αν το βλεπει και κανενας αλλος ευχαριστως να κανουμε νημα, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειμαι μονος μου![]()
Ξεκινησε η 3η σαιζον του Unreal και απο οτι φαινεται συνεχιζει να τα σπαει. Εξαιρετικα δυνατο γυναικειο πρωταγωνιστικο διδυμο (που στον 3ο κυκλο απο οτι φαινεται γινεται τριδυμο) και διαλογοι φωτια που αν και δεν εχουν τον ρυθμο ενος π.χ. Sorkin, εν τουτοις ειναι κοφτεροι σαν ξυραφι.
Διασκεδαστικο, εξυπνο και πρωτοτυπο. Συνισταται ανεπιφυλακτα!
Αυτο και το Altered Carbon οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονιαΈπος έχω κάνα μήνα που το είδα.
Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom
Sci-fi και αυτό σίγουρα θα μου αρέσει.Αυτο και το Altered Carbon οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια
Sci-fi και αυτό σίγουρα θα μου αρέσει.
Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom
Εδώ:Το Dark κανεις ρε παιδια???
Ειδικα σε 4κ ηταν απιστευτο !
Expanse! Το καλύτερο sci-fi που κυκλοφορεί στην παρούσα φάση και οι πρώτες σαιζόν είναι στο Netflix
Δεν μου πεφτει λογος τι θα δω ...
Εχει προαποφασιστει.roud:
Eγω απλα εκτελω υποδειξεις![]()
Τι εννοείς τελείωσε; Αφού στο τελευταίο επεισόδιο δείχνει promo από την νέα σεζόν η οποία έχει ήδη γυριστεί. Στην νέα σεζόν θα γίνει τρελό πανηγύρι. Πανέξυπνη η επιλογή της νέας "εργενησας" και αδυνατώ να φανταστώ τι έχει να γίνει... πολλά μπράβο στους δημιουργούς της σειράς.Μαλλον τελειωσε οριστικα το UnREAL, η καλυτερη σειρα που δεν ειδατε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.