Θα ήθελα τη βοήθεια όσων φίλων έχουν χρόνο και διάθεση , μιας και είμαι παντελώς άσχετος στο θέμα flat tv :
ενδιαφέρομαι για μια flat τηλεόραση 26'' για υπνοδωμάτιο.
Πρόκειται να αντικαταστήσει μια TFT 15'' οπότε η 26'' πιστεύω ότι θα είναι ικανοποιητική διάσταση. Προορίζεται για τηλεοπτικό σήμα και ταινίες.
Το σκεπτικό μου είναι ότι η διαφορά των 26'' σε εξωτερικές διαστάσεις και τιμή από τις 22-23'' είναι μικρή , οπότε είναι μονόδρομος η επιλογή 26άρας (για μεγαλύτερη δεν τίθεται θέμα λόγω χώρου).
Έχω ανατρέξει στη σχετική ενότητα του forum αλλά δεν βρήκα αρκετό υλικό (για τη συγκεκριμένη διάσταση).
Όποιος φίλος έχει όρεξη ας προτείνει μάρκες και μοντέλα.
Ισχύει κι εδώ το ''ότι πληρώνεις παίρνεις'';
Δηλαδή αν δώσω 700-800 ευρώ αντί για 500-600 , θα έχω και καλύτερη εικόνα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
:smile:
Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά η tv προορίζεται για στήριξη στον τοίχο απέναντι από το κρεββάτι.
ενδιαφέρομαι για μια flat τηλεόραση 26'' για υπνοδωμάτιο.
Πρόκειται να αντικαταστήσει μια TFT 15'' οπότε η 26'' πιστεύω ότι θα είναι ικανοποιητική διάσταση. Προορίζεται για τηλεοπτικό σήμα και ταινίες.
Το σκεπτικό μου είναι ότι η διαφορά των 26'' σε εξωτερικές διαστάσεις και τιμή από τις 22-23'' είναι μικρή , οπότε είναι μονόδρομος η επιλογή 26άρας (για μεγαλύτερη δεν τίθεται θέμα λόγω χώρου).
Έχω ανατρέξει στη σχετική ενότητα του forum αλλά δεν βρήκα αρκετό υλικό (για τη συγκεκριμένη διάσταση).
Όποιος φίλος έχει όρεξη ας προτείνει μάρκες και μοντέλα.
Ισχύει κι εδώ το ''ότι πληρώνεις παίρνεις'';
Δηλαδή αν δώσω 700-800 ευρώ αντί για 500-600 , θα έχω και καλύτερη εικόνα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
:smile:
Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά η tv προορίζεται για στήριξη στον τοίχο απέναντι από το κρεββάτι.
Last edited by a moderator: