Προτάσεις για καλώδιο Ethernet cat7 η cat8

Μπορεί τελικά το switch να τραβάει αισθητά λιγότερο ρεύμα οπότε το reg να ζεσταίνεται (πολύ) χωρίς λόγο.

Γιαυτό πρέπει πρώτα να μετρηθεί η μέγιστη κατανάλωση του switch (με το υπάρχον τροφοδοτικό, με όλες τις θύρες συνδεδεμένες και με φουλ κίνηση, όσο γίνεται) και μετά να οριστεί κατάλληλα το ρεύμα του CCS του shunt.
Δημήτριε μας είπες τι δεν κάνει για πες πιο κάνει τελικά.
Για το δικό μου πχ που ερχετε αύριο.
Θα αντικαταστήσει το προηγούμενο που κεραυνοβολησε η ΔΕΗ.

Σας είπα.. Ο Salas για τέτοια χρήση έχει βγάλει το L-Adapter, αν μιλάμε για DIY.

Αλλιώς σε έτοιμο δεν έχω ιδέα.

ΥΓ. Πρέπει να αρχίσω να παίρνω ποσοστά από την Ubiquiti.. δεν είναι κατάσταση αυτή.. :P

Παιδιά, ας προσπαθήσουμε να μην βγαίνουμε εκτός θέματος..

Ότι αφορά switch, τροφοδοτικά κλπ , ας τα πούμε κάπου αλλού..

Πχ, εδώ :

Δεν πηγαίνεις και τα εδώ μηνύματα Vlad? Όντως, δεν έχει νόημα να τα γράφουμε εδώ.

Προσπάθησα αλλά "έσπαγε" η συνοχή.. (όπως η μικρή κουβέντα για την Philips)..

Ας μείνουν αλλά ας μη ξεφύγουμε ξανά με άσχετα προϊόντα..

Συζήτηση για ασφάλειες εδώ.

Λοιπόν έβαλα 1.5 μ x 2 Audioquest pearl Ethernet εκμεταλλευόμενος μια προσφαρα 20 ευρώ στον Κωτσόβολο και τα παράγγειλα από Wolt όπως τα σουβλάκια και είχα και από εκεί έκπτωση από Wolt plus . Μου βγήκαν 25 ευρω . Είναι πολύ καλύτερα από τα απλά utp . Είναι πιο σκοτεινά αλλά πολύ χαμηλότερο fatigue και πιο πολύ σώμα και separation

Λοιπόν έβαλα 1.5 μ x 2 Audioquest pearl Ethernet εκμεταλλευόμενος μια προσφαρα 20 ευρώ στον Κωτσόβολο και τα παράγγειλα από Wolt όπως τα σουβλάκια και είχα και από εκεί έκπτωση από Wolt plus . Μου βγήκαν 25 ευρω . Είναι πολύ καλύτερα από τα απλά utp . Είναι πιο σκοτεινά αλλά πολύ χαμηλότερο fatigue και πιο πολύ σώμα και separation
Σε ποια σημεία τα χρησιμοποιείς τα Pearl;

Σε ποια σημεία τα χρησιμοποιείς τα Pearl;
Από WiFi to Ethernet bridge που είναι ένα tp link ac750 σε netgear gs108e v3 switch(ifi I power x) και από switch στο Cambridge audio mxn 10. Έβαλα δυο ίδια καλώδια , ιδια μήκη. Δεν ήταν νομίζω διαφορά , ήταν χωρίς καν να παρατηρήσω τη μουσική διαφορά στα μούτρα