικέτες πάνω τις έχει).
Απλά την πήρα να βρίσκεται μετά το φιάσκο με την Ιταλία .

Έπεσα δυο φορές (για την συγκεκριμένη τσάντα) απανωτά σε απατεώνες στο e-bay με αποτέλεσμα να πάω στο ταξίδι με την Kata 537 ώμου .

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

θα ηθελα να τη δω απο κοντα χωρις ομως να σε βαλω σε κοπο να την φερεις επι τουτου, θα σου στειλω π.μ. με το τηλ.