Λευτερη εχω χασει επεισόδια...γιατι όχι?Γιατί τζιφος; Περίμενες να ακούσεις διαφορά από αυτά; Το είπα και πιο πάνω, δεν έχει νόημα αυτή η δοκιμή..
Όσοι τυχεροί το έχουν ή το είχαν δεν μετάνοιωσαν. Το χρησιμοποίησαν για SACD ripping!!!Επίσης τέλος να αναφέρω και μια έκδοση του αρχικού PS1 παρακαλώ που από πολλούς στο εξωτερικό έχει χαρακτηριστεί ο ήχος του CD Player ως Hi end....(ελπίζω να τα εχετε ακόμα...ε???) .
View attachment 261632
Αυτά είναι παράσημα!Kλείνει και η δικιά μου ευχάριστη παρένθεση γιατί παραμονεύει ο Βλαδίμηρος και σήμερα είμαι στις 0... κάρτες!!
Δεν έχεις χάσει κανένα επεισόδιο, από την στιγμή όμως που έχει φτιάξει το δίκτυο του με αυτά τα καλώδια δεν πρόκειται να ακούσει διάφορες προς το καλύτερο η χειρότερο, όπως και έγινε...Λευτερη εχω χασει επεισόδια...γιατι όχι?
Πως θα επρεπε να τα τεστάρει κανείς?? Εννοείς πως θα έπρεπε να βάλει στην VS εξίσωση και ένα "Hi end" lan cable ?
Στο Switch έχεις γραμμικό τροφοδοτικό;View attachment 261630
Οι αλλαγές εδώ είναι εύκολες..
Τέρμα αριστερά το Ugreen που δίνει σήμα από το router
Δίπλα του το panduit cat6A, επόμενο το μπλε panduit cat6, μετά το μαύρο με την κίτρινη μύτη (cat5E) που ήταν σε κάποια συσκευασία router και τέλος το κίτρινο αγνώστων στοιχείων και μάλιστα 2 μέτρων, πάλι από κάποια συσκευασία router..
Άκουσα κάποια διαφορά ;;;
Όχι!!
Όσο και να προσπαθώ, δεν είδα διαφορά ούτε στην παραμικρή λεπτομέρεια.
2 φορές τα πέρασα όλα μπας και....
Τζίφος...
Όχι.. ένα πακάκι έχει, αυτό που φαντάζομαι είχε στην συσκευασία του.Στο Switch έχεις γραμμικό τροφοδοτικό;
Το κόλλησα εκεί και πριν το κολλήσω στην βάση του ρακ ρώτησα σε κάποιο νήμα αν είναι οκ εκεί..Κάνε κάτι να φύγει τo switch από εκεί που έχεις καλώδια ρεύματος/switch/ethernet cable όλα μαζί κολλητά.. δεν πρέπει..

Μια καλή αναβάθμιση θα ήταν να βάλεις ή να σου φτιάξει κάποιος φιλαράκι σου ένα γραμμικό τροφοδοτικό για το Switch, επειγόντως, άσε τα lan καλώδια και ασχολείσαι με την τροφοδοσία..Όχι.. ένα πακάκι έχει, αυτό που φαντάζομαι είχε στη συσκευασία του.
Το κόλλησα εκεί και πριν το κολλήσω στη βάση του ρακ ρώτησα σε κάποιο νήμα αν είναι οκ εκεί..
Από το ρεύμα μόνο αυτό του Α6 είναι κοντά..
Το απομάκρυνα ήδη,
View attachment 261638
αν και σε αυτή τη θέση μπαίνει το Thorens μου...
View attachment 261639
Όταν το φτιάξω, το Α6 θα πάρει τον πούλο .
Που θα το βάλω, δεν ξέρω ακόμα....
Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει καλύτερα το Supra, αν και επειδή είσαι σκαλωμενος με την θωράκιση μην το δοκιμάσεις καν..Αν τα καταφερω το βραδυ θα βαλω πισω μετα απο καιρο το 1μ supra cat 8 που εχω να δω πως θα τα παει σε σχεση με το 1μ ugreen cat 6 u/utp pure copper που εχω τωρα απο το switch στο streamer. Αν και
View attachment 261641
Μια καλή αναβάθμιση θα ήταν να βάλεις ή να σου φτιάξει κάποιος φιλαράκι σου ένα γραμμικό τροφοδοτικό για το Switch, επειγόντως, άσε τα lan καλώδια και ασχολείσαι με την τροφοδοσία..
Αν έχεις και στο ρούτερ πακάκι, τον πούλο και αυτό..
Το switch είναι κολλητά σε ρεύμα και δεν βλέπω ότι έχεις χώρο να το βάλεις άλλο λίγο πιο μακριά από παρεμβολές, και τα Ethernet να μην είναι κολλητά σε ρεύματα..
Ολα αυτά επιρεαζονται μεταξύ τους , δωστους αέρα..
Δεν έχω ενημέρωση, δεν φταίω εγώ, νέος στο Site βλέπεις..Φιλαράκι ;;;
Και γω τι κάνω;; μπρίκια κολλάω;;;![]()
Και το μεγαλυτερο γελιο επεσε οταν συγκριθηκε με πλειερ των 8.000 και δεν υπηρχαν σοβαρες διαφορες στον ηχο.Μας υποτίμησες....
Το κοινό εδώ δεν είναι κολλημένο με τίποτα. Και όταν τους δίνεται η ευκαιρία να "παίξουν" χωρίς μεγάλο κόστος, φυσικά και ακολουθούν!
Χαρακτηριστική είναι η ιστορία με το Blue sky DVD player, ίσως την έχεις ακούσει.
Πριν ~15 χρόνια (μπορεί και λίγο παραπάνω..) κυκλοφόρησε εδώ μέσα μια φήμη ότι ένα DVD player μάρκας Blue sky που πούλαγε το Carrefour στα 30€ είχε εξαιρετικό ήχο, επιπέδου HiEnd.
Όλοι (και το εννοώ, όλοι) εδώ μέσα το αγοράσαμε!
Δεν ξέρω πόσοι από εμάς έφτασαν τελικά να ακούν όντως μουσική από αυτό, αλλά όλοι το αγόρασαν!
Ένας μας μάλιστα (αν θυμάμαι καλά συμμετέχει και στο παρόν νήμα..) είχε τυπώσει και μπλουζάκια "Είμαι και εγώ Hi End, έχω BlueSky" (ή κάπως έτσι).
Τέτοιο κοινότητα είμαστε.
Edit: ένα δείγμα σχετικού νήματος... ήταν πολλά: https://avclub.gr/threads/to-blue-sky-stin-cheiroyrgiki-klini.7115/
Ποιο ήταν αυτό το player των 8000;Και το μεγαλυτερο γελιο επεσε οταν συγκριθηκε με πλειερ των 8.000 και δεν υπηρχαν σοβαρες διαφορες στον ηχο.
Το ειχα και ηταν φανταστικο, αλλα ειχε θορυβο οταν επαιζε SACD και το εδωσα πισω με βαρια καρδια.Tα ίδια συνέβησαν (δεν ξερω εαν έχει αναφερθεί σε αυτό το φόρουμ) σε επίπεδο τουλάχιστον φίλων μου , σινεμουσικόφιλων , όταν τα Carrefour πουλούσαν το μακρινό 2003 το επίσης εξαιρετικό Philips DVD SACD player 963 SA σε τιμή σκότωμα , που απεδείχθη επίσης Hi end της εποχής για την εικόνα και τον ήχο του...
View attachment 261629
Technical Highlights:
• Audiophile Sound Character: Warm, spacious, and detailed – remarkably differentiated, especially with SACDs.
• High-end video section: 108MHz/13-bit video DAC, Faroudja DCDi chip, progressive scan – for artifact-free, smooth DVD playback.
Επίσης τέλος να αναφέρω και μια έκδοση του αρχικού PS1 παρακαλώ που από πολλούς στο εξωτερικό έχει χαρακτηριστεί ο ήχος του CD Player ως Hi end....(ελπίζω να τα εχετε ακόμα...ε???) .
View attachment 261632
Kλείνει και η δικιά μου ευχάριστη παρένθεση γιατί παραμονεύει ο Βλαδίμηρος και σήμερα είμαι στις 0... κάρτες!!
Δεν θα πω, σορυ.Ποιο ήταν αυτό το player των 8000;
Ωραίος!! (Που το είχες εννοώ κ όχι που το έδωσες..Το ειχα και ηταν φανταστικο, αλλα ειχε θορυβο οταν επαιζε SACD και το εδωσα πισω με βαρια καρδια.
Για το Φιλιπς λεω.
Δε ηταν καποιου φιλου, ηταν εμπορου.Κρυφό είναι;.. τέλος πάντων,Κλάιν Μάιν..
Και γω το είχα και μου άρεσε πολύ, μέχρι που χάλασε και η αντιπροσωπεία δεν μπόρεσε να το φτιάξει γιατί η Philips σταμάτησε τα ανταλλακτικά..Το ειχα και ηταν φανταστικο, αλλα ειχε θορυβο οταν επαιζε SACD και το εδωσα πισω με βαρια καρδια.
Για το Φιλιπς λεω.
Το ιδιο εχω πει και γω απο τοτε!Και γω το είχα και μου άρεσε πολύ, μέχρι που χάλασε και η αντιπροσωπεία δεν μπόρεσε να το φτιάξει γιατί η Philips σταμάτησε τα ανταλλακτικά..
Το έβαλα στην κούτα του και ορκίστηκα να μην ξαναγοράσω τίποτα από την εταιρεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.