Προτάσεις για Σειρά ???

Με αγγλικούς βολευεσαι;

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To sports night τολμω να πω οτι δεν το εχω δει ολοκληρο. Το ειχα βρει αμεσως μετα που τελειωσα το WW, μου ειχε φανει πολυ υποδεεστερο και το παρατησα. Προτιμησα να δω απο την αρχη το WW :D . Δεν ειχα και υποτιτλους και τα μισα (ειδικα τα τεχνικα πολιτικης φυσης θεματα) τα ειχα χασει.

Εχω βαλει και βλεπω sports night τωρα ομως.

ΥΓ: Ο π**στης ο Josh Charles ειναι σαν να μην εχει περασει ουτε μια μερα απο πανω του. Sports night με Good wife εχουν διαφορα 10 χρονια και ο τυπος φαινεται ιδιος!!!

886a6fcb2ecde3bf7f10e77151878e02.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3053694/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ο Dumont δεν απεθυνεται στο ευρύ κοινό.. (όπως και οι περισσότερες ταινίες του.. εχει κανει καποιες εξαιρετικές)
και μάλλον όχι για αυτούς που παρακολουθούν τον έναν κύκλο μετά τον άλλο αφου διαφημίζεται ως film και όχι σαν σειρά.. ειναι 4 επεισόδια.

στα προσεχώς..

Με αγγλικούς βολευεσαι;

..........
Μπα, θα το κανουμε...stop motion!😁

Auter, θα το δοκιμασουμε κι αυτο (προτιμω τις μινι σειρες απο τις ...ξεχειλωμενες)!

Auter
Απο οτι βλεπω υπαρχει ΚΑΙ ταινια για το P'tit Quinquin ως Li'l Quinquin; Γιατι "πηρα" μια τετοια (ανευ...γραμματων δυστυχως), ενω η σειρα υπαρχει μεν μα δυσκολη πλεον. Απο το λιγο που ειδα φαινεται πολυ ενδιαφερουσα με τα πιτσιρικια εν δρασει!

Aaron Storkin:
One of the biggest mistakes rookie screenwriters make is not having a strong intention or obstacle. The drive shaft of a car, beautiful leather seats, a fantastic sound system, a really cool paint job but the car isn’t going to move forward if the car doesn’t have a strong intention or obstacle."!!!

εχει γραμματα για την HDTV version που νομίζω ειναι στα 25fps ενω το bluray ειναι στα 23,976 οπότε πρεπει με καποιο προγραμμα να αλλάξουμε τα fps.
+ οτι απο ότι ειδα όλα τα επεισόδια ειναι σε ένα m2ts οπότε θα πρέπει να ενωθούν και αν παίξουν σωστα.. γενικώς θα το δώ με αγγλικούς.
το netflix θα μας έβγαζε απο τον κόπο αλλα θα πρέπει να περιμένουμε καποια χρόνια.

Καλά φαίνεται να μπαίνει και το "The Night Of..."

Σήμερα έχει θέαση episode 2 & 3.

για αυτο υπαρχει θεμα;
Δεν ξερω για εσας, αλλα ενα πραγμα που με εχει ενοχλησει μεχρι στιγμης ειναι οι γονεις του Khan. Οχι η ηθοποιια τους, αλλα η ηλικια τους. Τον πατερα τον εχουν καμουφλαρει λιγο με τα μουσια, αλλα η "μανα" του μοιαζει οτι θα μπορουσε ευκολα να ειναι γκομενα του (πρωταγωνιστη). Αυτα που λεω επιβεβαιωνονται και απο τις πραγματικες ηλικιες των τριων τους. 46 ο "μπαμπας", 44 η "μαμα" (η οποια μικροδειχνει κιολας), 34 ο "υιος".

Happy Valley.
Δεν την εχω δει αλλα βλεπω περιφημη βαθμολογια στο imdb.
(Θεωρω ως πιο ρεαλιστικη βαθμολογια στο imdb την κατηγορια Males Aged 45+)

Happy Valley.
Δεν την εχω δει αλλα βλεπω περιφημη βαθμολογια στο imdb.
(Θεωρω ως πιο ρεαλιστικη βαθμολογια στο imdb την κατηγορια Males Aged 45+)

Το ΣΚ θα ξεκινησω τη 2η σεζόν. Αν σου αρέσουν οι αγγλικές αστυνομικές βουρ

για αυτο υπαρχει θεμα;
Δεν ξερω για εσας, αλλα ενα πραγμα που με εχει ενοχλησει μεχρι στιγμης ειναι οι γονεις του Khan. Οχι η ηθοποιια τους, αλλα η ηλικια τους. Τον πατερα τον εχουν καμουφλαρει λιγο με τα μουσια, αλλα η "μανα" του μοιαζει οτι θα μπορουσε ευκολα να ειναι γκομενα του (πρωταγωνιστη). Αυτα που λεω επιβεβαιωνονται και απο τις πραγματικες ηλικιες των τριων τους. 46 ο "μπαμπας", 44 η "μαμα" (η οποια μικροδειχνει κιολας), 34 ο "υιος".
Αυτο που κυριως με ενοχλει ειναι αυτη η εμμονη με το εκζεμα των ποδιων! Ελεος...Λετε να παιζει ρολο στη συνεχεια😁
Ακομη η μεγαλη "καλοσυνη" του Φρεντι απεναντι στο Ναζιρ (λετε να του απαιτησει καμια "χαρη" αργοτερα;😈) Γενικα ειναι λιγο φλου το θεμα...

The night of... (συνεχεια)

εχω δει τα 3 πρωτα.
@evam7 αυτο που αναφερεις με την εμμονη στο εκζεμα, δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως εμμονη σε ενα συγκεκριμενο θεμα. Εχω την εντυπωση οτι απλα σπαταλουν χρονο σε ενα σωρο μικρες λεπτομερειες (θυμαμαι σκηνη 2 λεπτων να δειχνει την κλουβα να μπαινει μεσα στις φυλακες!!!). Αυτο με τον φρεντι και εμενα με εχει απασχολησει και απορω τι θα γινει. Μου αρεσει ομως, γιατι βλεπουμε και τον ναζιρ να κανει τις ιδιες σκεψεις με εμας :) και να ειναι φοβερα μαγκωμενος απεναντι του, οποτε το θεωρω character development και δεν με χαλαει.
Ασε που εχουμε δει τοσα red herrings στο the Killing που δεν χαμπαριαζω με τετοια πλεον ;-)

The night of...

μετα και το 4ο... η σειρα τα σπαει. Πληρεις χαρακτηρες, ο καθενας με τους δικους του λογους να κανει ο,τι κανει και χωρις παραλογισμους και αλματα λογικης.
Μονο αυτο που ο συγκρατουμενος του Ναζ του ριχνει το καυτο baby oil, δεν καταλαβα. Ισως εξηγηθει αργοτερα, ισως του εστριψε.
Επισης πανεμορφα κινηματογραφημενη σειρα με πολυ ενδιαφερουσα πλοκη. Το κεντρικο μυστηριο, το εκανε ή οχι / ποιος ειναι ο δολοφονος, ειναι ενδιαφερον, αλλα το ιδιο ενδιαφερουσα ειναι η περιγραφη της ζωης του Ναζ εντος της φυλακης.

Οποιος δεν την εχει ξεκινησει, ας το κανει αμεσα!

Κα......σα το πρώτο από το "The night of" και είδα κάποια λεπτά .
Όχι το ότι δεν ήταν καλό , απλά δεν με κέρδισε αμέσως και είδα κάτι άλλο .
Θα το ξανά πιάσω κάποια στιγμή .

Last edited by a moderator:
Για τα Αυγουστιατικα βραδυα ξεκινησα 2 σειρες με την πρωτη τους σαιζον.

Το Banshee και το Harry Bosch

Ειδα 3 επισοδεια απο την πρωτη, και το πρωτο απο την δευτερη. Τα πανε πολυ καλα για τα γουστα μου που ειναι αρκετα δυσκολα για τις σειρες ΤΒ.

( Να πω οτι ολα αυτα τα Εξπερ NCIS κλπ δεν τα πολυαντεχω. Οχι πανω απο 10 λεπτα ).

Αυτα τα δυο φαινονται καλογυρισενα, με εξωτερικα πλανα χαρακτηρες δραση μυστηριο και διαφορα που κρατουν (προς το παρων) το ενδιαφερον ζωντανο, και τα ματια ανοιχτα.

Το Banshee εχει και πολυ δραση με ξυλο αφου ο ηρωας ειναι μαστορας πολεμικων τεχνων :2thumb22sup:

Θα τις συνεχισω να τις βλεπω και τις προτεινω.

Εχω κατεβασει στν σκληρο μου και το Marseille (Μασσαλια) με τον Ντεπαρντιε παρκαλω (ναι ναι...εχει πεσει χρημα απο την Νετφλιξ για αυτην την παραγωγη). Δεν το εχω δει ακομα αλλα θα σας πω. Λεγεται οτι δεν ειναι μπαρουφα που ως συνηθως συμβαινει με τις Γαλλικες σειρες αλλα πολυ καλο γιαυτο και ο Ζεραρ δεχτηκε να παιξει.

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

To Marseille ειναι αψογο, με ενδιαφερον θεμα - αξιοθεατο οπωσδηποτε (με αρκετα ωραια πλανα της Μασσαλιας).
Στο Bosh (αυτο δεν εννοεις; http://www.imdb.com/title/tt3502248/) με εκνευρισε αφανταστα η ...μονολιθικη ερμηνεια του πρωταγωνιστη, καθως και το σχετικα χαζο θεμα με τον ψυχακια. Δεν θα το εβλεπα αν ...ηξερα!

Ναι αυτο.
Δεν σ'αρεσε ο πρωταγονιστης ε ; Τοτε λογικο.
Ο ρολος ειναι μονολιθικος, ενος ατομου που εχει κλειστει στον εαυτο του και στο επαγγελμα ( το εγκλημα).

ποψε θα δω ακομα 1-2 επισοδεια για να σχηματισω μια εικονα.

Παντως προσεξες κινηματογραφηση του L.A. και νυχτερινα πλανα. Επιπεδο σινεμα και οχι ΤΒ...

Η πλειονοτητα των σειρων εχει ξεπερασει τις κινηματογραφικες - ισως να "βοηθα" και το μικρο μεγεθος προβολης (ακομη και μια οικιακη οθονη δεν ειναι σινεμα) οποτε οι λεπτομερειες αποκρυπτονται ή δεν απαιτουνται...

Για Banshee υπογράφω και εγώ! :cool:

Η σειρά τελείωσε στις 4 σεζόν.. αλλά ότι θες το ξανασυζητάω στο σχετικό θέμα! ;)