scorpio3
Established Member
- 6 August 2012
- 282
όλα μέσα κ βουνόΠολυ καλοφτιαγμενη τσαντα. Την χαλβαδιαζα και εγω αν και πρακτικα εχω παρομοιες μικροτερες.
Με τρομαζε οτι αν την εχω θα την γεμισω.....και ποιος την κουβαλαει.

όλα μέσα κ βουνόΠολυ καλοφτιαγμενη τσαντα. Την χαλβαδιαζα και εγω αν και πρακτικα εχω παρομοιες μικροτερες.
Με τρομαζε οτι αν την εχω θα την γεμισω.....και ποιος την κουβαλαει.
τρομερή και αυτή!!!Eτσι μπραβο.
Δεν κανουμε εκπτωσεις στην ποιοτητα .
Aντιστοιχη αυτης που πηρες και την οποια επισης φερμαρα ειναι η :
![]()
AXIS 24L BACKPACK της Tenba
Η Lowepro ομως φαινεται πιο tactical :a0210:
προτιμω την Think Tank με τα ροδακια και τους ιμαντες.
https://www.thinktankphoto.com/coll...cks/products/streetwalker-rolling-backpack-v2
Απειρως πιο χρησιμη για την περιπτωση σου και με ροδες σε περιβαλλον οπου μπορεις και με ιμαντες για τιποτα ξωκλησια.
Για πιο λες για το Manfrotto?? Γιατί είναι τελείως ψευτιά, αν την πιάσεις την τσάντα νιώθεις ότι θα σου σκιστεί με το που την ακουμπήσεις, ούτε καλή κατανομή χώρων έχει, ούτε ευκολίες ούτε τίποτα, και αν το βάλεις στην πλάτη έχεις ιδρώσει μέσα σε 5 λεπτά, μοιάζει για σακίδιο των 10 ευρώ, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, αν δεν έλεγε πάνω Manfrotto ούτε 10 ευρώ κυριολεκτικά δεν θα άξιζε. Νιώθω ότι μας κοροϊδεύουν οι εταιρίες.απλα δεν εχει καλη προστασια αυτο για τον εξοπλισμο ( αν θυμαμαι καλα ηταν αρκετα λεπτο υφασμα )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.