Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Πολυ καλοφτιαγμενη τσαντα. Την χαλβαδιαζα και εγω αν και πρακτικα εχω παρομοιες μικροτερες.

Με τρομαζε οτι αν την εχω θα την γεμισω.....και ποιος την κουβαλαει.
όλα μέσα κ βουνό :)

Eτσι μπραβο.

Δεν κανουμε εκπτωσεις στην ποιοτητα .

Aντιστοιχη αυτης που πηρες και την οποια επισης φερμαρα ειναι η :

637-702.jpg

AXIS 24L BACKPACK της Tenba

Η Lowepro ομως φαινεται πιο tactical :a0210:

Αυτή την εποχή ψάχνομαι για μια νέα φωτογραφική τσάντα που θα γίνει η βασική μου τσάντα στους γάμους την ερχόμενη σεζόν (αν γίνουν γάμοι δηλαδή :worshippy: )
Μέχρι στιγμής είχα την Lowepro flipside 400 αλλά μετά απο καιρό έχει βγεί off.

Ο εξοπλισμός που θα έχω μέσα είναι
- nikon z6 με κουμπωμένο τον sigma 50mm 1.4 art
- d750 με κουμπωμένο τον sigma 35mm 1.4 art
- Nikon 85mm 1.8
- Tamron 17-35mm F/2.8-4 Di OSD
(σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις ίσως μπει και ένας tamron 24-70)
2 nikon sb910 με τα trigger τους
1 σετ macro af tubes
κάρτες, μπαταρίες και αν χωράει μέσα τους διπλούς ιμάντες για της μηχανές οκ αλλιώς θα τους έχω πάνω μου ξεχωριστά.
14άρι λάπτοπ σε μερικές περιπτώσεις

Μέχρι στιγμής έχω βρει την Think Tank Airport Commuter Backpack όπου με τιμολόγιο μου βγαίνει στο γερμανικό amazon στα 160 περίπου με την αποστολή, η αλήθεια είναι πως ψάχνω κάτι με όριο τα 200 ευρώ να χωράει τα παραπάνω και να δείχνει όμορφο σε dress code πουκάμισο/σακάκι. Έχετε στο μυαλό σας κάποια άλλη πρόταση;

προτιμω την Think Tank με τα ροδακια και τους ιμαντες.

https://www.thinktankphoto.com/coll...cks/products/streetwalker-rolling-backpack-v2

StreetWalker_Roller_V2-WEb-layers_0013_StreetWalker_Roller_V2-Harness-1687-Edit.jpg
StreetWalker_Roller_V2-WEb-layers_0021_Background.jpg

Απειρως πιο χρησιμη για την περιπτωση σου και με ροδες σε περιβαλλον οπου μπορεις και με ιμαντες για τιποτα ξωκλησια.

προτιμω την Think Tank με τα ροδακια και τους ιμαντες.

https://www.thinktankphoto.com/coll...cks/products/streetwalker-rolling-backpack-v2

Απειρως πιο χρησιμη για την περιπτωση σου και με ροδες σε περιβαλλον οπου μπορεις και με ιμαντες για τιποτα ξωκλησια.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, φαντάζομαι οι ρόδες ίσως μου φανούν χρήσιμες κάποια στιγμή και απο ότι είδα ξεπερνάει κατά 30 ευρώ περίπου το budget μου αλλά από ότι φαίνεται αξίζει.

Οι τσαντες σαν αυτην (αυτην την εχω δεν την προτεινα στην τυχη) ειναι πολυχρηστικες αλλα εχουν και ενα μειονεκτημα. Οτι στο κεντρο που ειναι ο συρομενος μηχανισμος της λαβης ειναι πιο "ρηχο" το επιπεδο των θηκων, δεν ειναι παντου δηλαδη σε ολες τις θηκες ιδιο το βαθος.

Βεβαια για τετοιες μεγαλες τσαντες αυτο ειναι σχετικο μιας και ολες οι θηκες ειναι ετσι κι αλλιως αρκετα βαθιες.

Αλλα αν πας σε μικτα πεδια και οπου χρειαζονται ποδια αρα και φορτιο στην πλατη ή στον ωμο αλλα και σε μεγαλα πλακοστρωτα οπου καλο ειναι να ξεκουραζεις το σωμα σου απο το κουβαλημα και να εχεις τροχηλατο αυτη ειναι περιπτωση τσαντας.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ONEGO BACKPACK απο την pgytech.

το μεγαλο αδερφακι της pgytech OneGo ειναι η .....ΟneMo

1_0f17a7a0-73c4-4f62-8fe9-48cfe0acacd5_540x.jpg

Kαπως τσιμπημενη αλλα σε αυτην την κατηγορια και εκει που πηγε τις τιμες η PeakDesign....αντε πιαστες.

Ωραία είναι, μου αρέσει και σε εμφάνιση, τώρα για τις τιμές δεν σχολιάζω, όλα ανεβαίνουν στον φωτογραφικό κόσμο, από τους φακούς, τις μηχανές μέχρι τα φίλτρα και τις τσάντες....τι να κάνουμε συρρικνώνεται η αγορά ανεβαίνουν τα κόστη.

Ο σχεδιασμος της προφανως και εχει αντλησει ιδεες και εμπνευση (μην πω αντιγραφη) απο την peak design αλλα βαζοντας κι αλλα πολυ πιο ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα σε αυτην κανοντας την πολυ πολυ ενδιαφερουσα. Απλα δεν την βρισκει κανεις ευκολα για να περιμενει και μια καλη τιμη συντομα.....

Αλλο ενα review της ιδιας τσαντας (μιλαμε για φοβερο τυπο πρωτη φορα τον βλεπω αλλα επαθα πλακα με τον ρυθμο αφηγησης και περιγραφης)

Νεα τσαντα καθημερινη απο τον Peter McKinnon πιο μαζεμενη αυτην την φορα.

• Like
Reactions: scorpio3
Είχα βγει στην γύρα για αγορά νέου φωτογραφικού Backpack μιας και το βασικό μου Kata τα έφαγε τα ψωμιά του, και ουσιαστικά έπαθα πολιτισμικό σοκ με τα λεφτά που ζητάνε για τα σακίδια!! Εχει ξεφύγει η κατάσταση, μας τα παίρνουν χοντρά οι μηχανές/φακοί να τα σκάμε χοντρά και για πανιά και υφάσματα?? Εκνευρίστηκα και είπα γιατί να μην δοκιμάσω ένα απλό backpack αντρικό από τα εκατοντάδες που έχει π.χ. το Amazon, έτσι χτύπησα το παρακάτω Backpack και μου έχει έρθει εδώ και 4-5 μέρες....έχω πάθει σοκ το πόσο καλό και τίμιο είναι με μόλις 26 ευρώ που στοιχίζει, ποιοτικότατο, αδιάβροχο, εξαιρετικό κράτημα και εφαρμογή στην πλάτη, μεγάλους χώρους για όλο τον εξοπλισμό μου, χωράει εύκολα μέσα και το 17αρι λαπτοπ μου, έχει θύρα για ακουστικά ή φόρτιση usb της μηχανής, κρυφές τσέπες για προστασία πορτοφολιού κλπ...πραγματικά άψογο..
Σε χτεσινή πεζοπορία 3-4 ωρών δεν με κούρασε στο ελάχιστο και είχα μέσα κυριολεκτικά τα πάντα, νιώθω πραγματικά ότι έκλεψα εκκλησία. Πραγματικά θέλω αν γίνεται να μου εξηγήσει κάποιος για πιο λόγω να δώσω 3-4-5-6 φορές παραπάνω χρήματα για ένα φωτογραφικό σακίδιο?? Τι παραπάνω θα μου προσφέρει που θα αξίζει πολλαπλάσια χρήματα?

https://www.amazon.de/Rucksack-Schulrucksack-Multifunktion-Wasserdicht-Ladeanschluss/dp/B07LBM4GF5/ref=sr_1_7?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=backpack&qid=1623082921&sr=8-7

Το αναφέρω αυτό διότι π.χ. έχω αυτό το σακίδιο που μου το έκαναν δώρο της Manfrotto και παρόλο που έχει καλές κριτικές, κάνει πάνω από τα διπλά λεφτά από αυτό που αγόρασα παραπάνω και κυρίως το θεωρώ αισθητά χειρότερο σαν όλο πακέτο, χάνω κάτι?? Δεν καταλαβαίνω κάτι??? Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

• Like
Reactions: Anritsu
απλα δεν εχει καλη προστασια αυτο για τον εξοπλισμο ( αν θυμαμαι καλα ηταν αρκετα λεπτο υφασμα )
Για πιο λες για το Manfrotto?? Γιατί είναι τελείως ψευτιά, αν την πιάσεις την τσάντα νιώθεις ότι θα σου σκιστεί με το που την ακουμπήσεις, ούτε καλή κατανομή χώρων έχει, ούτε ευκολίες ούτε τίποτα, και αν το βάλεις στην πλάτη έχεις ιδρώσει μέσα σε 5 λεπτά, μοιάζει για σακίδιο των 10 ευρώ, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, αν δεν έλεγε πάνω Manfrotto ούτε 10 ευρώ κυριολεκτικά δεν θα άξιζε. Νιώθω ότι μας κοροϊδεύουν οι εταιρίες.

A ναι ρε συ !!!!

Νομιζα οτι πηρες το manfrotto και λεω πως να του το πω τωρα ευγενικα οτι δεν κανει ουτε για σακιδιο σχολειου ?

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Τωρα ειδα ποιο πηρες. Μεγεια , βαλε και καμια φωτο απο μεσα να δουμε πως ειναι ρε συ.

Κοιτα αν καταλαβαινω καλα αυτο ειναι ενα κινεζικο φασον με καλες ομως καταβολες. Το οτι πουλιεται τοσο δεν σημαινει οτι ειναι κακο απλα προσπαθουν να χτυπησουν την αγορα.

Χαχα… έτσι ακριβώς, το σακίδιο της κόρης μου στο σχολείο είναι αισθητά καλύτερο από το manfrotto. Το έχω πλεον μόνο για καμία παραλία για να βάζω αντιηλιακά και πετσέτα μέσα…χαχα

Για το άλλο θα βάλω φωτός και με εξοπλισμό, θα το γεμίσω για να δείξω και τον χώρο. Εντάξει προφανώς δεν είναι αντίστοιχο ακριβώς σακιδίων, απλά η τιμή του είναι ανέλπιστα χαμηλή, σε σημείο που δεν το πιστεύεις. Κυριολεκτικά αν έλεγε πάνω π.χ. Manfrotto θα το πούλαγαν εύκολα κανένα 80αρι και θα το έβγαζαν και VFM.

Ε καλα σιγουρα.

Παντως και τα manfrotto αν δεν ειναι στην πρωτη τους εποχη κυκλοφοριας δεν ειναι και πολυ ακριβα πλεον .

Εννοω και το hybrid που φερμαρα καιρο για καθημερινο σακιδιο (αλλα μου βγηκε μικροτερο απο οτι ηθελα τελικα) το ειδα προσφατα με κανα 70αρι !!!! (ανευ φπα) στο αμαζον .

Οπως ολοι ξερουμε χρονο να εχεις να περιμενεις ......

Last edited: