υπάρχουν στο αμαζον και τσάντες (δεν τις έχω δει πουθενά ελλάδα) που είναι και για λαπτοπ και για dslr + φακούς)
π.χ. αυτή εδώ (λινκ στο αμαζον)
π.χ. αυτή εδώ (λινκ στο αμαζον)
Ψαχνω για μια backpack, η οποια να χωραει μια dslr (D750) και εναν standard zoom (24-70). Μικρη δλδ
Ας εχει 1-2 θηκες για κανα πολυεργαλειο, φακο, κλειδια, κινητο.
Θελω να δενει καλα πανω μου, ειναι για "χρηση" σε mountain bike.
Προς τα που να κοιταξω ?
Ευχαριστω προκαταβολικα
Ακριβως αυτα τα τρια ειναι τα χαρακτηριστικα που ψαχνω Βλαση, συν οι ιμαντες που πιανουν στους ομως να μην ειναι σκληροι
Ευχαριστω για τις προτασεις. Δεν βλεπω ομως η πρωτη να χωραει τιποτε αλλο εκτος απο photo stuff.
βαλε λινκ απο που την πηρες και ποσο, ηθελα και εγω να παρω μια αλλα κατα προτιμηση την μικροτερη Lowepro Photo Sport 100 ΑW, δυστυχως απο Κινα σε φθηνη τιμη δεν υπαρχει η 100, κατι που με κανει να ψιλιαζομαι οτι και οι 200αρες απο Κινα ειναι μαιμου (δυστυχως υπαρχουν) αλλα πιστή αντιγραφη εκ του πρωτοτυπου με φθηνοτερα όμως υλικα, ο Κωστας μπορει να έχει άποψη καλυτερη μιας και εχει ψωνισει,Ευχαριστω και παλι.
Ψωνισα μια Lowepro Photo Sport 200 ΑW μολις σε καλη τιμη απο ebay. Δεν εκαλα λαθος θελω να πιστευω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.