Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

ευχαριστώ για την πρόταση και την υπόδειξη, αλλά έχω τέτοια τσάντα, λίγο μεγαλύτερη τη Lowe Computrekker. Αλλά έχει μεγάλο βάθος (όπως οι περισσότερες) και δεν χωράς με τη τσάντα στο λεωφορείο, ενώ έχεις πρόβλημα και στα μουσεία.

Η Crumpler έχει κάτι ωραίες σε αυτό το στυλ, και έχουν το καλό ότι δεν φαίνονται ότι είναι φωτογραφικές ή για λάπτοπ. Είναι ακριβές όμως...

έχω βρει κάποιες όμορφες και πρακτικές Κινεζικες τσάντες στο ebay, απομίμηση των National Geographic bugs, σε καλη τιμή....

http://www.ebay.com/itm/171055936470?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
DSLR bag Detail size: Approximate 23 x 22 x 13 cm

http://www.ebay.com/itm/221305541904?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
The Bag Size : 160mm × 250mm × 270mm

Ειδκα για mirrorless είναι ότι πρέπει σαν μέγεθος.

Μήπως τις έχει πάρει κανεις να μας πει τη γνώμη του?

Γιάννη έχω πάρει παρόμοιες (είχαν όλα τα ταμπελάκια και λογότυπα γνησιότητας ) , σε δημοπρασίες πετυχαίνεις καλές τιμές σε αυτές τις τσάντες , αυτή που έβαλες είναι ακριβή .
Αν και υπάρχουν φθηνές και σε buy it now : Παλαιότερο σχέδιο , αλλά και νέο .
. Είχα αποκτήσει σετ τεσσάρων τεμαχίων , NG 5160 , NG 2346 , NG 2345 , NG4567 .
Ο ιμάντας τους είναι σκληρός , το υλικό στιβαρότατο αλλά και βαρύ ταυτόχρονα , επίσης μοιάζουν σαν τσουβάλι με αποτέλεσμα να μην δένουν με κάπως καλό ντύσιμο , αλλά να ταιριάζουν σε στυλ εξερευνητή (βλέπε Ιντιάνα Τζόουνς) , αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που τις έδωσα .

Οι θήκες αρκετές για τα μικροπράγματα , σε σημείο που μου λείπουν από τις "κομψές" τσάντες που έχω τώρα .

Έχω την 2346 εδώ και αρκετά χρόνια.
Την πήρα για φωτογραφικά, αλλά τη χρησιμοπιώ καθημερινά και σαν βασική τσάντα για χαρτιά και λάπτοπ.
Ωραίο πράμα. Δε σπάει δε χαλάει και αντέχει και βροχή ακόμα και χωρίς το νάυλον προστατευτικό που έχουν οι καινούριες.

Ναι η αισθητική της είναι αρκετά casual, ειδικά όταν αρχίσει και παλιώνει και γίνεται "λεούρικη" με μικρά τριψίματα κλπ, αλλά αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου. Θα ήθελα πάντως να πάρω και μια μαύρη σε κάποια φάση.

Οι μικρότερες έχουν το κακό ότι κάνουν μπάμ ότι έχουν φωτογραφικά μέσα και δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για οτιδήποτε άλλο

Ψαχνω για μια backpack, η οποια να χωραει μια dslr (D750) και εναν standard zoom (24-70). Μικρη δλδ
Ας εχει 1-2 θηκες για κανα πολυεργαλειο, φακο, κλειδια, κινητο.

Θελω να δενει καλα πανω μου, ειναι για "χρηση" σε mountain bike.

Προς τα που να κοιταξω ?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Last edited:
LOWEPRO Photo Sport 200 AW , ένα με την πλάτη σου από εφαρμογή και πανάλαφρη . Δεν μπορώ να σου δώσω λινκ , είμαι με κινητό . Παίζουν στο e-bay σε τιμή γύρω στο 60αρι , αλλά με μικροελλατώματα . Η δική μου πχ δεν έχει σωστά τυπωμένο ένα από τα λογότυπα .

Ψαχνω για μια backpack, η οποια να χωραει μια dslr (D750) και εναν standard zoom (24-70). Μικρη δλδ
Ας εχει 1-2 θηκες για κανα πολυεργαλειο, φακο, κλειδια, κινητο.

Θελω να δενει καλα πανω μου, ειναι για "χρηση" σε mountain bike.

Προς τα που να κοιταξω ?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Ντίνο για mountain bike τρία πράγματα είναι πολύ σημαντικά.
1. Να έχει ζώνη μέσης κι όχι μόνο λουριά πλάτης. Μόνο έτσι θα παραμείνει σταθερή πάνω σου και δεν θα μετατοπισθεί σε κάποια απότομη κίνηση το φορτίο και θα σε κάνει να πέσεις ή να κινδυνεύσεις.
2. Να είναι στενή. Όσο λιγότερο εξέχει από τα πλάγια, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες για να πιαστεί σε κλαδί ή σε θάμνο.
3. Να αερίζεται εύκολα η πλάτη σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η Lowe Flipside 200 http://store.lowepro.com/backpacks/flipside-200 δείχνει πολύ καλή για ποδήλατο.
H Lowepro Photo Sport 200 δείχνει ακόμη καλύτερη κι έχει -το κυριότερο- πολύ καλά λουριά και ζώνη.

Ακριβως αυτα τα τρια ειναι τα χαρακτηριστικα που ψαχνω Βλαση, συν οι ιμαντες που πιανουν στους ομως να μην ειναι σκληροι

Ευχαριστω για τις προτασεις. Δεν βλεπω ομως η πρωτη να χωραει τιποτε αλλο εκτος απο photo stuff.

Ακριβως αυτα τα τρια ειναι τα χαρακτηριστικα που ψαχνω Βλαση, συν οι ιμαντες που πιανουν στους ομως να μην ειναι σκληροι

Ευχαριστω για τις προτασεις. Δεν βλεπω ομως η πρωτη να χωραει τιποτε αλλο εκτος απο photo stuff.

και στις δυο σειρές υπάρχουν και μεγαλύτερα μεγέθη. Σε όλες τις σειρές της η Lowe έχει πολλές θήκες για μικροπράγματα, συνήθως στην μπροστινή πλευρά της τσάντας (από την πλευρά που ανοίγει).

Υπάρχει βέβαια και η λύση να πάρεις σακίδιο μικρό ορειβατικό ή trekking (π.χ. Northstar που είναι ελαφριά και με άριστους ιμάντες) και και να βάλεις μέσα τα χωρίσματα που εσύ θέλεις (πωλούνται και χωριστά) ώστε να παίρνει τη μηχανή κι ό,τι άλλο θέλεις.

Ευχαριστω και παλι.

Ψωνισα μια Lowepro Photo Sport 200 ΑW μολις σε καλη τιμη απο ebay. Δεν εκαλα λαθος θελω να πιστευω

Η πρώτη φαίνεται να είναι από στιβαρό (και μάλλον σκληρό ) υλικό , η aw200 είναι πολύ μαλακή σαν αντιανεμικό μπουφάν . Πήγαινε Ntino δες τες σε ένα κατάστημα καλύτερα .
Εάν δεν υπάρχει στην περιοχή σου μπορώ να σου στείλω την δική μου να την δεις , αλλά θα πρέπει να επιβαρυνθείς το πήγαινε - έλα (εκτός και εάν είσαι κοντά στην Νάουσα) .

Ευχαριστω για την προσφορα σου, αλλα ειμαστε μακρια -bye-

Ουτως ή αλλιως την πηρα ηδη

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ευχαριστω και παλι.

Ψωνισα μια Lowepro Photo Sport 200 ΑW μολις σε καλη τιμη απο ebay. Δεν εκαλα λαθος θελω να πιστευω
βαλε λινκ απο που την πηρες και ποσο, ηθελα και εγω να παρω μια αλλα κατα προτιμηση την μικροτερη Lowepro Photo Sport 100 ΑW, δυστυχως απο Κινα σε φθηνη τιμη δεν υπαρχει η 100, κατι που με κανει να ψιλιαζομαι οτι και οι 200αρες απο Κινα ειναι μαιμου (δυστυχως υπαρχουν) αλλα πιστή αντιγραφη εκ του πρωτοτυπου με φθηνοτερα όμως υλικα, ο Κωστας μπορει να έχει άποψη καλυτερη μιας και εχει ψωνισει,
η συγκεκριμενη δεχεται και water tank που την κανει ιδανικη για ποδηλατο και αλλα σπορ.