Προτάσεις για Σειρά ???

Re: Προτασεις για Σειρα ???

έχει κανείς άποψη για το "the fall"? με την gillian anderson?
Δεν είναι κακό. Λίγο ψυχρό και άψυχο, ίσως επειδή στο πρώτο επεισόδιο δεν έγινε σωστή ανάπτυξη των χαρακτήρων.
To δεύτερο δεν το είδα ακόμα.

Το BBC TWO πάντως, χρόνια είχε να δει τόσο καλά νούμερα. Διπλάσια τηλεθέαση απο τον μέσο όρο της χρονιάς.

Ειδα και το δεύτερο του The Fall. Στο ίδιο στυλ συνεχίζει. Έχει καλές ιδέες αλλα κάτι του λείπει και δεν μπορώ να "κολλήσω". Αν δεν έπαιζε η Anderson ίσως το παρατούσα.

5 επεισόδια δεν είναι ο 1ος κύκλος; Φυσιολογικό, για αγγλική σειρά.

Απάντηση: Προτασεις για Σειρα ???

The-Newsroom-Season-Premiere.jpg

Οποιος γουσταρει τον Αααρον Σορκιν του West Wing,του Sports Night αλλα και των κινηματογραφικων Social Network και Moneyball ας πλησιασει αφοβα...
Ειναι γνησιο παιδι του με τα καλα του και τα...οχι και τοσο.
Επιμενει να παραμενει ενας αθεραπευτα ιδεαλιστης ρομαντικος και οταν βρισκεται σε οιστρο ειναι απολαυση (δεν βλεπεις καθε μερα εναν αμερικανο να συγκρινει το Tea Party με τους Ταλιμπαν και να σχολιαζει αληθινες ειδησεις).
Το καστ ξυραφιαζει (με τον Τζεφ Ντανιελς ηγετη και δικαια πλεον βραβευμενο) και ολη η παραγωγη ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα.
Δυο κυκλοι (ο δευτερος τελειωσε πριν 2 βδομαδες) με ωριαια επεισοδια και με σαφεις διαφορες στο στορι ωστε να μην ειναι μια-απο-τα-ιδια.
Παει και για τριτο...

Last edited:

Αρκετά "δύσκολη" σειρά , είδα το πρώτο επεισόδιο αλλά μπορώ να πω ότι δεν με κέρδισε αρκετά ώστε να το συνεχίσω.

Ο πρωταγωνιστής όντως δίνει ρέστα στις πολιτικές αναλύσεις πάντως και αφήνει τους Αμερικάνους με το στόμα ανοιχτό.

σχετικά με το "the newsroom"

η σειρά ειναί αρκετά δύσκολη κυρίως λόγω γλώσσας.... ακόμα και αν ξέρεις πολύ καλά Αγγλικά, είναι δύσκολο να την παρακολουθήσεις χωρίς (Αγγλικούς) υπότιτλους...

μιλάμε για διαλόγους-ξυράφια, σε πολλές σκηνές κυριαρχεί ένα καταπληκτικό λεκτικό ping pong το οποίο προσπαθείς να παρακολουθήσεις, ενώ και η θεματολογία των επεισοδίων του είναι ιδιαίτερα προχωρημένη αλλά πάντα προσεγμένη,

επίσης μου έκανε εντύπωση που ολόκληρος ο 2ος κύκλος στηρίχθηκε γύρω από 1 γεγονός,

έχοντας δει και τους δύο κύκλους, μπορώ να πω ότι αξίζει σίγουρα την παραπάνω προσπάθεια...

(ο Jeff Daniels είναι όντως απολαυστικός στο ρόλο, ο οποίος του ταιριάζει όσο ταιριάζει ο ρόλος του Charlie Harper στον Charlie Sheen)

Με τα Αγγλικά δεν έχω πρόβλημα , βλέπω χωρίς υποτίτλους τα πάντα.

Ίσως έπρεπε να δοκιμάσω να δω και το δεύτερο επεισόδιο.

Γι´αυτο δεν βγαινουν Ελληνικοι υποτιτλοι;

Δεν βλεπω με υποτιτλους σχεδον ποτε.Ομολογουμενως ομως η γλωσσα της σειρας ειναι αρκετα δυσκολη γιατι χρησιμοποιει πολλους νομικους και πολιτικους ορους,λεξεις που δεν ειναι και οι πιο συνηθισμενες.Και γω αναγκαστηκα να κατεβασω τους αγγλικους γιατι καποια πραγματα δεν τα ηξερα και πολλες φορες παταγα pause και ετρεχα στο google translate για να καταλαβω τι ελεγε.:rolleyes:
Κατεβασα παντως και ελληνικους υποτιτλους (υπαρχουν μονο για τον 1ο κυκλο) για τη γυναικα και η δουλεια που εχει γινει ειναι παρα πολυ καλη....

ακριβώς, σε αυτή τη σειρα επιβάλλεται μια βοήθεια, επειδή είναι και η γλώσσα λίγο δύσκολη αλλά και οι διάλογοι καταιγιστικοί..

Re: Απάντηση: Re: Προτασεις για Σειρα ???

Λοιπον, σου εχω καρακαλτ σειρα, απο τις αγαπημενες μου ever.
Kolchak, the night stalker.
Προσεξε γιατι εχει βγει και καινουρια. Μην τη δεις ουτε που να σε απειλουν με περιστροφο.
Eγω μιλαω για τη σειρα του 74-75.

Τι ανακαλύπτω βλέποντας το νήμα εκ νέου. Είσαι γίγας φίλε μου, η σειρά ήταν καρακλτ επί 10. Φυσικά μιλώ κι εγώ για την ορίτζιναλ με τον Darren mcGavin (το βαποράκι του "On the waterfront") και όχι αυτήν με τον τότε κύριο Theron. Συνδυασμός "The streets of San Francisco" και των "υπερφυσικών" επιεσοδίων των "X-Files" και "Fringe".

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτασεις για Σειρα ???

Τι ανακαλύπτω βλέποντας το νήμα εκ νέου. Είσαι γίγας φίλε μου, η σειρά ήταν καρακλτ επί 10. Φυσικά μιλώ κι εγώ για την ορίτζιναλ με τον Darren mcGavin (το βαποράκι του "On the waterfront") και όχι αυτήν με τον τότε κύριο Theron. Συνδυασμός "The streets of San Francisco" και των "υπερφυσικών" επιεσοδίων των "X-Files" και "Fringe".

:ernaehrung004:
Ο δημιουργος του X-files το εχει χαρακτηρισει μια απο τις μεγαλυτερες πηγες εμπνευσης του.
Κριμα που μονο στον πρωτο κυκλο το πλησιασε λιγο.
Ακομα κλαιω στα γελια με τις ατακες που ακουγε για το καπελο του.
Επισης απο τις ελαχιστες φορες που ηταν επιτυχημενη η ατμοσφαιρα του τρομου σε τηλεοπτικη σειρα.
Τωρα που το σκεφτομαι, μονο αυτο και το Salem's Lot μπορω να σκεφτω, αλλα εκεινο το χα δει πολυ μικρος
και ισως να με απογοητευε αν το ξαναβλεπα τωρα. Ενω ο Kolchak...:worshippy:
Τι μου το θυμισες τωρα...Πρεπει να το ξαναδω ΚΑΙ αυτο καποια στιγμη.
Δεν προλαβαινω λεμεεεεεεεεεε

Last edited by a moderator:
Το Banshee είναι πολύ καλό! Είδα όλη τη season σε λίγες μέρες.

To Banshee δεν αξίζει απλά γιατί κυκλοφορούν πολύ καλύτερες σειρές να δει κάποιος (είχα δει τα πρώτα 3 επεισόδια). Το Haven δεν το έχω δει καθόλου.
Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές. Για το budget της όμως τα πάει πολύ καλά . Συν highlight ότι εμφανίζεται ο βασιλόπουλος μιλώντας αγγλικά με ουκρανική προφορά χαχα