προτασεις για JAZZ

Charlie Hunter: Songs From The Analog Playground
Ken Vandermark: Elements Of Style/Exercises In Surprise
Enrico Pieranunzi: Live In Paris
Satoko Fuji: Kitsune-Bi
Martial Solal: Solitude
Roscoe Mitchell: Composition/Improvisation Nos 1, 2 & 3
Henry Threadgill: Everybody's Mouth's A Book

Σύγχρονα όλα, 2001 και δώθε.
Ο ...βαθμός δυσκολίας είναι ανάλογος με τη σειρά που γράφτηκαν: αμα δεν μας αρέσει το πρώτο δεν πάμε στο δεύτερο κ.ο.κ.

Λοιπόν, το πρώτο είναι καλό.. και για μένα που είμαι αρχάρια..
το Kitsune-Bi είναι κάπως..

Υπερθεματίζω για τους E.S.T που πρότεινε ο Ηλιας, ειδικά το Seven Days of Falling, εχει κάνει παρουσίαση ο Σπύρος, νομίζω..

Στέλιο, αν μου επιτρέπεται.. για τους πιο ρομαντικούς..(αφού αυτοί που σε ξέρουν λένε πως συγκινείσαι με το "ne me quitte pas" ) Norma Winstone, Stories yet to Tell

Το "songs from the analog playground" του Hunter νομίζω ότι είναι πολή καλή πρόταση γενικότερα, όχι μόνο για αυτούς που "κοιτάνε" προς τζαζ μεριά.
Όλο λέω να το δώσω στο Μπάιρα για μια ακρόαση που νομίζω ότι θα του αρέσει αλλά το ξεχνάω.
Αν και ίσως δεν είμαι καλός στις προτάσεις. Εβαλα προχτές στα παιδιά που ήρθαν σπίτι μου το Initiate (που πρότεινα στον supersonic) και οι δυό τους συμφώνησαν ότι δεν είναι δυνατόν να του αρέσει κάτι τέτοιο...

τώρα έχει Ορνετ Κολμαν....
θα έλεγα ότι άλλαξα σταθμό και ακούω Στραβίνσκυ...

σας ευχαριστω ολους για την προθυμια σας
δεν ξερω απο που να ξεκινησω

και κατι off topic
μηπως εχει κανεις το THE SERHARDIC EXPERIENCE box 4cd ?

.

Το "songs from the analog playground" του Hunter νομίζω ότι είναι πολή καλή πρόταση γενικότερα, όχι μόνο για αυτούς που "κοιτάνε" προς τζαζ μεριά.
Όλο λέω να το δώσω στο Μπάιρα για μια ακρόαση που νομίζω ότι θα του αρέσει αλλά το ξεχνάω.
Αν και ίσως δεν είμαι καλός στις προτάσεις. Εβαλα προχτές στα παιδιά που ήρθαν σπίτι μου το Initiate (που πρότεινα στον supersonic) και οι δυό τους συμφώνησαν ότι δεν είναι δυνατόν να του αρέσει κάτι τέτοιο...

γεια σου Ηλια το εχω αυτο... αρκετα καλο

Στέλιο πέρυσι ευχαριστήθηκα αυτό. Νομίζω σε γενικές γραμμές ότι είναι και ψιλό – βατό(νομίζω ε?).Ο Douglas θεωρώ ότι έχει και πολύ συγκεκριμένο ύφος στο παίξιμο του. Είναι αναγνωρίσιμος ! Τον ακούς μια φορά και σου μένει ο τρόπος που παίζει.
Δεν επηρεάστηκα από κανέναν! Ήμουν σε μαγαζί, που είχαν βάλει το cd και ψήθηκα αμέσως. Ο πωλητής προσπαθούσε λέγοντας μου "ιστορίες με δράκουλες" να με πείσει για κάτι που είχα ήδη πεισθεί!
Δοκίμασε…
Δεν ξέρω μόνο στο κατά πόσο είναι “σύγχρονο”.(αν και του 2009)

51p8RMtimsL._SL500_AA280_.jpg

Από αυτά που έχουν παρουσιαστεί εδώ μέσα και έχω καταφέρει να ακούσω νομίζω πως to καλύτερο είναι αυτό ….”μακράν”
Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο "σκληρό"! Δηλαδή για να είμαι ειλικρινής πολύ σκληρό.....
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=601352

Last edited by a moderator:

Δεν ξέρω!Πολύ "no wave" για το chief!:chinscratch:
Υπάρχουν και ανατροπές βέβαια πάντα!

Ηλία περιμένω Hunter!:ernaehrung004:

Δεν ξέρω!Πολύ "no wave" για το chief!:chinscratch:

Eίναι όμως παικταράδες, περιδιαβαίνουν τα 70ς και φλερτάρουν με ροκ-τζαζ της εποχής με περίσσια άνεση.
Φτάνουν βέβαια και πολύ πιο πέρα αλλά η βάση υπάρχει να του προτείνεις να το βάλει στο player.

Last edited:

Βέβαια, πρόπερσυ του άρεσε το Γκοστ Σονάτα πράγμα που μου φάνηκε παράξενο για τα γούστα του Δημήτρη. Όταν ακούμε παρέα, ίσως επρεαζόμαστε ο ένας απ τον άλλο. Προχθές οτι μπήκε πανω στο πλατό μου φάνηκε υπέροχο. Μου άρεσαν τα πάντα...