Εδώ θα δείς διαστάσεις ανάλογα την εταιρία https://coolweb.gr/xeiraposkeves-diastaseis/Για LoweProFlipside 500 AW II καμια γνώμη;
Μπαίνει αεροπλάνο carry -on;
Ή τη μικρότερη Vanguard Alta Fly 55T;
Φοβερή η σειρά Backlight. Η 26L είναι η βασική μου τσάντα, την έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Όμως σε ταξίδια με αεροπλάνο, χρησιμοποιώ συνήθως την Airport International 3.0 (με φοβερό άγχος βέβαια κάθε φορά στο τσεκ ιν, μια και βγαίνω αρκετά εκτός των ορίων βάρους).
Οι διαστάσεις της Airport είναι 35.6 x 53.3 x 20.3 cm (WxHxD). Την εχω βάλει καμπίνα σε Aegean, Ryanair, Easyjet, Turkish, Swiss.H THINK TANK Airport International V3 ανεβαινει καμπινα;
Λεει 75 εκατοστα υψος...
Η Backlight 26L χωρα 16αρι macbook και 13αρι ipad?
Η καθημερινή μου τσάντα είναι μια Cullmann, η οποία έχει φερμουάρ και κλιπ. Το φερμουάρ με κουράζει και είναι μονίμως ξεκούμπωτο, εκτός εάν πιάσει βροχή. Βέβαια, ακόμα και στη βροχή, βάζω την τσάντα σε μια σακούλα, καλού-κακού.Είναι κλασική τσάντα Amazon, VFM και σχετικά ποιοτική....για τα λεφτά της νομίζω είναι μονόδρομος, την είχα νομίζω πριν καιρό, μου άρεσε βέβαια προσωπικά με ενοχλούσε (ψυχολογικό πιο πολύ) που δεν έκλεινε με φερμουάρ, είχα το φόβο συνεχώς με τέτοιες τσάντες μην χάσω κάτι!!! Βέβαια όπως είπα ψυχολογικό είναι πιο πολύ!!
Παίζουν δύο προσφορές 30% σε backpack αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχω ιδία άποψη:Δεν έχεις άδικο!! Πιο πολύ ψυχολογικό είναι, ψάχνω να πάρω και εγώ ένα Backpack καθώς τα 2 που έχω αρχίζουν και παραδίδουν πνεύμα, άλλα δεν θέλω να δώσω πάνω από 100 ευρώ, και δυσκολεύομαι, έβαλε και πιο πάνω ο Kosh την pgytech OneGo που είναι ωραία μεν άλλα 200 ευρώ δε!
Υ.Γ. Και οι Cullmann ωραίες είναι και με λογικές τιμές, δεν είχα καμία μεν άλλα πάντα μου άρεσαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.