Προτάσεις για Σειρά ???

Re: Απάντηση: Προτάσεις / Κριτικές για Σειρές

Person of interest

The blacklist

Sherlock

Once upon a time

Fringe

Deadwood,homeland.

Από τα τρέιλερ που είδα μάλλον θα ξεκινήσω το deadwood και το Sherlock!
To Fringe το είχα πετύχει στο Σταρ αν θυμάμαι καλά και δεν μου πολυάρεσε..

Από τα τρέιλερ που είδα μάλλον θα ξεκινήσω το deadwood και το Sherlock!
To Fringe το είχα πετύχει στο Σταρ αν θυμάμαι καλά και δεν μου πολυάρεσε..

δες και τους βοργιες αν δεν το εχεις δει.

δες και τους βοργιες αν δεν το εχεις δει.

Το βλεπα στο ΣΚΑΙ αποσπασματικά! Mου άρεσε αλλα δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να το δω ολο με τη σειρά πάλι. Ευχομαι να το είχα κάχει σωστα απο την αρχη!

marco polo
WOW είδα το τράιλερ, νομιζω αυριο μεθαύριο θα το έχω τελειώσει :P :P

Good Wife

Για οποιον ενδιαφερεται για δικαστικο drama. Τρεχει ακομα, μολις τελειωσε η 6η σαιζον. Ειμαι αρχη 5ης και δεν εχει κανει κοιλια πουθενα. Απο οτι διαβαζω η 6η ειναι επισης πολυ δυνατη.

από τις νέας εσοδείας σειρές (2015) υπάρχει τίποτα πραγματικά αξιόλογο;

Μέτριες οι κριτικές???? Η σειρά είναι απίστευτη από όλες τις απόψεις (φωτογραφία, ηθοποιοί ιστορία κοκ). Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

Akiskdg... γράφεις ότι το Black Sails είναι απίστευτη σειρά από όλες τις απόψεις και ανέφερες και ηθοποιία; Θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν το λέω επειδή την παράτησα στο 2-3ο επεισόδιο ακριβώς γιατί μου φάνηκε πολύ χαμηλού επιπέδου... μπορεί μετά να βελτιώθηκε ή μπορεί να ήταν ιδέα μου ή μπορεί μπορεί μπορεί... αλλά οι κριτικές είναι μέτριες όντως. Ψάξε και θα δεις ότι ο φίλος δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Πολλές μέτριες κριτικές. Σίγουρα θα υπάρξουν και κριτικές που το θάβουν ή άλλες που το επαινούν, μιλάμε όμως για το μέσο όρο.
Εντάξει, το σημαντικό είναι βέβαια ότι οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Οπότε μπορεί να αρέσει στο φίλο Evam7.

Akiskdg... γράφεις ότι το Black Sails είναι απίστευτη σειρά από όλες τις απόψεις και ανέφερες και ηθοποιία; Θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν το λέω επειδή την παράτησα στο 2-3ο επεισόδιο ακριβώς γιατί μου φάνηκε πολύ χαμηλού επιπέδου... μπορεί μετά να βελτιώθηκε ή μπορεί να ήταν ιδέα μου ή μπορεί μπορεί μπορεί... αλλά οι κριτικές είναι μέτριες όντως. Ψάξε και θα δεις ότι ο φίλος δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Πολλές μέτριες κριτικές. Σίγουρα θα υπάρξουν και κριτικές που το θάβουν ή άλλες που το επαινούν, μιλάμε όμως για το μέσο όρο.
Εντάξει, το σημαντικό είναι βέβαια ότι οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Οπότε μπορεί να αρέσει στο φίλο Evam7.
Μολις "παραληφθηκε" ο 1ος κυκλος, εντυπωσεις αποψε αργα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο μια γρηγορη ματια...βρε σεις κι εδω ομοσεξ, ελεος πια!

που να εβλεπες και το "How to get away with murder" ή το "Sense8" lololololol...

περα απο την πλακα παντως, θα πρεπει να το συνηθισεις, καθως υπαρχει γενικα μια στροφη προς τα εκει. Ειναι ενα στατιστικα σημαντικο κομματι του πληθυσμου και θελουν να το κρατησουν.

που να εβλεπες και το...................... "Sense8" lololololol...

περα απο την πλακα παντως, θα πρεπει να το συνηθισεις, καθως υπαρχει γενικα μια στροφη προς τα εκει. Ειναι ενα στατιστικα σημαντικο κομματι του πληθυσμου και θελουν να το κρατησουν.
Το ειδα (εγραψα και στο σχετικο θεμα) και...εξανεστην. Τωρα στα ...γεραματα να συνηθισω; μπααα...Στοχος τους ειναι οι νεωτεροι!

Principle θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου καθώς τη θεωρώ ανεπιφύλακτα μια από τις καλύτερες σειρές ever. Οσο για τις κριτικές εγώ θα σου πω μόνο ότι στο Imdb έχει 8...τα περαιτέρω σχόλια νομίζω είναι περιττά

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Principle θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου καθώς τη θεωρώ ανεπιφύλακτα μια από τις καλύτερες σειρές ever. Οσο για τις κριτικές εγώ θα σου πω μόνο ότι στο Imdb έχει 8...τα περαιτέρω σχόλια νομίζω είναι περιττά
Να την ξεκινήσω δηλαδή? Στη δεύτερη σεζόν βλέπω έχουν ανέβει πολύ οι βαθμολογίες η πρώτη πρέπει να είναι μέτρια.