Ε, τιν δεις ακομη; αφου ειδαμε τα... όλα της με τους πειρατες![]()
Πριν κάτι χρόνια το πρόσεξα και εγώ, γιατί παίζει και η Hannah New του Black Sails..
αλλά δεν το πέτυχα να το δώ..
Εσυ ψηθηκες κι εγω το ...ξεφουρνιζω ηδη!!! Αν και δεν βρισκω σε καλη ποιοτητα...
720p webrip τα πρωτα και μετα 720p hdtv. Τα εχεις βρει σε χειροτερη;
![]()
Μιας και ρωτούν φίλοι πιο πάνω, απαντάω.
Ναι, έχουν βγει 10 επεισόδια και τελειώνει η σειρά... ή ο 1ος κύκλος... θα δούμε. Έτσι όπως τελειώνει, πραγματικά δεν ξέρω αν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος που να συνεχίζει "σεναριακά" στο ίδιο μοτίβο. Αν υπάρξει, θα είναι κάτι διαφορετικό.
Έχουμε και λέμε. Μου άρεσε πάρα πολύ. Επαναλαμβάνω, όπως είχα γράψει και παλιότερα, δεν είναι γι' αυτούς που προτιμούν "γρήγορες" σειρές. Είναι αργή, βασίζεται πολύ στο συναίσθημα και στο χαρακτήρα των ηρώων. Μέχρι και τη μέση της σειράς "χτίζονται" για το θεατή οι χαρακτήρες, χωρίς κενά. Πολύ καλή δουλειά. Μετά το 4ο επεισόδιο τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται γρηγορότερα και στο τέλος του κάθε επεισοδίου έχουμε πλέον και cliffhanger.
Όσοι έχουν δει το Fortitude και τους άρεσε, σίγουρα θα βρουν πολλές ομοιότητες. Έχω την εντύπωση ότι στο Trapped έχει αποδωθεί καλύτερα η εικόνα της πόλης στην οποία διαδραματίζεται η σειρά, αν και σίγουρα στο Fortitute η φωτογραφία ήταν σε υψηλότερα επίπεδα. Σεναριακά, σίγουρα το Trapped είναι ανώτερο, πιο "μεστό" και δεν σε κουράζει. Στο Fortitude υπήρχαν "κοιλιές" που έκαναν το θεατή να βαρεθεί. 2-3 φίλοι μου το παράτησαν στη μέση θυμάμαι.
Σε γενικές γραμμές, ξέρω ότι δεν πρέπει να γράφουμε πολλά για το σενάριο, για να μη χαλάμε την όρεξη στους φίλους που θέλουν να δουν τη σειρά. Θα πω μόνο πώς ξεκινάει. Πρόκειται για μία ιστορία που εξελίσσεται σε μία πόλη της Ισλανδίας, άρα χιόνια παντού. Ένα κατακρεουργημένο πτώμα "πιάνεται" στα δίχτυα κάποιων ψαράδων κοντά στις ακτές. Σχεδόν ταυτόχρονα ένα μεγάλο επιβατικό πλοίο πλησιάζει το λιμάνι, προερχόμενο από τη Δανία. Ο καιρός χειροτερεύει, η πρόσβαση στην πόλη είναι αδύνατη και αρχίζει η έρευνα. Ιστορίες από το παρελθόν αρχίζουν να ενώνονται μεταξύ τους, πρόσωπα εξαφανισμένα να εμφανίζονται μυστηριωδώς και σύντομα ο τρόμος απλώνεται πάνω από την πόλη.
Επενδύστε το χρόνο σας χωρίς φόβο αν σας αρέσουν οι σειρές μυστηρίου και τα χιονισμένα τοπία του βορράΝα μην ξεχάσω να γράψω ότι η σειρά είναι στα Ισλανδικά κι όχι στα Αγγλικά. Προσωπικά μου αρέσει αυτό.
![]()
![]()
Ψαχνω και εγω για σειρουλα που θα με συντροφευσει το επομενο διαστημα κατα την διαρκεια του "περπατηματος" στο σπιτι μετα τη δουλεια στον διαδρομο μου
Εχω δει και μου αρεσαν τα GoT, Killing, Breaking Bad, Prison Break, Broen, Fargo, Homeland και ισως μερικα ακομα
Δοκιμασα να αρχισω το Hannibal αλλα δεν μου πολυαρεσε οπως δεν μου αρεσε το Under the dome...
Επειδη παλαιοτερα δεν εβλεπα καθολου σειρες μπορω να αρχισω και παλαιοτερες
Για προτεινετε ρε συντροφια!!!
Για δικίμασε : Narcos , The following , Blindspot , Banshee , Bosch , σίγουρα θα βρείς κάτι που θα σε ενδιαφέρει.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και κάτι πιο ελαφρύ αλλά αρκετά καυστικό που ταιριάζει για την ώρα του διαδρόμου όπου δεν είναι και πολύ βαθιές σκέψεις και αναλύσεις είναι το Californication .
Για μένα από τις κορυφαίες και πιο ευκολοθέατες σειρές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.