Προτάσεις για Σειρά ???

1 Jessica Jones (Netflix) 153
2 The 100 (CW) 147
3 Fargo (FX) 142
4 Daredevil (Netflix) 124
5 The Leftovers (HBO) 120

6 How to Get Away With Murder (ABC) 116
7 Mr. Robot (USA) 108
8 Game of Thrones (HBO) 107
9= The Flash (CW) 95
9= The Walking Dead (AMC) 95
10 Agents of SHIELD (ABC) 94

11 Orphan Black (BBC) 85
12 Agent Carter (ABC) 81
13 Arrow (CW) 80
14 Person of Interest (CBS) 73
15 Hannibal (NBC) 71

16 Sense8 (Netflix) 66
17 Banshee (Cinemax) 61
18 Outlander (Starz) 55
19= Better Call Saul (AMC) 54
19= iZombie (CW) 54
20 Supergirl (CBS) 47

Οι αναγνώστες του spoilertv φήφισαν τις καλύτερες σειρές του 2015..
http://www.spoilertv.com/2015/12/the-spoilertv-top-20-shows-of-year-2015.html

Από αυτές πρόσεξα κυρίως το Mr. Robot που δεν το έχω δει καθόλου..
Μπορεί να το τσεκάρω!

Εχει δει κανενας το Deutschland 83 http://www.metacritic.com/tv/deutschland-83 ;
διαβαζω φοβερα και τρομερα πραγματα για αυτο ενω και το θεμα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον!

Μόλις το τέλειωσα ( 1 season) και μου άρεσε πολύ. Για όσους αρέσκονται σε θέματα ψυχρού πολέμου, είναι ό,τι πρέπει (π.χ The Americans κλπ)

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Μόλις το τέλειωσα ( 1 season) και μου άρεσε πολύ. Για όσους αρέσκονται σε θέματα ψυχρού πολέμου, είναι ό,τι πρέπει (π.χ The Americans κλπ)

Υπάρχουν υπότιτλοι γί αυτό;

carnivale.jpg

Παλιά μεν, αλλά φοβερή! Για λόγους κόστους κόπηκε (3.7 $ εκ. ανά επεισόδιο) με το πέρας της δεύτερης σεζόν, με τις αρχικές σκέψεις του δημιουργού να είναι για 4 σεζόν.

Θρίλερ, δράμα, μυστήριο κι όλα αυτά με το μεταφυσικό να είναι κυρίαρχος παράγοντας. Δομημένο σενάριο και τίποτα δεν φαίνεται τυχαίο!

Φυσικά πρέπει να δεχτείτε πως δεν τελειώνει και αφήνει σοβαρά ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι, μα κατά την γνώμη μου αξίζει να την δείτε!

Φαινεται καλη... Μια σεζον ειναι...δεν εχει αλλη. καλο θα ηταν να ειχαμε και ελλ.υποτιτλ.

Οι αναγνώστες του spoilertv φήφισαν τις καλύτερες σειρές του 2015..
http://www.spoilertv.com/2015/12/the-spoilertv-top-20-shows-of-year-2015.html

Από αυτές πρόσεξα κυρίως το Mr. Robot που δεν το έχω δει καθόλου..
Μπορεί να το τσεκάρω!

Με το που βλέπω δεύτερο το 100 και πρώτο το Jessica Jones κατευθείαν κατατάσσεται στην κατηγορία garbage η λίστα.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Aπό τις κορυφαιότερες των κορυφαιοτέρων σειρών ever. Κόσμημα στην ιστορία της τηλεόρασης. Μπράβο φίλε που την είδες. Όταν τελείωσε και δεν ανανεώθηκε, θυμάμαι ότι είχα αναρωτηθεί αν μπορεί να ξαναβγει κάτι τόσο αψεγάδιαστο. Ερμηνευτικά, τα σπάει ο Michael J. Anderson, δεν υπάρχουν λόγια. Cynthia Ettinger... θα χάσουν τον ύπνο τους κάποιοι.....
rita%2Bsue.png
378

Όσοι δεν την έχετε δει, μην το αμελήσετε. Να το βάλετε στο πρόγραμμα. Σειρά που δεν έχει να κάνει με "πω πω πώς τελείωσε το επεισόδιο ξαφνικά και πω πω να δω το επόμενο αμέσως". Όχι. Μεστή πλοκή, σαν να διαβάζεις βιβλίο.

Με το που βλέπω δεύτερο το 100 και πρώτο το Jessica Jones κατευθείαν κατατάσσεται στην κατηγορία garbage η λίστα.
Γούστα είναι αυτά αλλά garbage όχι σίγουρα. Ενα σωρό σειρές μπορείς να βάλεις αλλά όχι αυτές τις 2.
Ειδικά το JJ είναι τόσο σκοτεινό που ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα.

Για τα σκουπίδια είναι η λίστα όχι οι συγκεκριμένες 2 σειρές που είναι μέτριες προς καλούτσικες.

Πχ. είναι δυνατόν να είναι καλύτερο το 100 και το Jessica Jones από το Game of thrones , το Fargo ή το Better Caul Saul?

Γενικά όταν βλέπω ψηφοφορίες κοινού το αποτέλεσμα κατά 99% είναι λανθασμένο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εχει δει κανενας το Deutschland 83 http://www.metacritic.com/tv/deutschland-83 ;
διαβαζω φοβερα και τρομερα πραγματα για αυτο ενω και το θεμα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον!

Δεν είχα διαβάσει για την σειρά..

Την βούτηξε το Hulu τώρα.. ενδιαφέρουσα φαίνεται!

- Imdb

4) Catastrophe: Βρετανική πάλι κομεντί. Φοβερό πρωταγωνιστικό δίδυμο, απίθανοι χαρακτήρες γύρω τους και ατάκες που σκοτώνουν.

Ξεκινησα να το βλεπω! Πολυ ενδιαφερον. Μου θυμησε λιγο coupling (το οποιο λατρευα!) στο υφος του.

Φίλος το είδε και είπε ότι αξίζει. Το έχω στα υπόψιν, αλλά δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα. Ενδιαφέρον θέμα και καλοί ηθοποιοι