Να χωράει μόνο το σώμα και τον φορεμένο φακό, άντε και έναν 2ο. Και κάποια βασικά προσωπικά αντικείμενα (κινητό, κλειδιά πορτοφόλι κλπ). Να είναι οικονομική αλλά καλής σχετικά ποιότητας, όχι ψεφτοκινεζιά. Να είναι άνετη και να παρέχει μια σχετική προστασία στον εξοπλισμό μου. Για μεγαλύτερες εξορμήσεις έχω την DSLR Video Fastpack 350 AW της Lowepro. Αλλά δεν με βολεύει για μικρές βόλτες μέσα στην πόλη γιατί είναι αρκετά μεγάλη και δύσχρηστη στο βάλε-βγάλε.
Ntinos P ποια απ' τις 2 έχεις?
Καλημέρα!
Μια τσάντα που μου άρεσε και φαίνεται απίστευτα βολική είναι η Tamrac Velocity. Είναι sling αλλά μετατρέπεται σε ώμου, είναι μικρή και ελαφριά, ό,τι πρέπει γι' αυτό που θέλω. Θα ήθελα όμως να την δω απο κοντά και να τη δοκιμάσω, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά.Προσωπικά θα κοιτούσα και για μια τέτοια http://www.ebay.com/itm/DSLR-Camera...81?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item1c4079000d σχεδίαση .Ίσως και την ίδια.
Ναϊλονιά είναι βέβαια, αλλά πανάλαφρη. Το προτιμώ από το να κουβαλώ 1,5 κιλό καραβόπανα (canvas).
Αν είναι για 1,5 κιλό προτιμώ δέρμα.
partisan, Μάχιμος; :rifle:
Καλημέρα!
Mια χαρά φαινόταν και με Pentax αν και δεν είναι αυτό που λέμε κομψή τσάντα.Την Lowepro Passport Sling την έχω εδώ και 3 χρόνια,μέσα πρωτομπηκε μια πενταξ κ20 τη χώραγε αν και φαινόταν φουσκωμένη.
Με τις Olympus (mirrorless) που ήρθαν έπειτα σαφώς ταιριάζει καλύτερα,χωράει μικροπράγματα
και γενικά είμαι ευχαριστημένος για καθημερινή τσάντα.
Να μη ξεχάσω την έξυπνη επέκταση του όγκου της.
NtinosP είσαι τελικά ευχαριστημενος (έως τώρα) με την καινούργια πορτοκαλί; ;;;
περιμενω και εγω να μαθω το ιδιο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.