Ελα,,,,, παρεξηγιαρη
Πλακα πλακα.... κανα φτηνο, καλο και κυριως μικρο τριποδο εχουμε υποψιν ?
Sorry Κωστα! Με τόση πληροφορία εδώ μέσα εύκολα χάνεσαι. .. Για πες λοιπόν : η D750 με φορεμένο ένα 24-70 Tamron κι ένα ακόμα zoom του ίδιου μεγέθους, αφήνει χώρο για τίποτα εκδρομικα ψιλοπράγματα Τρίποδο μικρό (πτυσσόμενο) μπορεί να δεθεί απέξω ;

την εχω και εγω, πολυ όμορφη και βολική τσάντα , έχω και αλλες δυο μεγαλύτερες Billinham που κουβαλαγαν τον παλιο βαρύτερο εξοπλισμο, ακριβές όμως, ειχα βαλει την 445 σχεδον καινουργια απο Γεραμά για πωληση με εκπτωση 40% και δεν ενδιαφέρθηκε κανεις, ειναι χειροποίητες τσάντες με εφόρου ζωής εγγυηση, αδιαβροχο καμβά και σε σχέση με τις φουλ δερμάτινες ειναι συνηθως πιο ελαφριές, η ενίσχυση τους ειναι εκει που η τσάντα πονάει οχι παντου, κανενα πρόβλημα για γρατζουνίσματα φακών απο αγκράφες.Εξίσου καλές αν όχι καλύτερες είναι και οι Billingham και σε πολύ καλύτερες τιμές.
Έχω την Hadley Large http://www.billingham.co.uk/catalog/product/view/id/87/category/4/ και δεν την αλλάζω με τίποτε!
Θα συμφωνήσω μόνο σχετικά με το αυξημένο βάρος των δερμάτινων. Δεν τις αποκαλώ φουλ δερμάτινες, αφού δυο δερμάτινα λουράκια στις αγκράφες των υφασμάτινων και μια διαφημιστική δερμάτινη κονκάρδα δεν τις κάνουν δερμάτινες.
Το κούμπωμα με τις αγκράφες που προεξέχουν στο εξωτερικό της τσάντας δεν είναι και το ευφυέστερο και σίγουρα θέλει προσοχή για γρατζουνιές.
Όταν ανοίγει κανείς το flap με το αριστερό χέρι κρατώντας τη μηχανή στο δεξί χέρι για να τη βάλει ξανά μέσα, τα δύο μεταλλικά στρόγγυλα κουμπώματα δεν είναι επικίνδυνο να χτυπήσουν τον φακό/τη μηχανή με δύναμη; Το κούμπωμα αυτό υπάρχει καθαρά για να θυμίζει το παρελθόν. Σεβαστή η vintage αισθητική αλλά όχι αν δεν συνάδει με πρακτικότητα.
Το insert επίσης δεν ασφαλίζει αεροστεγώς και αν γυρίσει η τσάντα ανάποδα δεν στηρίζονται τα αντικείμενα στο εσωτερικό παρά μόνο με τις εξωτερικές αγκράφες (αν είναι κουμπωμένες). Όταν κατά τη φωτογράφιση δεν τις κουμπώνουμε, προεξέχουν τα στρόγγυλα μεταλλικά κουμπώματα και τα δύο λουράκια από τις αγκράφες είναι στον αέρα.
Προσοχή και στο μαύρο χρώμα που αναδεικνύει τις τρίχες/σκόνη που μαζεύει το canvas.
![]()
]
Καμιά τσαντούλα σε αυτό το στυλ που για να την αγοράσω δεν χρειάζεται να πουλήσω το νεφρό μου υπάρχει;![]()
Μουστάκι δεν έχω... disqualified! :slapface:Γιατι σε αυτο το στυλ, εχεις μουστακι ?
Και ο Γιαννης και ο Χρηστος εχουν μουστακια, για αυτο και τους ταιριαζει αυτο το στυλ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.