Το νήμα
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στις τηλεοράσεις δεν πρόκειται για ξεστοκάρισμα μεταχειρισμένων και demo, Νίκο...
Φυσικά και δεν είναι, είπα κάτι τέτοιο?
Είναι προσφορών και εκπτώσεων και αν βρεθεί κάποιο demo μέσα σε αυτά ανακοινώνεται και συζητιέται σε ειδικά νήματα.
Νουθεσίες τύπου, πρόσεχε οι plasma είναι ευαίσθητες στο burn in, έλεγξε προσεκτικά πριν αγοράσεις demo, έχουν γίνει ή όχι?
Με ποια αφορμή? Πρόταση συγκεκριμένου μοντέλου σε συγκεκριμένο κατάστημα, αυτή ήταν η αφορμή.
Αν θες Γιάννη, να το ψάξω και να το ποστάρω και αυτό.
Προς το παρόν αντιγράφω από το πρώτο post του συγκεκριμένου νήματος: "Εγώ ξεχωρίζω την 46" Samsung του κωτσοβολου!!Εσείς?"
Και η ερώτησή μου είναι απλή - απλούστατη. μπορώ να κάνω το ίδιο στον δικάναλο? Όχι.
Να ανοίξω νήμα "Εκπτώσεις - Προσφορές" και να γράψω: "Παίζουν οι τάδε προσφορές, εγώ ξεχωρίζω αυτό, από αυτό το μαγαζί"
Επίσης έχω διαβάσει ποστ, τύπου υπάρχει μια τηλεόραση ΧΧΧ στα μεταχειρισμένα. Αν δεν το θυμάστε, να κάνω το κόπο να ψάξω και να το ποστάρω.
Είναι θεμιτό και αρεστό για το forum? Μάλλον όχι γιατί στο δικάναλο τέτοιου είδους ποστ σβήνονται με αυστηρή παρατήρηση προς τον αναρτήσαντα.
Πόσο ποιο απλό να το κάνω?
Δηλαδή μόνο εγώ βλέπω αυτά τα πράγματα?
Και επαναλαμβάνω δεν έχω κανένα πρόβλημα, ότι και αν εφαρμοστεί. Αρκεί να εφαρμοστεί παντού για να ξέρουμε τα απλά μέλη πως να κινηθούμε και τι να προτείνουμε.
+++
Γιώργη, αν το ποστ για το οποίο ο καπετάνιος μου έβαλε χέρι, το θεωρείς προσβλητικό προς το πρόσωπό σου ή απο την προσωπική μας επαφή ή τα γραφόμενά μου απο το 2009, προς σε εσένα ή άλλους, έχουν δώσει σημάδια τραμπουκισμού, απειλών, προτροπών, κουνήματος δάχτυλου κτλ... να το πεις ευθέως.
το "μάλιστα" είναι πολύ λίγο για σένα. αν υπάρχει απάντηση να την ακούσω. Αν όχι, δεν κολλάει πουθενά το "μάλιστα" παρά μόνο ως προσωπική μομφή. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον.
Και δικαιολογεί απόλυτα αυτο που έγραψα και πόσταρες.
Η ουσία παραμένει και θα ήθελα να γνωρίζω..
Η κατηγορία λέγεται ενημέρωση-προτάσεις-ερωτήσεις.
Ερωτώ ξανά
τι απο τα παρακάτω είναι αρεστά?
Μερικά παραδείγματα.
Κάποιος ψάχνει νέο εξοπλισμό.
Του ποστάρω:
1) Έχω ένα τάδε, άριστο, παίζει πολύ καλά κτλ
2) Δίνει φίλος μου το τάδε, άριστο, παίζει πολύ καλά κτλ αν θες κανονίζω να το δοκιμάσεις
3) Υπάρχει η αγγελία του τάδε, κάνει τη δουλειά σου άριστα, κανόνισε να το δοκιμάσεις
4) Υπάρχει το στατικό ντέμο/μεταχειρισμένο στο τάδε κατάστημα, πήγαινε να το δεις
5) Υπάρχει προσφορά του (πολυ)καταστήματος τάδε, πήγαινε να το δεις
6) Το έχω δει στο ιντενετομάγαζο τάδε, να το link
7) Πήγαινε απο το τάδε κατάστημα που έχει το τάδε μηχάνημα, να το δεις. λινκ τάδε.
βάζοντας ένα "οk" ή "not ok" θα βοηθούσε όλους μας, πιστεύω.
γιατί δεν τροποποιείται ο κανονισμός ώστε να ενημερωθούμε?