asvestos1157
AVClub Addicted Member
Μας βλέπω στο τέλος σαν τις γεροντοκόρες που καμμιά δεν τολμά να πει στην άλλη "αυτός καλός μου φαίνεται"...
Πάντα το μυαλό στην καταστροφή.
α) Το π.μ. σε κάποιον που δεν γνωρίζεις του δίνει την εντύπωση ότι πας μουλωχτά να "σπρώξεις" αγγελία κάποιου κολητού σου (ιδιώτη ή καταστήματος), ενώ η διαφάνεια δεν αφήνει περιθώρια για τέτοια παρεξήγηση, αφού όποιος τρίτος τυχαίνει να σε γνωρίζει θα σε κράξει.
β) Η δημόσια παράθεση είναι ανοιχτή σε αντιπαράθεση από άλλα μέλη, που ενδεχομένως να γνωρίζουν καλύτερα από εμένα το συγκεκριμένο είδος και να βοηθήσουν κι αυτά, έστω και δια της αποτροπής.
Πμ σε μη γνωστό σου καλύτερα να μην στείλεις. Μπορεί κάλλιστα να βρεις τον μπελα σου, όσο και αν το μόνο που θες είναι να βοηθήσεις.
Ακόμη κάτι..
Ως τι, με ποιά ιδιότητα, κουνάς το δάχτυλο στον Γ.Κουνελάκη απαιτώντας επίσημη απάντηση?
Πμ σε μη γνωστό σου καλύτερα να μην στείλεις. Μπορεί κάλλιστα να βρεις τον μπελα σου, όσο και αν το μόνο που θες είναι να βοηθήσεις.
Υστεροβουλία (ενέργεια ή σκέψη που αποσκοπεί σε ατομικά οφέλη). Δηλητηριάζει τη χαρά του νεοεισερχόμενου στο χώρο και αποπροσανατολίζει τη σκέψη του. Θα μου επιτρέψετε να σταθώ λίγο σε αυτό και θα ξεκινήσω με μια ιστορία.Μας βλέπω στο τέλος σαν τις γεροντοκόρες που καμμιά δεν τολμά να πει στην άλλη "αυτός καλός μου φαίνεται"...
Ντινο αν εγω ψαχνω για τηλεοραση και εσυ μου προτεινεις με οποιον τροπο (pm δημοσια) καποια και εμενα μου κανει σαν τηλεοραση και σαν τιμη τι με νοιαζει αν εσυ θα βγαλεις κερδος 10 100 1000 ευρω; Μια προτασει θα μου κανεις δεν θα με παρεις απο το χερι να παω να την αγορασω ουτε θα μου βαλεις το μαχαιρι στον λαιμο.
Και φυσικα μπορουμε να προστατεψουμε καποιον μεσω pm οπως "φιλε μην παρεις αυτο που σου δινει αυτος γιατι η σειρα αυτη εχει προβληματα"
Φυσικα ειναι δικη μας ευθυνη να κανουμε ερευνα αγορας πριν παρουμε κατι γιατι αν παρουμε γουρουνι στο σακι καλα να παθουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.