Προτάσεις για Σειρά ???

Δεν έχω δει καθόλου το νήμα της γιατί δεν με εψησε καθόλου η σειρά στο λίγο που την είδα.

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Είχα δει τον πιλότο και δεν μου άρεσε. Όμως, αν αποφασίσετε να τη δούμε όλοι μαζί, είμαι μέσα. Από απόψε κιόλας.

Ούτε του Χάρη του άρεσε.. οπότε άστο.. μη σας βάζω με το "ζόρι".. :cool:

Θα βρούμε κάτι άλλο! ;)

Κάτσε να σας βάλω μία λίστα με σειρές που θα αρχίσουν σύντομα..

7 Ιανουαρίου! ;)

Και πριν από αυτό θα αρχίσουμε Sherlock! ;)

Principe τελειώνω και το Rillington Place.. (3 επεισόδια..)

Μολις τελειωσα το Westworld και ψαχνω να ξεκινησω σειρα που να εχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 1 σεζον (οσο περισσοτερες τοσο καλυτερα) ώστε να υπαρχουν μαζεμένα επεισοδια να δω.
Εχω δει τα κλασσικα GoT, Breaking Bad, Prison Break, Homeland, Dexter κτλ
Καμμια προτασουλα?
Εχω ετοιμα αλλα δεν τα εχω αρχισει τα Penny Dreadful και Stranger Things. Να ξεκινησω αυτά ή εχει κανεις καμμια καλη προτασουλα?

Μολις τελειωσα το Westworld και ψαχνω να ξεκινησω σειρα που να εχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 1 σεζον (οσο περισσοτερες τοσο καλυτερα) ώστε να υπαρχουν μαζεμένα επεισοδια να δω.
Εχω δει τα κλασσικα GoT, Breaking Bad, Prison Break, Homeland, Dexter κτλ
Καμμια προτασουλα?
Εχω ετοιμα αλλα δεν τα εχω αρχισει τα Penny Dreadful και Stranger Things. Να ξεκινησω αυτά ή εχει κανεις καμμια καλη προτασουλα?

Δες Banshee σειραρα six feet under mad men Vikings sherlock Battlestar Galactica shield oz twin peaks.

Send From Note 3 With Note 7 Rom

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Ξεκίνατα!! ;)

Ότι έχεις όρεξη!

Το Stranger Things θα σου θυμίσει δεκαετία του '80 με μυστήριο και επιστημονική φαντασία..
1 σεζόν εδώ.. το τελειώνεις γρήγορα..

Το Penny Dreadful εποχής με χαρακτήρες "τρόμου" από την κλασική λογοτεχνία.. θα έχει διάφορα..
και φυσικά την Eva Green κεντρική ηρωίδα να πολεμάει τόσο τους δικούς της δαίμονες,, όσο και άλλους!

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Το Luther που μου προτείνατε απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Είναι πάρα πολύ καλό, τελειώνω σύντομα τον 3ο κύκλο...μακάρι να ήταν όλες οι σειρές έτσι!

Ωραιος! μα και εσυ ομως... τα ειχες δει ολα τα γυρω γυρω και δεν ειχες δει τον "γοριλλα στο δωματιο" :)

Μετα απο προτροπη απο μια εκπομπη του Youtube ξεκινησα το Pushing Daisies (2007-2009)
http://www.imdb.com/title/tt0925266/?ref_=nv_sr_1

Δημιουργος ο Brian Fuller, που μεχρι προτινος τον ηξερα μονο απο το Hannibal. Τελειως διαφορετικη σειρα σε χαρακτηρα το Pushing Daisies. Να ειμαι ειλικρινης, μου θυμιζει ΦΟΒΕΡΑ wes anderson. Οι κυριοι ηθοποιοι (Lee Pace, Anna Friel απο το Marcella και Kristin Chenoweth) μου ειναι πολυ συμπαθεις και γενικα μετα απο 2 επεισοδια η σειρα με εχει γοητευσει. Τρελλοκομειο, αλλα οχι το χαος του Dirk Gently. Δεν βρηκα νημα για αυτην, ισως επειδη ειναι αρκετα παλια και δεν ετρεξε και πολυ, 2 σαιζον μονο.

Καλησπέρα σε όλους

Το Penny Dreadfull για οποιον του αρέσει λίγο θρίλερ, μυστήριο μα κυρίως μια εξαίρετη dark wave gothic ατμόσφαιρα με λίγο από τον "ρομαντισμό" της dark σκηνής είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Η Eva Green καταπληκτική. Πολύ καλογυρισμένη σειρά.

Το stranger things, καλό, δεν με ξετρέλανε.

Οι δικές μου νέες προτάσεις :

Θρίλερ : The Exorcist (η νέα σειρά)
Sci fi : Wayward Pines

Το Luther δεν το έχω δει και μου κινησατε την περιέργεια τωρα :)

Tο Luther είναι ένα κόσμημα. Η ερμηνεία του Idris Elba στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι "αριστουργηματική". Απλά αγγίζει την τελειότητα. Μην περιμένεις σεναριακά κάτι το διαφορετικό ή πρωτότυπο. Αλλά να περιμένεις ατμόσφαιρα, αγωνία, τέλεια σκηνοθεσία, φωτογραφία, γενικότερα μία σκηνοθετική αρτιότητα.
Το Penny Dreadfull είναι πάρα πολύ καλό επίσης και φυσικά συμφωνώ για την Eva Green. Ξέρουν πολλοί εδώ την αδυναμία μου στη συγκεκριμένη ηθοποιό. Όχι ότι ο "Sir Malcolm" Timothy Dalton πάει πίσω φυσικά ή ο "Ethan" Josh Harnett.