Φέτος πήρα στις διακοπές αυτή:
http://www.ebay.com/itm/Lowepro-Photo-Hatchback-16L-AW-DSLR-Camera-Photo-Bag-Backpack-Galaxy-Blue-/301980109196?hash=item464f6ac98c:g:V6EAAOSwQupXV-b3. Εντυπώσεις;
Στα θετικά οι πάρα πολλές (για μένα) θήκες για μικροπράγματα, ξεχωριστοί χώροι για μηχανή/φακούς και προσωπικά είδη, εύκολη παραμετροποίηση του εσωτερικού της τσάντας σε 1 ή 2 όγκων καθώς και της θήκης της μηχανής, αυτόνομη "θήκη" για τη μηχανή και τους φακούς που βγαίνει με μια κίνηση και αφήνει την τσάντα... ως απλή τσάντα, ενσωματωμένο αδιάβροχο, καλό πιάσιμο/δέσιμο στο σώμα με πολλαπλούς ιμάντες και καλή εργονομία/εφαρμογή στην πλάτη με περιθώριο αναπνοής και καλή ποιότητα (στα μάτια μου) του εξωτερικού υλικού και της γενικής κατασκευής που δείχνει στιβαρή και σου δίνει την αίσθηση πως ο εξοπλισμός σου προστατεύεται επαρκώς κυρίως από το γεγονός πως καλύπτεται από την πλάτη από τη μια και από μαξιλαράκι-εξωτερικές θήκες από την άλλη.
Στα αρνητικά το γεγονός πως η πρόσβαση στη μηχανή είναι από την πίσω πλευρά - δηλαδή στην πλάτη και το υλικό του κυψελωτού τμήματος και ιδιαίτερα στους ώμους που ήταν κάπως "άγριο" για γυμνό δέρμα και ενοχλούσε. Με μπλούζα δεν είχα πρόβλημα.
Τώρα στα ίδια λεφτά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο αλλά εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
Κουβαλούσα άνετα μια PEN με 4 φακούς, 2 κάρτες, 2 extension tubes και extra μπαταρία στο κάτω μέρος και 1-2 tablet, power bank, κινητό, φορτιστή, πορτοφόλι, 1-2 βιβλία, νερό, γυαλιά, κλειδιά κ.τ.λ
Αν δεν αλλάζεις συνέχεια φακούς είναι μια χαρά.