Προτάσεις για Σειρά ???

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Η 2η και 3η σεζόν του Banshee είναι σαφώς καλύτερες..
Στήνουν μία καλύτερη πλοκή και έχουν καλύτερες σκηνές δράσης..

Όπως θα έχεις πιαθανόν καταλάβεις η σειρά έχει ένα στυλ σαν Comic!
Εξάλου η σειρά έγινε στην συνέχεια και comic! :cool:

Οπότε σαν κάτι τέτοιο έχει και σκληρές σκηνές αλλά και ολίγο sex!
Αν και πολλοί λένε ότι με την 1η ματιά η σειρά δεν έχει ιδαιίτερη πλοκή.. αλλά όλα γίνονται για το ξύλο και την δράση..
εγώ πιστεύω ότι έχει μία καλή πλοκή.. αλλά αυτό εάν είναι θα το διαπιστώσεις στην συνέχεια..

Σε κάποια σημεία στην 2η και 3η σεζόν θα δεις και κάμποσα flashback που θα εξηγήσουν αρκετά πράγματα, και θα στηρίξουν αυτό που σου λέω! :cool:
Επίσης έχουν βγει και αρκετά web episodes που εξηγούν κάποια πράγματα που δεν θα δεις στην σειρά!
Μάλιστα έχουν βγει και GR γι'αυτά! ;)

Επίσης θα σου έλεγα να προσέξεις και την σκηνοθετική δουλειά που έκανε ο Greg Yaitanes σε κάποια επεισόδια!
Σε άλλα σημεία δοκίμασε μερικές ωραίες τεχνικές.. σε άλλα σου δίνει μία ηρεμία μετά από μία "καταιγίδα"!

Στο είδος της η σειρά είχε πολύ επιτυχία.. και θεωρείτε πολύ καλή..
οπότε πιστεύω μένει να σου αρέσει απλά το είδος! :cool:

Να σου πω... Και οπως ειναι καλο ειναι...
Επίσης κάποιες σκηνες μου φαινεται να ειναι copy/paste από ταινιες αλλα ειναι φυσιολογικο
Υποθετω οτι θα εμπλακουν περισσοτερο και οι αλλοι (Μπεν Κρος)
Γενικα πολυ μάτσο κατασταση!

Η 2η και 3η σεζόν του Banshee είναι σαφώς καλύτερες..
Στήνουν μία καλύτερη πλοκή και έχουν καλύτερες σκηνές δράσης..

Όπως θα έχεις πιαθανόν καταλάβεις η σειρά έχει ένα στυλ σαν Comic!
Εξάλου η σειρά έγινε στην συνέχεια και comic! :cool:

Οπότε σαν κάτι τέτοιο έχει και σκληρές σκηνές αλλά και ολίγο sex!
Αν και πολλοί λένε ότι με την 1η ματιά η σειρά δεν έχει ιδαιίτερη πλοκή.. αλλά όλα γίνονται για το ξύλο και την δράση..
εγώ πιστεύω ότι έχει μία καλή πλοκή.. αλλά αυτό εάν είναι θα το διαπιστώσεις στην συνέχεια..

Σε κάποια σημεία στην 2η και 3η σεζόν θα δεις και κάμποσα flashback που θα εξηγήσουν αρκετά πράγματα, και θα στηρίξουν αυτό που σου λέω! :cool:
Επίσης έχουν βγει και αρκετά web episodes που εξηγούν κάποια πράγματα που δεν θα δεις στην σειρά!
Μάλιστα έχουν βγει και GR γι'αυτά! ;)

Επίσης θα σου έλεγα να προσέξεις και την σκηνοθετική δουλειά που έκανε ο Greg Yaitanes σε κάποια επεισόδια!
Σε άλλα σημεία δοκίμασε μερικές ωραίες τεχνικές.. σε άλλα σου δίνει μία ηρεμία μετά από μία "καταιγίδα"!

Στο είδος της η σειρά είχε πολύ επιτυχία.. και θεωρείτε πολύ καλή..
οπότε πιστεύω μένει να σου αρέσει απλά το είδος! :cool:

Παρακολουθώ την τελευταίο κύκλο , που μπορώ να βρω κάποιο web επεισόδιο και υπότιτλους αν είναι δυνατό ;
Αν είναι κάτι που δεν γράφεται δημοσίως δεχόμαστε και pm :)
Ευχαριστώ πολύ !

Εχει πολυ χαβαλε το catch και ευχαριστω τον φιλο που το εφερε στην προσοχη μας! Αν και μου αρεσε η
Mireille Einos στο Killing, δεν μπορω να πω οτι με εχει πεισει τελειως εδω. Κατι μεταξυ catch me if you can και thomas crown affair. Ειδικα για το styling της πρωταγωνιστριας νομιζω εχουν κανει copy paste την faye dunaway. Απαλευτος ομως ο σκηνοθετης (τουλαχιστον στα 2 πρωτα επεισοδια) με την τσαχπινια που κανει με τα frames που "τρεχουν". Νομιζω και αυτο υπηρχε στο original Thomas Crowne, αλλα εδω ο τυπος το εχει ξεσκισει...

6 επισοδεια ολα κι ολα. Αλλα τι επισοδεια ; Απο αυτα που βγαινουν απο τα καθιερωμενα. Δεν χρειαζεται ενας νεκρος και ιατροδιακαστες ανα επισοδειο.
Ενας ειρμος μιας υποθεσης που ακολουθοντας την γνωριζουμε προσωπα ιδιορυθμιες ιδιατεροτητες δυναμεις και αδυναμιες...και ολα αυτα στην χωρα που γυριστηκε ο Αρχοντας των δαχτυλιδιων. Και συν τοις αλλοις σκηνοθετημενο ( και συ-γραμμενο) απο την Jane Campion.
H σειρα εχει περισσοτερο κινηματογραφικη γραφη παρα γυρισματος σηριαλ.

Προκειται για το The Top of the Lake
Ειδα και τα 6 επισοδεια μονορουφι σε 2 μερες.

Για μενα αξιζει τον κοπο για κατι διαφορετικο εξυπνο ευαισθητο και αισθησιακο.

topofthelake_0.jpg

563615-top-of-the-lake.jpg

MV5BNjM3OTI2MjkyNV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjg3NzQxMDE@._V1_SX640_SY720_.jpg

Και παιζει ενα ρολο τελειως space και η ........

giphy.gif

top-of-the-lake8.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

e591b92884a35960d364ea27d99fc826.jpg

365570SCTOTLmarqueePRESS900x404REVF2.jpg

Last edited:
Συμφωνώ μαζί σου. Έχω γράψει και παλιότερα γι' αυτήν τη σειρά, την οποία την είδα κι εγώ με "γρήγορους" ρυθμούς. Καταπληκτική φωτογραφία και ωραία ατμόσφαιρα. Και Ηolly Hunter φυσικά, η πρωταγωνίστρια Ada McGrath του The Piano.
Πολύ καλός και ο David Wenham, ο οποίος έδωσε ρέστα στη μίνι σειρά Banished. Για να μην ξεχνιόμαστε... :)

Πως ειναι 6 επισοδεια οταν οι υποτιτλοι ειναι για 7;

Οντως ειναι 7!

Αν θυμάμαι καλά, ο πιλότος ήταν ένα μεγάλο διπλό επεισόδιο. Όταν παίχτηκε από το BBC στην Αγγλία τουλάχιστον. Με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι στην Αμερική η προβολή έγινε από το γκρουπ καναλιών της Sundance και παίχτηκε σε 7 επεισόδια. Άρα προφανώς ο φίλος το είδε σε εκείνη την έκδοση.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Πως ειναι 6 επισοδεια οταν οι υποτιτλοι ειναι για 7;

Οντως ειναι 7!

?????

Εγω το εχω σε 6 !!!! Και ειναι η complete σειρα. Σου στελνω σε MP αν θες για να λυσεις την απορια σου απο που το κατεβασα σε HD 720 pp. Υπαρχει και σε 1080 και θα το ξανακατεβασω για να το'χω.

Απο σχολιο:
good ...., very good size vs quality, bad content: if you like boringly annoying idiotic characters who do more stupid things in 30minutes than an average person in a lifetime, and talk accordingly, nonsensical but simple and thus predictable barely existing plot, depressing borderline 'acting' based on incompetent 'directing' which leaves you feeling sorry for the abused cast, and more boring scenery to fill plot holes swallowing galaxy's, this is for you. solid -10, category: random rubbish, no fun guarantied."
Ισχυουν;

Εστειλα ΠΜ.

Να προσδιορισω οτι το καθε επισοδειο ( απο τα δικα μου τα 6 ειναι 2,6 G.)

Απο σχολιο:
good ...., very good size vs quality, bad content: if you like boringly annoying idiotic characters who do more stupid things in 30minutes than an average person in a lifetime, and talk accordingly, nonsensical but simple and thus predictable barely existing plot, depressing borderline 'acting' based on incompetent 'directing' which leaves you feeling sorry for the abused cast, and more boring scenery to fill plot holes swallowing galaxy's, this is for you. solid -10, category: random rubbish, no fun guarantied."
Ισχυουν;

Κοιτα οι περισσοτεροι ανθρωποι που βλεπουν σειρες τι βλεπουν ;
Supernqtural; νεαρους λυκανθρωπους που ξαφνικα ερωτευτηκαν, βαμπιρ που εχουν τυψεις συνειδησης...η αστυνμικα που εχει 2-3 σχιζοφρενεις δολοφωνους ανα επισοδειο. Μην αναφερω κατι Σουπερμαν πριν βαλει την στολη και Μπατμαν απο τα ιδια...

Αν ειναι αυτοι που ψηφηζουν, τοτε κατι αλλο περιμεναν. Αν παλι καποιος εχει ορεξη για τετοιου ειδους σειρες, καλυτερα να την μην δει αυτην.

@evam7

Eιδα οτι τα δικα μου επισοδεια επισης σε 720 pp ειναι αρκετα εως πολυ πιο βαρια απο τα δικα σου.

Οποτε η διανομη εχει γινει διαφορετικα. Αν ψαχνεις υποτιτλους στα Ελληνικα σου προτεινω να παρεις αυτο που παει ασορτι, και οχι το δικο μου (που ειναι Γαλλικο)

"Κατερχεται" πολυ αρρρργγγγααααα, σε κανα 3ημερο θα φθασει😠

Έχει φτιάξει καθόλου; Είδα 2 επεισόδια στην αρχή και ήταν απλά αστείο

Sent from my XT1092 using Tapatalk