Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

http://www.ebay.com/itm/231382065083?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Τους ιδιους προβληματισμους ειχα και εγω (για το αν ειναι, που μαλλον ειναι με αυτη την τιμη, μαιμου) και οτι δεν υπαρχει φτηνη η 100

H τιμή είναι εξωφρενικά χαμηλή για τα δεδομένα της Lowepro και η συγκεκριμένη δεν είναι και η πιο απλή τσάντα.

Μονο να μην μου τρωει τις μπανανες που θα εχω μεσα :grinning-smiley-043

Κουβεντα να γινεται, ισως δεν ειναι μαιμου, απλως να ειναι β' διαλογης.
Ο πωλητης παντως δηλωνει "100% Authentic & Genuine" και εχει 99.7% possitive feedback.

Θα δειξει

Σύμφωνα με το site της lowepro και βίντεο στο youtube , έλεγξα εκατοστό-εκατοστό την τσάντα . Εάν δεν έβλεπα το ένα λογότυπο που είναι στον ιμάντα ώμου τυπωμένο ανάποδα , θα περνούσε από το μυαλό μου πως είναι κλεμμένη , εξ ου και η τιμή .
Όποιος θέλει να κάνει τον ίδιο έλεγχο και αναλαμβάνει τα κόμιστρα την διαθέτω .

Να σας κάνω γνωστό πως κάποτε η αδελφή μου είχε βιοτεχνία φασόν και έραβε επώνυμα ρούχα για γνωστό (χρεοκοπημένο πλέον) εργοστάσιο . Όταν κάποια συνήθως καινούρια γαζώτρια έκανε λάθη (ναι ακόμη και ανάποδα ραμμένες ετικέτες) , αλλά και από σφάλμα ραπτομηχανής , τα ρούχα κόβονταν στον ποιοτικό έλεγχο κατά την παράδοση και επιστρέφονταν σε αυτήν προς διόρθωση . Εάν δεν ήταν δυνατή η διόρθωση , τότε υπήρχε κάποια παρακράτηση στην πληρωμή και τα ρούχα αυτά πωλούνταν στο πρατήριο του εργοστασίου σε τιμές χώμα .

Κάτι τέτοιο πιστεύω συμβαίνει και εδώ .

p.s. Ntino μη φοβάσαι , βάλε μπανάνες μέσα και δεν θα μείνεις νηστικός , στο υπόσχομαι :flipout:

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

ναι τον εχω δει και εγω τον συγκεκριμενο πωλητή, δειχνει σοβαρός, είχα πάρει πολυ φθηνά μια LOWEPRO Flipside 400 απο Κίνα πριν 2 χρονια και είχα και εγω ψάξει εξονυχιστικά την τσαντα αλλα δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ηταν απομίμηση, ισως να ειναι αυθεντικές τι να πω, παντως τα υλικά της συγκεκριμένης τσαντας ειναι οτι πιο ελαφρύ και καλυτερο εχει βγαλει η Lowe γιαυτο κοστίζει πολυ, οποτε θα ειναι εύκολο να τσεκαριστει πιστευω.
Η πορτοκαλί ειναι καλη για ποδήλατο, σπορ και αυτη ηθελα και εγω, αλλα αν θελεις να εισαι διακριτικός σε πόλη, βουνό κλπ δεν κανει :FSGSFGS4:

Last edited:
Για διακριτικός όχι , αλλά με casual ντύσιμο δένει , είναι πολύ απαλό το πορτοκαλί της .
Από την άλλη , όλα μαύρα ;
Όπως μου λέει και η σύζυγος : Βάλε λίγο χρώμα στην ζωή σου ! .

Δεν θελω να ειμαι διακριτικος, ισα ισα θελω να ειμαι ευδιακριτος λογω ποδηλατου. Μονο σε αυτο θα ειναι η χρηση της.
Για ολες τις αλλες φορες εχω μια thinktank retrospective 20 (ο ορισμος της διακριτικοτητας)

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Σύμφωνα με το site της lowepro και βίντεο στο youtube , έλεγξα εκατοστό-εκατοστό την τσάντα . Εάν δεν έβλεπα το ένα λογότυπο που είναι στον ιμάντα ώμου τυπωμένο ανάποδα , θα περνούσε από το μυαλό μου πως είναι κλεμμένη , εξ ου και η τιμή .
Όποιος θέλει να κάνει τον ίδιο έλεγχο και αναλαμβάνει τα κόμιστρα την διαθέτω .

Να σας κάνω γνωστό πως κάποτε η αδελφή μου είχε βιοτεχνία φασόν και έραβε επώνυμα ρούχα για γνωστό (χρεοκοπημένο πλέον) εργοστάσιο . Όταν κάποια συνήθως καινούρια γαζώτρια έκανε λάθη (ναι ακόμη και ανάποδα ραμμένες ετικέτες) , αλλά και από σφάλμα ραπτομηχανής , τα ρούχα κόβονταν στον ποιοτικό έλεγχο κατά την παράδοση και επιστρέφονταν σε αυτήν προς διόρθωση . Εάν δεν ήταν δυνατή η διόρθωση , τότε υπήρχε κάποια παρακράτηση στην πληρωμή και τα ρούχα αυτά πωλούνταν στο πρατήριο του εργοστασίου σε τιμές χώμα .

Κάτι τέτοιο πιστεύω συμβαίνει και εδώ .

p.s. Ntino μη φοβάσαι , βάλε μπανάνες μέσα και δεν θα μείνεις νηστικός , στο υπόσχομαι :flipout:

Παρατήρησα πάντως ότι στο computrekker της φωτογραφίας οι άκρες των φερμουάρ είναι διαφορετικές από εκείνες στη δική μου. Βέβαια η δική μου είναι 6-7 ετών κι έτσι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για δείγμα μαιμουδιάς. Μάλλον συμβαίνει αυτό που λέει ο Κώστας.

Εχω πάρει από αυτόν μία computrekker που χρησιμοποιώ για την μεταφορά στις διακόπες. Σε σχεση με την μικρή fastpack που εχω για καθημερινή δεν καταλαβαίνω διαφορα στα υλικά

Θα την κοιταξω μολις ερθει με βαση το παρακατω βιντεο:

Με αυτό έλεγξα και την δική μου :a0210:

Στο 2:31 φαίνεται το λογότυπο στο οποίο αναφέρθηκα πριν . Είναι τυπωμένο ανάποδα με περιστροφή 180 μοιρών . Όλα τα άλλα μέχρι και το σχέδιο των ραφών ίδια .

Όταν έστειλα φωτογραφία στον πωλητή , μου είπε ζητώντας ειλικρινά συγγνώμη , να του την επιστρέψω και να μου στείλει άλλη , ή εάν θέλω refund $20 , εσείς τι θα επιλέγατε ;

Last edited:

Αν έρθει η δική σου ενημέρωσε κατάλληλα να ξέρουμε

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Έφτασε η τσάντα Raven, το ολοκαίνουριο μοντέλο της Wotancraft, ιδανική για μικρά σώματα mirrorless.
Eξαιρετική ποιότητα κατασκευής, με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, στα γνωστά υψηλά πρότυπα του ατελιέ της Wotancraft.

http://www.wotancraft.com/product.php?pid=150

f3bYpK.jpg

tnckp8.jpg

c3Xanm.jpg

lnWagE.jpg

ICYlyc.jpg

GNrL5N.jpg

Μεγειά , είναι να βλέπεις τον άλλο στενοχωρημένο και να σου λέει : μου έκλεψαν την φωτογραφική ...............................μαζί με την τσάντα !!! Το τελευταίο αναστενάζοντας .

Πάντως είναι ιδιαίτερη , ότι πληρώσεις παίρνεις .

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ευχαριστώ. Οι φωτογραφίες δεν μπορούν να μεταδώσουν την αίσθηση της τσάντας στη χρήση. Το ιδιαίτερα μαλακό δέρμα με τη χαρακτηριστική μυρωδιά του, η εσωτερική επένδυση, όπως και τα διαχωριστικά, που αγκαλιάζουν σαν χάδι τη μηχανή, χωρίς ίχνος σκληρής επιφάνειας, οι εσωτερικοί μαγνήτες στο δέρμα για το άνοιξε-κλείσε του καλύμματος, όλα αποπνέουν ποιότητα. Ακόμη και το φερμουάρ είναι στιβαρό.
H Wotancraft δίνει τρία χρόνια εγγύηση. Στην πράξη όμως είναι τσάντα για μια ζωή.
Έχοντας ήδη τη Ryker αναζητούσα κάτι σε πιο μικρές διαστάσεις, για όταν βγαίνω με μία μηχανή κι έναν φακό ή με δύο μικρές μηχανές, όπως ακριβώς η νέα Raven.