Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

μαλακό δέρμα με τη χαρακτηριστική μυρωδιά του,

Τώρα που το διαβάζω αυτό , σκέφτομαι ότι ανοίγοντας το ντουλάπι με τις 3 kata και τις δύο lowepro , μου έρχεται μια οσμή επεξεργασμένου πετρελαίου . Από την άλλη το πορτοφόλι παραμένει με περιεχόμενο .

Δύσκολη , πολύ δύσκολη απόφαση ........................................... είναι και το θέμα της παντόφλας μετά .

Σε ζηλεύω με την καλή έννοια .-bye-

Για την παντόφλα, θα πρέπει να προνοήσεις να της πάρεις καμιά Furla, γιατί αποκλείεται να μην καταλάβει ότι πήρες premium φωτογραφική τσάντα.

Η Raven πάντως είναι πιο διακριτική, σε σχέση με τη Ryker.
Η Ryker ωστόσο είναι ανώτερης κατηγορίας, τόσο σε χώρους όσο και σε κατασκευή. Χωράει mirroless+τρεις φακούς, φλας στην μπροστινή τσέπη, ipad air στην εσωτερική τσέπη, και προσφέρει και λεπτή πίσω τσέπη.
Ryker αριστερά - Raven δεξιά:
j5lJbA.jpg

Εδώ η νέα Ryker Brown που έχει άλλο χρώμα εσωτερική επένδυση. Η πρώτη έκδοση είχε σκούρο καφέ.

yKXa4T.jpg

c3fTx5.jpg

BtITjs.jpg

Lw0eyl.jpg

5HJaNk.jpg

Last edited:
Ομορφα πράγματα. Και μετά κατηγορώ την γυναίκα μου ότι κοιτάει τσάντες και ότι σπαταλάει τον χρόνο της να τις δοκιμάζει ...

Η Ryker η μαύρη μου αρέσει

Μην με γειώνεις ρε Κώστα.
Πρώτη ημέρα είμαι στην Ελλάδα και δεν έχω δει ακόμα ειδήσεις για να μην ψυχοπλακωθώ ..

Παιδιά κάποια πρόταση για φθηνή τσάντα γύρω στα 25-30 ευρώ? Εξοπλισμός είναι Sony a6000, kit lens 16-50 και ο 18-200 OSS ο πρώτος ο ασημί και όχι ο LE και άλλες 2 μπαταρίες

Αποφάσισα να πάω για την Lowepro Event Messenger 100, θα πήγαινα για την ILC Classic 100 αλλά μετά σκέφτηκα οτι είναι μικρή και παίζει να μην χωράει μέσα ο εξοπλισμός μου

Αμφιλεγόμενη αισθητική, και δύσχρηστο το βάλε-βγάλε της μηχανής, ειδικά αν γίνεται χρήση της εσωτερικής αδιάβροχης θήκης.
Παρόλα αυτά, προσφέρει το πλεονέκτημα της ζώνης στη μέση, είτε για επιπλέον στήριξη σε δίκυκλο, ή ακόμη και χρήσης της σαν μπανάνα.
Τετράγερη πάντως, για μια ζωή.

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

NtinosP είσαι τελικά ευχαριστημενος (έως τώρα) με την καινούργια πορτοκαλί; ;;;

περιμενω και εγω να μαθω το ιδιο

Δε σας φθάνει που είμαι εγώ , θέλετε και την άποψη του NtinosP ε ;