supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Charlie Hunter: Songs From The Analog Playground
Ken Vandermark: Elements Of Style/Exercises In Surprise
Enrico Pieranunzi: Live In Paris
Satoko Fuji: Kitsune-Bi
Martial Solal: Solitude
Roscoe Mitchell: Composition/Improvisation Nos 1, 2 & 3
Henry Threadgill: Everybody's Mouth's A Book
Σύγχρονα όλα, 2001 και δώθε.
Ο ...βαθμός δυσκολίας είναι ανάλογος με τη σειρά που γράφτηκαν: αμα δεν μας αρέσει το πρώτο δεν πάμε στο δεύτερο κ.ο.κ.
είναι πιο αλήτης από τους Gang Gang Dance;
Δύσκολο...
και άμα είναι λιγότερο, δεν ξέρω αν μ ενδιαφέρει![]()
Kαί Solal μέσα..Θά γουστάρει ο Στελιος.
Ακου radiocrazy modern swiss jazz....
Πολύ προχώ....
Το "songs from the analog playground" του Hunter νομίζω ότι είναι πολή καλή πρόταση γενικότερα, όχι μόνο για αυτούς που "κοιτάνε" προς τζαζ μεριά.
Όλο λέω να το δώσω στο Μπάιρα για μια ακρόαση που νομίζω ότι θα του αρέσει αλλά το ξεχνάω.
Αν και ίσως δεν είμαι καλός στις προτάσεις. Εβαλα προχτές στα παιδιά που ήρθαν σπίτι μου το Initiate (που πρότεινα στον supersonic) και οι δυό τους συμφώνησαν ότι δεν είναι δυνατόν να του αρέσει κάτι τέτοιο...
Το "songs from the analog playground" του Hunter νομίζω ότι είναι πολή καλή πρόταση γενικότερα, όχι μόνο για αυτούς που "κοιτάνε" προς τζαζ μεριά.
Όλο λέω να το δώσω στο Μπάιρα για μια ακρόαση που νομίζω ότι θα του αρέσει αλλά το ξεχνάω.
Αν και ίσως δεν είμαι καλός στις προτάσεις. Εβαλα προχτές στα παιδιά που ήρθαν σπίτι μου το Initiate (που πρότεινα στον supersonic) και οι δυό τους συμφώνησαν ότι δεν είναι δυνατόν να του αρέσει κάτι τέτοιο...
Ηλία περιμένω Hunter!:ernaehrung004:
Δεν ξέρω!Πολύ "no wave" για το chief!:chinscratch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.