Ω!!!! πολυ καλο, μπραβο Γιωργο.
1000 βατακια στα 8 (φανταζομαι), οτι πρεπει.
γιατι δεν αναφαιρουν Damping factor?
περιπου 1300/8οhm.
μη σε απασχολη ο damping factor.
σιγουρα ειναι μεγαλος και με το
8 Ohm woofer θα ειναι πυροβολο.
Ω!!!! πολυ καλο, μπραβο Γιωργο.
1000 βατακια στα 8 (φανταζομαι), οτι πρεπει.
γιατι δεν αναφαιρουν Damping factor?
πλατωνα τα infinity ειναι οντως τρομερα δυσκολα φορτια.
παντως με τα 700αρια βρηκαν το μαστορα τους.
πριν τα φτιαξω τα ακουσα συγκριτικα με τα murano.
συγκεκριμενα ακουσα τα 400αρια με τα 500αρια που εχουν μεσα τα ice module που εχουν και τα ear αλλα σε 500watt/4ohm.
σχετικα με τη γεφυρωση πιστευω οτι δυο 700αρια θα σου παιξουν καλυτερα απο το 2kw που ειναι σχεδιασμενο να οδηγη χαμηλα φορτια.
-------Η γεφυρωση θα γινεται εξωτερικα με ενα διακοπτη π.χ. ή πρεπει να γινει εσωτερικα?
ο ενισχυτης μπορη να φτιαχτη να παιζη γεφυρα η stereo αναλογως τη συνδεση.
οσο για το παλμοτροφοδοτικο σιγουρα θα ειναι καλο αλλα θα αργηση πολυ.
εγω εχω βαλη 1kva ανα καναλη με 40.000uf αλλα το κρινω υπερβολικο αφου με το πολυμετρο πανω στα rail γκαζωνω και ουτε συγκινουνται.
νομιζω οτι με 1500 εισαι καλυμενος και για τα δυο.
δυστυχως τα hypex κοστιζουν και θα σου φτασουν απο 1500-2000 αναλογως κουτιου και τροφοδοτικου.
------Μηπως η καλυτερη λυση τοτε ειναι το Εαρ 1001, ενα μονομπλοκ (500βατ ομως) στα 1000Ε, (συν μεταφορικα απο Δανια), που ευτηχως ειναι και ελαφρια?
δεν ξερω τι μηχανηματα εχεις αλλα αν τα ακουσης σε πληρες φασμα μπορη να βρεθης προ εκπληξεως.
Παραπλησιος με τον Crown xti 2000, ειναι και ο Crown Dsi 2000, με eq και dsp.
O T.amp ta-2400 DEN ειναι class D, απ´οτι φαινεται (απο το βαρος), οποτε δεν μας κανει.
Ο αμπ2 απο την 41Hz φαινεται καλος,-(και στα νορμαλ 600βατ καλος ειναι)-
αλλα μπλεκουμε σε κατασκευες.
Υπαρχει ετοιμος???
τον έφτιαξα πριν 2 χρόνια και είναι ο "καλοκαιρινός" μου ενισχυτής. Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο ηχητικά. Τα Gainclone μου φαίνονται καλύτερα.
Μου βγαλε τα μάτια η πλακέτα! και δεν είναι και smd. Ας όψονται οι ζέστες, αλλιώς δεν πρόδιδα τις λαμπίτσες μου.
Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.