Προτάσεις για Σειρά ???

Αυτό που έχει πάρει την κατιούσα , στα μάτια μου τουλάχιστον, είναι το 24...
Πλεον τα βλέπω για να πω ότι είδα ολόκληρη την σειρά και όχι μόνο τις 8 σεζόν.
Είναι η πλοκή, είναι το casting, είναι η έλλειψη ιδεών και καλοστημένων σεναρίων, η 9η σεζόν είναι σαν να παρακολουθείς μία άλλη σειρά
και όχι το εντυπωσιακό 24 των 8 σεζόν.

Ωπ!!
Εμένα τουλάχιστον μου είχε ξεφύγει! :cool:

6 επεισόδια η 1η σεζόν..
> Imdb

Εποχής ? Κάτι σε στυλ Mob City..
Γουστάρω! Θα το ψάξω σίγουρα!
Να 'σαι καλά Yperion! ;)

Είδα το πρώτο σήμερα , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ , την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Το είδα και εγώ! ;)
Χεχε..

Όντως πολύ καλή η σειρά, καλή παραγωγή με πολύ ωραία φωτογραφία και πλάνα της κάμερας!

Η ατμόσφαιρα θυμίζει αρκετά (και όπως είναι φυσικό..) το Ripper Street! (BBC)
http://avclub.gr/forum/showthread.php/103651-Ripper-Street

Το είχες δει καθόλου Yperion ? :cool:

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και μιας και πιάσαμε το BBC εδώ είναι ακόμη μία νέα σειρά του, που μόλις άρχισε..
το The Honourable Woman (2014)

.. με την γλυκιά Maggie Gyllenhaal που την είχαμε απολαύσει και στο Hysteria! :cool:

Lost έχεις δει; :p
τελικα μετα απο διαφορες προτασεις κολλησα και ειδα το Lost,με τραβηξε που το ολο σκηνικο ηταν σε νησι συχρονος ειχε και παραφυσικα μεσα.
κατι παρομοιο υπαρχει?

Μπορεί να είσαι ο μόνος που δεν είχε δει το Lost

Δες Breaking Bad, GoT, True detective, The Bridge, The blacklist, Game of Thrones, Homeland, The killing, Sons of Anarchy.... Από σειρές χιλιάδες.. Ώρες να έχεις.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Μπορεί να είσαι ο μόνος που δεν είχε δει το Lost

Δες Breaking Bad, GoT, True detective, The Bridge, The blacklist, Game of Thrones, Homeland, The killing, Sons of Anarchy.... Από σειρές χιλιάδες.. Ώρες να έχεις.
Ουτε εγω εχω δει το LOST

τελικα μετα απο διαφορες προτασεις κολλησα και ειδα το Lost,με τραβηξε που το ολο σκηνικο ηταν σε νησι συχρονος ειχε και παραφυσικα μεσα.
κατι παρομοιο υπαρχει?

Κατι παρομοιο ειναι το the fringe,στο κομματι των παραφυσικων που αναφερεσαι.Ειναι πολυ δυνατη σειρα!Επισης στο κομματι επιστημονικης φαντασιας υπαρχει ενα αλλο διαμαντι το battlestar galactica.Eγω αυτον τον καιρο,βλεπω το the sopranos και μετανιωνω που την ειχα παρατημενη στο συρταρι για χρονια.Χρονο να εχεις οπως ανεφερε ο φιλος παραπανω και απο σειρες αλλο τιποτα!

Καλά, ούτε και εγώ έχω δει το Lost, αλλά πρέπει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που σταμάτησε το Breaking Bad στη μέση!

Από αυτά που αναφερθήκαν, θερμά συστηνω τα The killing, Bron, True detective, Ripper Street, και Borgen (πολιτικό)

Ε οχι και σταματησες το breaking bad στη μεση!!!!!!!!!Μαλλον δεν σου αρεσε η φαση με τα ναρκωτικα να υποθεσω???Γιατι η σειρα ειναι εκπληκτικη,σε ολους τους τομεις και η εξελιξη των χαρακτηρων της απιστευτη.Πρεπει να της δωσεις μια ευκαιρια ακομη,να την τελειωσεις και δεν θα χασεις!

Κι εγώ στο "τσάκ" ήμουν να την παρατήσω στα μισά της δεύτερης σεζόν. Μου φαινόταν οτι έβλεπα τα ίδια και τα ίδια.
Η σειρά απογειώνεται 4η και 5η σεζόν. Παρ´όλα αυτά, είμαι ένας απ´τους ελάχιστους ίσως, που δεν τρελάθηκα. Καλή σειρά αλλά δεν έκοψα και φλέβες.

Για εμενα απο τις σειρες που εχω δει προτεινω ανεπιφυλακτα τις συγκεκριμενες:the oz,the six feet under,breaking bad και the sopranos σε δραματικες!Σε αστυνομικες ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ τα αριστουργηματα the wire και the shield!Το carnivale ενα ακομα διαμαντι απο το hbo που δυστυχως λογω πολυ μεγαλου κοστους των εξωτερικων γυρισματων κοπηκε μετα απο 2 κυκλους.Απο ιστορικα ,ας το πουμε,το spartacus,πολυ δυνατη σειρα και αυτη.Και απο επιστημονικης φαντασιας οπως αναφερα σε αλλο post το fringe,walter bishop,τρελη μορφη,battlestar galactica.Eπισης σειρες που αξιζουν να δει καποιος,αλλα δεν μπαινουν στις αγαπημενες μου ειναι σιγουρα το lost,που με εβαλε στον κοσμο των σειρων και ητανε η αγαπημενη μου,μεχρι να δω τις αλλες που ανεφερα παραπανω,το dexter αν και τα κανανε μανταρα στο τελος και το αδικοκομμενο jericho!Mιλαω παντα για σειρες που εχουνε ολοκληρωθει.

Για το breaking bad - Οχι, δεν φταίνε τα ναρκωτικά ως θέμα που με έκανε να τη σταματήσω. Εκανα τρομερή υπομονή να δω τη δεύτερη σεζόν (λόγω συνεχών επαναλήψεων και αφόρητων “πολιτικά ορθών” κηρυγμάτων), αλλά κάπου στη μέση της τρίτης την παράτησα. Πολύ αργή εξέλιξη και με κουράσαν μερικοί χαρακτήρες (όπως ο γιος, και η γυναίκα του πρωταγωνιστή)
Άμα απελπιστώ και δεν βρίσκω τίποτα άλλο πλέον, μπορεί να την πιάσω πάλι :)

Συνηθως αμα παρατας κατι δεν το ξαναπιανεις.Ετσι εκανα και εγω με το deadwood που θεωρειται κορυφαια σειρα,αλλα εμενα με κουρασε.

Όλες οι σειρές που προτείνονται, αρέσουν για το ύφος, την πλοκή και το casting. Δεν έχει λογική αυτό που λες, δεν θα γράφουμε έκθεση ιδεών. Με μια αναζήτηση στο imdb μπορεί ο καθένας να δει και το ύφος της σειράς και πάνω σε τι αναφέρεται.