Εμένα έκανε πηδουςEμενα, δεν εκανε διακοπες, μονο θορυβο οταν επαιζε τα SACD.
Εμένα έκανε πηδουςEμενα, δεν εκανε διακοπες, μονο θορυβο οταν επαιζε τα SACD.
Δημήτριε μας είπες τι δεν κάνει για πες πιο κάνει τελικά.Μπορεί τελικά το switch να τραβάει αισθητά λιγότερο ρεύμα οπότε το reg να ζεσταίνεται (πολύ) χωρίς λόγο.
Γιαυτό πρέπει πρώτα να μετρηθεί η μέγιστη κατανάλωση του switch (με το υπάρχον τροφοδοτικό, με όλες τις θύρες συνδεδεμένες και με φουλ κίνηση, όσο γίνεται) και μετά να οριστεί κατάλληλα το ρεύμα του CCS του shunt.
Δεν πηγαίνεις και τα εδώ μηνύματα Vlad? Όντως, δεν έχει νόημα να τα γράφουμε εδώ.
Σε ποια σημεία τα χρησιμοποιείς τα Pearl;Λοιπόν έβαλα 1.5 μ x 2 Audioquest pearl Ethernet εκμεταλλευόμενος μια προσφαρα 20 ευρώ στον Κωτσόβολο και τα παράγγειλα από Wolt όπως τα σουβλάκια και είχα και από εκεί έκπτωση από Wolt plus . Μου βγήκαν 25 ευρω . Είναι πολύ καλύτερα από τα απλά utp . Είναι πιο σκοτεινά αλλά πολύ χαμηλότερο fatigue και πιο πολύ σώμα και separation
Από WiFi to Ethernet bridge που είναι ένα tp link ac750 σε netgear gs108e v3 switch(ifi I power x) και από switch στο Cambridge audio mxn 10. Έβαλα δυο ίδια καλώδια , ιδια μήκη. Δεν ήταν νομίζω διαφορά , ήταν χωρίς καν να παρατηρήσω τη μουσική διαφορά στα μούτραΣε ποια σημεία τα χρησιμοποιείς τα Pearl;
Οκ, ευχαριστώ, θύμισε μου τι ethernet είχες πριν;Από WiFi to Ethernet bridge σε netgear gs108e v3 switch και από switch στο Cambridge audio mxn 10. Έβαλα δυο ίδια καλώδια , ιδία μήκη
Στο πρώτο σκέλος qed Ethernet η ugreen cat 6 pure copper σχεδόν ίδια απόδοση (πιο καθαρο το qed λίγο) και στο δεύτερο σκέλος ugreen cat 6 pure copper 1m η supra cat 8 1μΟκ, ευχαριστώ, θύμισε μου τι ethernet είχες πριν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.