Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Για LoweProFlipside 500 AW II καμια γνώμη;
Μπαίνει αεροπλάνο carry -on;
Ή τη μικρότερη Vanguard Alta Fly 55T;

Δε καταλα ακριβώς τι λές.
Τη 500 μερικοί λένε την εχουν πάρει πάνω αεροσκάφος, για τη δεύτερη 55Τ σίγουρα, ειναι στις προδιαγραφες, αλλά μικρή.
Εχεις άποψη για τη πρώτη; την εχει καλη τιμουλα το de

Μου φαινεται πολυ ατσουμπαλη.

Προτιμουσα καλυτερα τις αντιστοιχες της Thinktank ή της Tenba
Φοβερή η σειρά Backlight. Η 26L είναι η βασική μου τσάντα, την έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Όμως σε ταξίδια με αεροπλάνο, χρησιμοποιώ συνήθως την Airport International 3.0 (με φοβερό άγχος βέβαια κάθε φορά στο τσεκ ιν, μια και βγαίνω αρκετά εκτός των ορίων βάρους).

H THINK TANK Airport International V3 ανεβαινει καμπινα;
Λεει 75 εκατοστα υψος...
Η Backlight 26L χωρα 16αρι macbook και 13αρι ipad?

H THINK TANK Airport International V3 ανεβαινει καμπινα;
Λεει 75 εκατοστα υψος...
Η Backlight 26L χωρα 16αρι macbook και 13αρι ipad?
Οι διαστάσεις της Airport είναι 35.6 x 53.3 x 20.3 cm (WxHxD). Την εχω βάλει καμπίνα σε Aegean, Ryanair, Easyjet, Turkish, Swiss.
Η Backlight παίρνει άνετα Dell XPS 15" 9560, και έχει και χωριστή θέση και για ipad.Screenshot 2021-12-22 205750.jpg

• Like
Reactions: evanfotis
Παντως ειναι ενα μπαχαλο η φαση με τις διαστασεις αποσκευης καμπινας στα αεροσκαφη.

Δυστυχως καθε φορα που ταξιδευετε πρεπει να τσεκαρετε τον αερομεταφορεα τον συγκεκριμενο μην αρκειστε σε μπουσουλες γενικους γιατι θα βρεθειτε προ εκπληξεων.

Καλες αγορες ευχομαι :D

απο αυτες που ισως κοιταζα μονον δυο βλεπω αλλα δεν τρελλαινομαι ουτε απο κοστος (υπερτιμημενες μου φαινονται) ουτε συγκριτικα με τον ανταγωνισμο βλεπω κατι που να ξεχωριζει

Ξέρει μήπως κανείς καμία τσάντα σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα που να έχει και χώρο/ξεχωριστό διαμέρισμα και για drone πέρα από τον φωτογραφικό μας εξοπλισμό;

Δεν θέλω να κουβαλώ 2 τσάντες μια για το drone και μια για τον φωτογραφικό εξοπλισμό.

Μιλαμε για μικρό drone Dji mini 2 και mirrorless μαζεμένη σχετικά μηχανή με 2 φακούς.

Ναι αμε.

αυτην εχω και εγω (οχι για μικρο drone αλλα τελικα μαλλον εκει θα χρησιμοποιηθει) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

AmazonBasics - Medium shoulder bag for SLR camera and accessories, black with gray interior

Δεν ξέρω εάν έχει ξαναπροταθεί εδώ μέσα. Η τσάντα είναι πολύ κομψή (εάν σας αρέσει το κατάμαυρο) και πολύ οικονομική. Μπορεί να υποδεχθεί άνετα ένα σώμα και ένα σχετικά μεγάλο φακό (πχ μια Canon M50+ef-efm adapter+EF 100mm macro), εάν αφαιρεθούν τα 2 προαιρετικά διαχωριστικά. Ανοίγει γρήγορα με αυτό το πολύ βολικό κλιπ, αλλά δεν έχει φερμουάρ, παρά δύο προστατευτικά φτερά ώστε να μην εισέρχονται σταγόνες από το άνοιγμα (και άρα ρισκάρετε υπό δυνατή βροχή).

• Like
Reactions: karamela
Είναι κλασική τσάντα Amazon, VFM και σχετικά ποιοτική....για τα λεφτά της νομίζω είναι μονόδρομος, την είχα νομίζω πριν καιρό, μου άρεσε βέβαια προσωπικά με ενοχλούσε (ψυχολογικό πιο πολύ) που δεν έκλεινε με φερμουάρ, είχα το φόβο συνεχώς με τέτοιες τσάντες μην χάσω κάτι!!! Βέβαια όπως είπα ψυχολογικό είναι πιο πολύ!!

• Like
Reactions: toupia
Είναι κλασική τσάντα Amazon, VFM και σχετικά ποιοτική....για τα λεφτά της νομίζω είναι μονόδρομος, την είχα νομίζω πριν καιρό, μου άρεσε βέβαια προσωπικά με ενοχλούσε (ψυχολογικό πιο πολύ) που δεν έκλεινε με φερμουάρ, είχα το φόβο συνεχώς με τέτοιες τσάντες μην χάσω κάτι!!! Βέβαια όπως είπα ψυχολογικό είναι πιο πολύ!!
Η καθημερινή μου τσάντα είναι μια Cullmann, η οποία έχει φερμουάρ και κλιπ. Το φερμουάρ με κουράζει και είναι μονίμως ξεκούμπωτο, εκτός εάν πιάσει βροχή. Βέβαια, ακόμα και στη βροχή, βάζω την τσάντα σε μια σακούλα, καλού-κακού.

Δεν έχεις άδικο!! Πιο πολύ ψυχολογικό είναι, ψάχνω να πάρω και εγώ ένα Backpack καθώς τα 2 που έχω αρχίζουν και παραδίδουν πνεύμα, άλλα δεν θέλω να δώσω πάνω από 100 ευρώ, και δυσκολεύομαι, έβαλε και πιο πάνω ο Kosh την pgytech OneGo που είναι ωραία μεν άλλα 200 ευρώ δε!

Υ.Γ. Και οι Cullmann ωραίες είναι και με λογικές τιμές, δεν είχα καμία μεν άλλα πάντα μου άρεσαν.

Δεν έχεις άδικο!! Πιο πολύ ψυχολογικό είναι, ψάχνω να πάρω και εγώ ένα Backpack καθώς τα 2 που έχω αρχίζουν και παραδίδουν πνεύμα, άλλα δεν θέλω να δώσω πάνω από 100 ευρώ, και δυσκολεύομαι, έβαλε και πιο πάνω ο Kosh την pgytech OneGo που είναι ωραία μεν άλλα 200 ευρώ δε!

Υ.Γ. Και οι Cullmann ωραίες είναι και με λογικές τιμές, δεν είχα καμία μεν άλλα πάντα μου άρεσαν.
Παίζουν δύο προσφορές 30% σε backpack αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχω ιδία άποψη:

• Like
Reactions: karamela
Αν θέλετε κάτι πανάλαφρο σε backpack συνιστώ την σειρά Sport της Lowepro , απλά να μην έχετε κολλήματα μΕ χρώμα (γιατί συνήθως είναι έντονα πορτοκαλί, μπλε electric κλπ) , δεν κάνουν για σοβαρή εμφανηση αλλά είναι ιδανικά για καλοκαιρινή βόλτα , trecking κλπ. γιαυτο και έχουν θέση για πλαστικη θήκη νερού (εγώ βάζω το tablet εκεί)