Προτάσεις για Σειρά ???

Υπάρχουν σειρές, υπάρχει κ το Person Of Interest! Η σειρά απλά τα σπάει! Ο 3ος κύκλος δεν υπάρχει!!

Θα πρότεινα
Falling Skies και
Caprica σε όσους άρεσε το BG
The Walind Dead επίσης

Kαλησπερα στην παρεα

Hθελα να βρω καποια σειρα με μεγαλη διαρκεια (πολλα επεισοδια) και να εχει ολοκληρωθει,πιο πολυ μαρεσουν να ειναι επιστημονικης φαντασιας οπως πχ το revolution οπου το βλεπω τωρα,βασικα δεν εχω δει ουτε μια σειρα παρα μονο κατι επεισοδια τον heroes.
Δεν μου αρεσουν αυτα με βρυκολακες/θρυλερ κτλ τι επιλογες εχω?
ευχαριστω!

Kαλησπερα στην παρεα

Hθελα να βρω καποια σειρα με μεγαλη διαρκεια (πολλα επεισοδια) και να εχει ολοκληρωθει,πιο πολυ μαρεσουν να ειναι επιστημονικης φαντασιας οπως πχ το revolution οπου το βλεπω τωρα,βασικα δεν εχω δει ουτε μια σειρα παρα μονο κατι επεισοδια τον heroes.
ευχαριστω!

Stargate SG-1

φιλε Kostas_Y εκτος κατι επεισοδια τον heroes δεν εχω δει τπτ αλλο.
ευχαριστω παιδια για της προτασεις αρχιζω και τα κοιταζω.

Ρώτησα επειδή παιζόταν αρκετά συχνά στα κανάλια. Σπάνιο να βρεθεί κάποιος που δεν το έχει δει, έστω και περιστασιακά. :)

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Kαλησπερα στην παρεα

ευχαριστω!

Βabylon-5!!!
110 επεισοδια (και 4-5 ταινιουλες), εχει ολοκληρωθει και ειναι ο ορισμος και η πεμπτουσια της τηλεοπτικης ΕΦ.
Αν δεν την εχεις δει, τσεκαρε και το αντιστοιχο νημα που υπαρχει στο φορουμ και σπευσε...

Kostas_Y οντως το θυμαμαι και επαιζε αρκετα συχνα και το παρακολουθουσε πολυς κοσμος,εγω δεν το εβλεπα γιατι ημουν ταινιακιας και ακομα ειμαι δλδ απλα τωρα θα αρχισω να βλεπω και σειρες!το μονο θεμα που εχω με της σειρες ειναι οτι δεν μπορω να περιμενω τα επεισοδια οποτε κοιταζω της ολοκληρωμενες.

οποτε απο τα προτινομενα εως τωρα ειναι: Battlestar Galactica/Fringe/Lost/Stargate SG-1/Babylon 5

Αν ανατρέξεις στις σελίδες, θα βρεις πάρα πολλές σειρές για κάθε γούστο. Μια σειρά που πρέπει να βρεις χρόνο να δεις όλες τις σεζόν, είναι το Breaking Bad.
Επίσης μια σειρά που "ανακάλυψα " πολύ πρόσφατα, έχω review στο νήμα TV, είναι το "pod prikritie" ή Undercover. Είναι Βουλγαρική σειρά αστυνομική και καλή δράση και πλοκή. Πρόταση μου είναι να κατεβάσεις τα 2-3 πρώτα επεισόδια και βλέποντας και κάνοντας.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το έχει δει κανείς αυτό? Πάντως έχει πολύ καλές κριτικές και σκέφτομαι να το αρχίσω.

Ωπ!!
Εμένα τουλάχιστον μου είχε ξεφύγει! :cool:

6 επεισόδια η 1η σεζόν..
> Imdb

Εποχής ? Κάτι σε στυλ Mob City..
Γουστάρω! Θα το ψάξω σίγουρα!
Να 'σαι καλά Yperion! ;)

To Under the Dome το σταματάς ? :p

Last edited:
Κατερχεται ήδη, αλλά η θέαση από βδομάδα λόγω Μουντιάλ! !!